![]() |
ציטוט:
אהה נזכרתי וואללה אתה בן 17 שכתבת שנסעת לאילת עם המורה לנהיגה וכל זה..הוצאת כבר רישיון?עברת טסט? |
ציטוט:
תשמע יש ילדות ממש דפוקות, חבר שלי היה שיכור נישק איזו ילדה אחת, שהיא במקרה חברה של חברה שלי, והילדה המעוררת רחמים הזאת חפרה לה עלייה שבועיים שהיא מאוהבת בו(בחבר שלי שהיה שיכור ונישק אותה) S: בקיצור בסוף הסתיים בכאב לב :ס חח |
ציטוט:
:):):):) אחי חתימה בת זונ חולה על התוכנית הזאת... יש לו אבל מוח של ציפור |
ציטוט:
פשוט זה לא כיף להתיחס כמו לחרא... |
ציטוט:
לא עוד לא ניגשתי אני כבר שיעור 52.. :\ אני אמור לגשת בזמן הקרוב אבל עכשיו איבדתי את הת.ז ככה שיש לי בעיה עכשיו.. :mellow: איתן שמע יש כאלו שאחר כך רוצות יותר ולא רואות בזה סתם סטוץ... מה תתחיל לשאול כל אחת לפני? אני לא אומר להיות זבל אבל אפשר להסביר ביפה אחרי זה... נראה לי בסדר גמור.. |
ציטוט:
עם מי אתה לומד אחיקו ? |
ציטוט:
|
אני דיי מניאק תאמת.... תמיד אומר משהו לא במקום ודופק הכל........
|
ציטוט:
תאקט של קצין נאצי ? |
ציטוט:
בד''כ בקבלנות הוא סוגר איתך אחרי 28 הוא מגיש אבל תאכלס מה אכפת לך אתה שילמת כבר , כאב ראש שלו בהצלחה :jockey: |
ציטוט:
בקיצור ארבל איך אתה עם בחורות? כי אני רואה פה מהשיחות שלך עם רוקסן וכו' שאתה חייב להגיד משו שנון וכו' גם במציאות ככה? |
בוא נגיד ככה בהתחלה אני נחמד ויכול לסבול הרבה דברים עד שזה עובר את גבול הטעם הטוב ופה יש לי בעיית עצבים שאני פולט מילים מיותרות....
הייתי עם חברה שלי חודשיים היא עושה לי אני הייתי מלכה עוד לפני שהכרתי אותך אתה היית סתם מישהו לפני שהכרת אותי, חחחחח לא משנה כמה אהבתי אותה פה נגמר לה הסיפור משכתי את זה קצת זמן ואחרי זה נפרדנו בגלל שאמרתי לה קצת מילים לא במקום[= |
הדבר הכי מטומטם שאמרתי לבחורה :
חצי שעה היא עלי והביצים שלי נמחצו בטרוף אחרי שעניינים נראו מבטיחים הנורא מכל קרה , עלה לי הדם לראש ראיתי שחור ביעניים קיבלתי קריז וצרחתי ... "תרדי ממני כבר כוס אמוק" לא ראיתי אותה שבוע אחרי זה :ohmy: אבל הרוסיות האלה תמיד חוזרות :! |
ציטוט:
|
ציטוט:
משתדל אבל תאכלס ? אם יש לי רגשות לבחורה אני סוג של פודל .. |
ת'אמת....לא היו לי הרבה חברות (טוב כולה בן 16 חח :)), והיה לי הרבה הזדמנויות לנצל אותם, אבל אני לא יכול לנצל, שאני יודע שזה לא ימשיך.....
ת'אחת שאני יאהב, ואנחנו נהיה ביחד...מלכה אני יעשה אותה!!!! |
היה לי קשר רציני עם החתולה שלי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
"חבר שלך"? לא |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ