![]() |
השינוי משמעותי ביותר וזה עוד מילים קטנות יחסית, נראה מצויין, זוויות הצילום לעומת זאת על הפנים בלי להעליב, ככה לא מצלמים תמונה אחינו.
|
ציטוט:
|
וווווווואוו
אתה נראה לפני כמו ניצול שואה.. וואלה מרשים ביותר אחי ! |
לשנה זה כלום שינוי אחי, עברת מניצול שואה לסתם בן אדם ממוצע רזה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אני חושב שהוא יותר התכוון לזה שיש אנשים שלא מתאמנים והמצב שלהם יותר טוב מהמצב של טאיבוקס כיום... |
מעריץ אנשים כמוך (: עבודה מעולה, גב מעולה, הלוואי עליי כזה גב
|
ציטוט:
בכייף! הוא היה במצב ממש ממש של תת תזונה, הגוף במצב הזה מתחיל לגדול בקצב מטורף! מה גם שנגיד נוסיף עוד איזה 10 קילו שומן כי הוא גם היה ממש באחוז נמוך ועוד איזה 3-4 של נוזלים, יוצא לנו שעלייה נורמלית לחלוטין וטבעית ממצב כמו שהוא היה, בפרק זמן של שנה היא 23-24 קילו, זתומרת עוד 4-5 קילו שריר מעבר למה שהוא עלה. |
שיוני מעולה ביותר בטח יש כאלה שאומרים שלשנה זה כלום אבל מה משנה זה האיכות ולא הכמות זמן.
תמונות עוד חודשיים בע"ה גם אני מראה לכם את ההתקדמות שלי.................... |
ציטוט:
טאי בוקס פרסם מישקלי עבודה;] |
ציטוט:
שלא נדבר על הכמות אירובי האדירה שהוא עשה עד לפני חודשיים בערך וגם יש לו תיאבון של תינוק...ואת כל זה אני אומר בגאווה כי אני יודע כמה הוא משקיע. לא פעם דיברנו באייסי והוא סיפר לי שהוא כמעט מקיא מהארוחות כבר..אבל לא מוותר אז קצת RESPECT לבחור הזה |
רואים שגדלת אבל לא מבינים כלום מהתמונות...
לפי דעתי עצם זה שאתה לא עובד על הידיים זה רק יהיה לך לרועץ אחי. בתקופה של היום יש כ"כ הרבה סוגים של תוכניות, כ"כ הרבה מחקרים, המצאות ושיטות חדשות שלבסוף חצי מהם מתגלים כחרטה. אמנם לא רואים כמעט כלום בתמונה, אבל כן רואים שהזרועות שלך חלשות מאד! לדעתי, זה בגלל שאתה לא עובד עליהן. בחיים שלי לא ראיתי בנאדם שלא עובד על ידיים.. גם פודז'נבסקי, אנדי בולטון, לוליק וכול פאוורליפטר שתרצה עובד על הזרועות שלו. בחייאת אחי, כך מוט ותתחיל לעשות כפיפות ופשיטות.. |
פי,שינוי מדהים.
התמונה לפני ממש מפחידה. נראית רק כמו עור ועצמות. Oo |
ואו.. איזה שינוי היתהה !
בן כמה היית בתמונה הראשונה ובן כמה אתה היום ? |
אחי איך הגעת למצב של "לפני"? זה היה אחרי מחלה כלשהי או מה? בנאדם רגיל לא יכול להגיע למצב כזה, פשוט לא.
|
שינוי מדהים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחי שינוי מדהים, כמו שכבר ציינו
בהצלחה בהמשך, ומאיפה הכובע בבקשה? ד"א איך יצאת ממודש? |
חחחחחחחח איך ההיתה בתמונה הראשונה אני עדין לא מאמין שזה אתה אבל בכל מקרה מה שהיה לך בתמונה הראשונה זה שחיף זה אנורקסיה בכל מקרה גה טוב ורגליים גם
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ