![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גם כן היסטוריה...
את מי מעניין הניו דיל הזה???? יש לי בזה מחר מבחן...>': בהצלחה לי... |
rrkk, מעניינת אותי דעתך על סוף השביתה, אני אגיד לך למה (בלי קשר לכך שסיימתי כבר ללמוד):
מאחר והמורים לא ממש השיגו את מה שהם רצו (לפי מיטב הבנתי), זה לא גורם להם ללמד בפחות רצון, לא לתת את ה100% וככה בוא נגיד "להרים ידיים"? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא ארחיב פה את הדיון אבל בגדול אם רוצים מורים טובים שנותנים מעצמם 100 אחוז אז צריך לשלם והרבה. אין שום סיבה שאנשים טובים יבואו למערכת עם תנאי העבודה והמשכורות העלובות. אם תרצה לשמוע עוד תשאיר פה את המסנגר או האיסיקיו שלך |
ציטוט:
אנחנו לא רוצים אנשים במדינה שאולי הם עו"ד טובים או אנשי היי טק מעולים או מהנדסים ורופאים מצוינים אבל לא יודעים כלום על מה שמתרחש פה. למידת היסטוריה מאפשרת לך להבין דברים ותהליכים שקורים היום. דא אפילו למידת ה"ניו דיל" מועילה |
ציטוט:
באמת בהצלחה. תעבור על שאלות מבגרויות זה ייתן לך כיוון |
היסטוריה באמת מקצוע חשוב, פשוט הדרך שמלמדים אותו היא ממש לא נכונה. אתה לומד עד שאתה כמעט מקיא (וכן, יצא לי כמעט להקיא מרוב לימודים להיסטוריה), ואז מקיא הכל על דף הבגרות ומוציא אחר הבגרות הכל הכל הכי מהר שאתה רק יכול. ככה לא לומדים היסטוריה!
|
ציטוט:
יש אפשרות אחרת ללמוד היסטוריה אבל רק שתדע ... שינון לא מנוגד להבנה. לדעתי עלינו המורים לדעת להסביר את מה שלומדים ללמד בדרך נכונה ומעניינת וגם ללמד אותך איך זוכרים. (אין אפשר לברוח מהפעולה של שינון בשום מקצוע. זהו כלי חשוב אבל עוד יותר חשוב שהוא יבוא עם הבנה) |
ציטוט:
תאמין לי מורה כמוך..ברכה |
ציטוט:
אני מלמד בביס בדרום הארץ |
ציטוט:
חוץ מזה..מי לא רוצה מורה מישראלבודי?;) |
droujinsky@hotmail.com
למרות שאני חושב שלא רק לי יהיה מעניין לשמוע את דעתו של מורה שעבר את השביתה וחי אותה, יש פה הרבה שעדיין לומדים ולדעתי יהיה נחמד אם הם ידעו מה הולך עם המורים פה ושם. |
ציטוט:
|
חחחח באים לך בקריאות "המורה תראה תבייספס" ? :)
|
ציטוט:
מה עוד?אם חסר חלבון באמצע היום..אז באים אליך לתא ויש אבקת חלבון..(נכון?:) ) :flowers: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ