ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   המשך כרטיס ביקור חלק ב" +ג" Night Wolf גלעד (https://israelbody.com/showthread.php?t=26329)

xLaes 27-12-07 12:23

כמות נחמדה של סטים.
Oo

אחלה כרטיס.

מילא,כמה את שוקל עכשיו?:/

mickey 27-12-07 13:13

יפה אחלה כרטיס.
ראיתי שרשום כמה פעמים שגיל גרנות הוא תזונאי,ממה שידוע לי הוא לא תזונאי,או שאני טועה? אז מה הולך פה?

DarkGulis 27-12-07 14:49

ענק גלעד אחד האנשים!!!

Night_Wolf 27-12-07 14:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mickey
יפה אחלה כרטיס.
ראיתי שרשום כמה פעמים שגיל גרנות הוא תזונאי,ממה שידוע לי הוא לא תזונאי,או שאני טועה? אז מה הולך פה?

גיל גרנות עזר לי במהלך הדיאטה וההכנה לתחרות ועזר לי המון מעבר לזה אחי!
במסה כרגע עומר לנדאו הוא זה שהרכיב לי תוכנית אימונים\תזונה והתוצאות מדברות בעד עצמן,עומר מכיר אותי מאז שהייתי בחיתולים בספורט הזה ועבר איתי כל אימון ואימון ויודע איך אני מגיב לאוכל מסוים ואיך אני מגיב לתרגילים מסוימים והחלטנו שבמסה אני מטופל שלו,חחח מי שרוצה ללכת אליו שיכין כסף עומר לא פראייר זה שהוא עוזר לי זה משהו אחר.

Night_Wolf 27-12-07 14:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
בגדול, כל אחד צריך ללכת עם תוכנית האימונים שעושה לו טוב, ורצוי מאוד לגוון, להיפתח ולשנות כל הזמן.
אני אינני חסיד של 5 אימונים במאסה, לדעתי 4 יעשו את העבודה יופי, אבל אם לבנאדם יש זמן ומרגיש עם זה טוב - סבבה.
לגבי האוכל, מתברר שכולם עושים פחות או יותר את אותו דבר במאסה ובחיטוב, עם שינויים קלילים לכאן או לכאן - אין כבר סודות כמעט.
לסיכום, גלעד ידידי המשך בדרכך באותה נחישות ועם אותה אמביצייה, צפוי לך עתיד ורוד!
ואהבתי את סדר העדיפות, תמיד תשים את העבודה ולימודים לפני הספורט, וזכור שעם כל הכבוד מדובר בתחביב - אהבה גדולה שלנו - אבל עדיין תחביב.
כמובן, מי שחרוץ נבון ונחוש, יכול לשלב בין הדברים, אין סיבה שאחד יבוא על חשבון השני.

אם הייתי יכול הייתי גם מפציץ 7 אימונים כל השבוע ללא מנוחה חביבי!!!
HARDCORE וצרחות זה מה שאני אוהב זה שם המשחק:boxing: :boxing: :boxing:
לא סובל ימי מנוחה!!!:diractor:

המשך להפציץ יקירי השעון מתקתק ובקרוב אתה נכנס לחיטוב :sbb4:

Night_Wolf 27-12-07 14:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xLaes
כמות נחמדה של סטים.
Oo

אחלה כרטיס.

מילא,כמה את שוקל עכשיו?:/

136 וחצי אני חושב שזה המשקל שאני אסיים את הסייקל שלי או 137 יש לי עוד 4 מנות של טסט אנטט וזהו:sbb4:
את הטרן כבר גמרתי המזג שלי קצת ירד בתקופה האחרונה:)

TheGift 27-12-07 14:55

ציטוט:

גיל גרנות עזר לי במהלך הדיאטה וההכנה לתחרות ועזר לי המון מעבר לזה אחי!
במסה כרגע עומר לנדאו הוא זה שהרכיב לי תוכנית אימונים\תזונה והתוצאות מדברות בעד עצמן,עומר מכיר אותי מאז שהייתי בחיתולים בספורט הזה ועבר איתי כל אימון ואימון ויודע איך אני מגיב לאוכל מסוים ואיך אני מגיב לתרגילים מסוימים והחלטנו שבמסה אני מטופל שלו,חחח מי שרוצה ללכת אליו שיכין כסף עומר לא פראייר זה שהוא עוזר לי זה משהו אחר.
הוא מאמן אישי יעני? אני לא צריך חח אבל סתם מתוך סקרנות, כמה כסף הוא לוקח ולכמה זמן?

Night_Wolf 27-12-07 14:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lee123
הוא מאמן אישי יעני? אני לא צריך חח אבל סתם מתוך סקרנות, כמה כסף הוא לוקח ולכמה זמן?

למי אתה מתכוון אח שלי לעומר?חחחחחחח עומר זה אחי מה אתה חושב שהוא לוקח ממני כסף על דברים כאלו?

TheGift 27-12-07 15:00

:):):):) אני יודע שלך הוא עושה בחינם, שאלתי לגבי אחרים אחי...:basketball:

Night_Wolf 27-12-07 15:01

ציטוט:

חחחח אני יודע שלך הוא עושה בחינם, שאלתי לגבי אחרים אחי...:basketball:

חחחחחחחחחחחחחח לא יודע אח שלי דבר איתו

עומרררררררררררררררררררררררר בחור רוצה לדעת כמה אתה מוכן לקחת לתוכנית אימונים פלוס תזונה מה אתה אומר ???????

TheGift 27-12-07 15:05

חחחחחחח אני לא צריך מאמן אישי, ברוך השם יש לי איזה אחד שכבר נמצא 20 שנה בתחום והוא בין המובילים בארץ, שעוזר לי כשצריך אחי.. שאלתי סתם מתוך סקרנות? :jockey:

ד"א, בחייאת גלעד פרסם משקלי עבודה...

eyalamzleg 27-12-07 15:17

גלעד כוכב עולה תזכרו את זה!!! משקיען , רציני , מורעל עד המוות!

xLaes 27-12-07 19:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
136 וחצי אני חושב שזה המשקל שאני אסיים את הסייקל שלי או 137 יש לי עוד 4 מנות של טסט אנטט וזהו:sbb4:
את הטרן כבר גמרתי המזג שלי קצת ירד בתקופה האחרונה:)

מטורף,לאיזה משקל אתה עושה חיטוב?
OO

P-a-n-1-c 27-12-07 20:10

חחחחחחחחחחחחחחחחח בואנה אחי חצי קילו ש"ש לארוחת בוקר, 600 גרם אורז בארוחה
אתה מלך!!!!

וכמה ארוחות יש לך? רק 4?

denous 27-12-07 21:50

וואלה בן אדם לעמוד ולמחוא לך כפיים...
כל הכבוד לך על הכל המון השקעה והקפדה בכל הסיפור הזה והאמת לפי התמונות שראיתי התוצאות מרשימות ביותר יטנק שרמן!!! :]
דרך אגב אני כרגע בחיטוב ודי קשה לי אפשר להגיד התפריט שלך יש בו פחות אוכל משלי יחסית לגוף שלך.. אז באמת אני מצדיע לך שאתה מצליח לעמוד בתפריט הזה ככה בקפדנות זה ממש אבל ממש לא קל! כל הכבוד לך גלעד! :flowers:

Night_Wolf 27-12-07 22:23

תודה רבה לכולם:sbb4:

HardCore או שום דבר אחר..

toxicity 27-12-07 22:24

כל הכבוד גלעד! באמת דוגמא אמיתית!
וחצי קילו ש"ש על הבוקר, יא חתיכת טנק

Night_Wolf 27-12-07 22:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
כל הכבוד גלעד! באמת דוגמא אמיתית!
וחצי קילו ש"ש על הבוקר, יא חתיכת טנק

זה טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם םםםםםםםםםםם
טעיםםםםםםםםםם אחי טעיםםםםםםםםםםםםםםםם:boxing: :sbb4: :laughing:

Night_Wolf 27-12-07 22:27

ציטוט:

חחחחחחח אני לא צריך מאמן אישי, ברוך השם יש לי איזה אחד שכבר נמצא 20 שנה בתחום והוא בין המובילים בארץ, שעוזר לי כשצריך אחי.. שאלתי סתם מתוך סקרנות? :jockey:

ד"א, בחייאת גלעד פרסם משקלי עבודה...

:):):):) אם אני אגיד לך שאני עושה לחיצת כתפיים אם דמבלים של 50 קילו זה ירשים אותך?
אני לא אוהב להיתרברב במשקלי עבודה אחי..

Antonator1 27-12-07 22:27

600 גרם אורז?! איך אתה מצליח לא להקיא אחרי סביבות ה - 400?! אני מתאר לעצמי את ערמת האורז בצלחת חחח...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:22.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ