![]() |
ציטוט:
וצילמתי עכשיו תידיים בפלאפון יענו עשיתי סירטון איך אני מעלה את זה עכשיו? שמישו יעזור לי להעלות את זה.. bombex@walla.com |
מזה הידיים האלה ? באממת אחרי שראיתי את זה אני הולך ללמוד פוטושופ! מזה הידיים האלהה יש 33 ?! זה נראה ממש גדול
|
ציטוט:
זה לא שאנחנו בספק לגבי התמונות, פה זה לא פורום של מוגבלים...... כמה טיפים: אם אתה עורך, תערוך את כל הגוף, ואז גם תשנה את הנתונים בהתאם, אל תערוך יד 42 ותכתוב 33. שים לב שאיפה שערכת את התמונה,יש טישטוש קל, בגלל המתיחה. עכשיו סע |
ציטוט:
סע אתה .. יפה עכשיו שב בשקט ועל תגיב לי יותר |
ציטוט:
|
תעלה את הסרטון, iLshare.net
הנה, 2 דקות. |
ציטוט:
|
זה עושה לי סוג קובץ לא חוקי.
לחץ כאן כדי לחזור לעמוד ההעלאה. כנס רגע לאיסי או מסנג'ר ואני ישלח לך ואתה תעלה bombex@walla.com 344175903 |
נו באמת, אתה באמת חושב שמישהו פה מאמין לזה? רק לפי האמות אפשר להבין שזה פוטושופ.
|
ציטוט:
|
איזה חרטא עצבנית היקף יד שלו בכלל 32!!! היינו ביחד אצל יותם
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כמה הקובץ שלך שוקל..? אתה צריך לקבץ אותו לפני שאתה מעלה. ואל תגיד לי "על תגיב" אני מנסה לעזור לך... :laughing: |
ציטוט:
חכה תן לקום מהריצפה.. הרגת אותי אחד המצחיקים אתה..יא מעפןן קודם תילמד לכתוב אחרי זה תגיד לי טמבל... |
ציטוט:
|
האאה וואלה?
גם פה זה בגלל כתיבה מהירה? SiX PACK : מה אתה מתווקח..? תגיד אני שקרן וגמור סיפור.......... זה לא שאנחנו בספק לגבי התמונות, פה זה לא פורום של מוגבלים...... עכשיו סע ועל תגיב לי יותר עד שאני מעלה תסירטון |
ציטוט:
|
הא אוקיי...
עוד כמה דקות אני מעלה תסירטון |
ציטוט:
צלם את הסרטון באותו החדר שבו צולמו התמונות |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ