![]() |
וואי אני חייב לדעת...!
יש פה מישהו שאשכרה הגב שלו נתפס יעני או שהוא הרגיש את הגב באימון? מתח חתירה פולי כל תרגיל אפשרי ניסיתי ולא הרגשתי את הגב את היידים אני מרגיש וכלום אבל כלום בגב! ואני מבטיח לכם שעשיתי כל תרגיל כמו שצריך בפולי ומתח בכל מקרה אי אפשר לטעות גם ככה כל עוד אתה לא מפגר! |
רגליים ויד קדמית ..!!
|
הממ ידיים קודם כל מקבלות לדעתי תפאמפ הכי רצחני, אחרי זה חזה, ואחרי זה רגליים אחרי סקוואטים לג פרס אקסטנשיין וכפיפות, איי איי.
|
הביצה השמאלית.
|
ניסיתי לדרג מהחזק לחלש אבל הגעתי למסקנה שאני מגיע לפאמפ טוב בכל אחת מהם אבל באימונים נפרדים..
היום באימון של רגליים חזה ויד קידמית ברגליים לא ממש עבדתי על הארבע ראשי יש לי בעיה בברך אבל אמות התפוצצו כולל יד קידמית וחזה גם ופאמפ בגב זה הכי מגניב חח |
ציטוט:
|
חזהה מרגישים הכי טוב כול האימון אחרי זה אני מרגיש תחזה מנופח ממש
איזה הרגשה טובה זאת................. |
חזהההה
|
חזה מקבל פאמפ אדיר
|
ציטוט:
תנסה דדליפט:jockey: |
ציטוט:
יש לי אימונים של חצי שעה בעצימות גבוהה והפסקות ממש קצרות.................... בגב הדומס מופיע בדרך כלל באזור הכתפיים האחוריות והגב העליון, וגם הלטיסימוס... אבל גב תחתון אף פעם לא נתפס לי, הוא רק כואב לי שאני עושה סקוואט :) |
סיקס פאק, בקשר לאחת התמונות בחתימה שלך, מופיע שם 50 סנט מהקליפ Disco Inferno ורשום בטעות בצד DMX...
|
יד קדמית וחזה
|
יד אחורית ורגליים
|
ציטוט:
חחח רציתי פעם אבל האמת שחושבים על זה אולי תרגיל פצצה אבל לא שווה אם אתה עושה את זה פעם אחת לא נכון בטעות... דרך אגב SIX PACK למה כואב לך גב תחתון בסקוואט ? עוד לא הרגשתי את הגב התחתון שלי פעם אחת בסקוואט... |
חזה יד אחורית:character63:
מניאק עם יש פה מישהו שנותן להם אימון בווליום יותר גבוה משלי A חזה יד אחורית : בנץ ישר 5 סטים פרמידה בנץ עליון 3 סטים בנץ תחתון 3 סטים פרפר בשכיבה 3 סטים שכיבות שמיכה סט אחד עד כשל פשיטת מרפקים בדמבל 5 סטים פשיטת מרפקים מטה בעמידה 5 סטים אגב לא למתחילים.... |
ציטוט:
בשביל זה יש מאמנים בחדר כושר... תפוס אחד תגיד לו שיעזור לך |
ציטוט:
1) לא אמרת שאתה לא מאמן רגליים? 2) למה האימו ןכל כך קצר? 3)אם האימון כל כך קצר מה הבעיה להכניס שם גם כתפיים באופן ישיר? |
ציטוט:
פשוט לא מרגיש גב תחתון... |
יד קידמית, מרגיש אותה חזק מאוד:jockey:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ