![]() |
אם מישהו רוצה להתארגן איתי במבצע של האבקת חלבון שידבר איתי באיסיקיו.
323288889 |
ציטוט:
קניתי אבקה שעולה 320 ועשו לי ב290 |
השאלה שלי למה משווים ומפצים את אותו הלקוח שמגלה את המחיר הזול יותר במקום לתקן את המחיר לכל הלקוחות ???
|
ציטוט:
הסיבה מאוד פשוטה במרבית המקרים הפער בין המחירים נגרם עקב סחורות ישנות/קצרות תוקף שיש לחנויות אחרות והם פשוט מנסות להיפטר מהמלאי וכך שנוצר מחיר זול יותר לתקופה קצרה של שבוע-שבועיים וזה לא מחיר ממשי שבאמת קיים לאורך זמן, אופציה נוספת זו חברה אשר מפרסמת את המוצר באתר הבית שלה במחיר זול יותר מאשר בישראלבודי אבל המוצר לא קיים אצלהם במלאי ככה שהמחיר הנרשם לא אמיתי וקיים רק על מנת למשוך לקוחות להזמין דרכם, בכנות בתור אחד האנשים שמטפלים ביום יום שלו במקרים כאלה כמעט תמיד אם לקוח מתקשר לומר שקיים מחיר יותר זול הדבר מתברר כטעות של החנות או פירסום מוטעה וכמובן אם וקרה ונמצא באמת מחיר יותר זול אתה יכול להיות בטוח שזה מטופל כמובטח. אם יש לך שאלות נוספות את מוזמן לפנות אליי גם לאימיל: sales@israelbody.org בברכה שלומיק |
שלומיק תגיד את האמת, יש לך את כל ההודעות האלה שמורות בקובץ word ואתה פשוט עושה copy past נכון? כי אתה מגיב פעם בשנה וזה תמיד על אותו קונספט.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שלומיק אתה מתגייס? |
שלומיק.... אני מכבד אותך מאוד, אבל זה שטויות מה שאתה אומר... אנחנו קונים בהרבה יותר זול עם תוקף עד 2010 וכל הטעמים שבעולם, אז לא צריך לזרוק סתם דברים באוויר, וכמו שאמר פה אחד הח'ברה לא סתם גם אתם שמתם במבצע את הוניל ואת השוקולד מרשמלו, כנראה שאין להם ביקוש והם הולכים להיות פגי תוקף בקרוב...אנחנו לא רוצים שתשוו מחירים, אנחנו רוצים שתורידו אותם שנוכל לקנות ממכם בכיף כולם, בלי לפתוח פוסט פה על המחירים כל יומיים ובלי לחפש סוכנים ואנשים אחרים שיביאו לנו בזול יותר.
|
ד"א בקשר לקומבינה של האופטימום קלאסיק , יש שם פחות מנות מהגירסת גולד וגם פחות חלבון במנה ככה שיוצא שאם תקנו את הגולד יצא לכם אותו מחיר ובעצם שלא קיבלתם שום "מבצע".
בקיצור ארץ הקומבינות. |
Arsan חבל שאתה סתם יוצר בילבול בפורום בלי לבדוק את הדברים שאתה אומר לעומק...
חישוב פשוט יראה לך ששק חלבון אופטימום עולה 630 ש"ח ומכיל 155 מנות הגשה של 24 גרם חלבון, 155*24 = 3,720 גרם חלבון. ככה שכל גרם עולה לך 0.169 ש"ח. עכשיו 2 אריזות של חלבון קלאסיק ב550 ש"ח מביאות לך 160 מנות הגשה של 21 גרם חלבון, 160*21 = 3,360 גרם חלבון. ככה שעולה לך כל גרם 0.163. החישוב מפה הוא פשוט בשביל לקבל את אותה כמות חלבון כמו בשק אני צריך 3,720 גרם חלבון אם אני קונה את זה בחלבון קלאסיק זה עולה לך 606 ש"ח (0.163*3,720 ) ככה שאתה חוסך 24 ש"ח נהנה משתי קופסאות נפרדות ומשתי טעמים שונים. Champions אחי, אם אתה מקבל דיל יותר טוב על חלבון דבר איתי חופשי יש לך את המספר/איימיל שלי תעדכן אותי בדיוק מה אתה מקבל ואני יראה מה אפשר לעשות. מעבר לכך תבין לגבי ההורדת מחירים אל תשכח שזה לא החלטה שלנו כמו שאתה כבר יודע המחירים עלו בכל העולם בכל מה שקשור למזון, אנחנו משתדלים כל הזמן לצאת במבצע אטרקטיבי ללקוחות על מנת שיוכלו להנות ממחירים נוחים ולכן שים לב שכל חודש יש מבצעים שונים כל פעם על מוצר אחר. מעבר לכך יש לנו התחייבות מול היבואנים על מחיר מסוים שממנו יש בעיה לרדת כדאי לא לפגוע בפרנסה של חנויות אחרות המוכרות את המוצרים שלהם ככה שגם הגבול האפשרי שלנו מוגבל, בכל מקרה אשמח אם תדבר איתי. |
איך אםפשר ליצור איתך קשר?
|
ציטוט:
טלפון: 050-6929029 או בחנות בר"ג 03-6738373. איימיל: sales@israelbody.org או שאתם מוזמן לקפוץ לחנות בר"ג לשם שינוי ולא "להציק" כל הזמן לגל בראשון. |
ציטוט:
|
תגידו באיזה שעות החנות של רמת גן פתוחה?
ו... יש סניף בת"א שאני לא מודע אליו? |
ציטוט:
|
Bullet אז ככה ידידי:
ר"ג 10:00-20:00 בימי שישי עד 16:00 לגבי תל אביב הם עושים שם השקמה מוקדמת ופתוחים כל ביום בין 09:00-23:00 הסניף מרשים מאוד למרות שעוד יש שם כמה דברים לא גמורים הוא בהחלט יפה ממליץ לקפוץ לבקר: http://www.israelbody.org/Index.asp?...CategoryID=191 Arsan בוניל יש 80 מנות הגשה ובשוקו יש 77 מנות הגשה, כמובן שהחישוב משתנה מעט מטעם לטעם עוד כמה שקלים לפה ולשם אבל עדיין לדעתי זה אחלה מבצע. |
מה עובדים עד 8? :(
נראה אולי אקפוץ לסניף בדיזינגוף ככה להסתובב שם. מי עובד בדיזינגוף? |
ציטוט:
חחח וכאילו יש לו מה לעשות שם בראשון החנות מלאה רק בערב ביום אין הרבה שנכנסים ואני דיי הרבה מסתובב שם באזור כמעט כל יום בדרך למכון ולעיר גם. |
היי שלומיק!!!
היי אחי מה המצב.
ההיתי אצלך היום בחנות ברמת גן, האופטימום בננה, יצא ממש סוף הדרך. יש לו טעם מספר אחד. תאכל'ס המחירים באמת הכי טובים ואתם עומדים במילה שלכם. וחוץ מזה השירות מספר אחד ועזרת לי הרבה עם הכל! כמו שאמרתי לי , הלכתי בסוף לחנות טבע ליד הבית שלי .החרטטנים האלו ניסו למכור לי אופטימום הפירות טרופים שכבר פג תוקף חודשיים, שהראתי את זה למוכר הוא ישר המליץ לי על ה אולטמייט ואמר שזה יותר טוב. אפילו מאופטמיום. איזה חרטטן!!! :wub1: תודה אחי, יצאת גבר!!! ותודה על השייקר! נ,ב ד"ש מדקלה!!!:wub1: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ