ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   שאלה שמעניינת אותי האם לגבי פחממות בחיטוב (https://israelbody.com/showthread.php?t=26197)

SiX PACK 26-12-07 01:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי niran
מהמדריך של משה לא?

אממממ אני לא בטוח איפה קראתי את זה..

תגיד איפה אתה לא הגבת פה איזה שנה פתאום אתה בא לי ככה..

Danzig 26-12-07 01:24

תעשה טובה לעצמך ואל תעשה Psmf, באמת.

NIRAN 26-12-07 02:15

חחחחח אני בעיקר קורא... הפורום לא מה שהיה

Arsan 26-12-07 08:46

תאמת אם יש מספיק חלבון בתפריט הפחמימות לא ישחקו תפקיד ולא בהכרח תאבד שריר (psmf שוב , ממליץ לקרוא את הספר )

פינגווין 26-12-07 11:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yarden22
צא מהסרט לא תשרוד ככה

למה לא?, לפחות החיטוב לא נמשך הרבה זמן
מסה אתה נהנה חיטוב אין מה לעשות, לשרוד חודשיים -+ בלי פחמימות זה לא הדבר הכי קשה שתעבור בחיים

eyalamzleg 26-12-07 12:28

אפשר קישור לpsmf?:|
אז 100 גרם פחממה ליום באמת שאין לי בעיה להיסתדר אם זה אבל זה חיטוב שאני מתכנן לחודש חודשיים מקסימום! ואני לא מיתכוון לרדת למיתחת ל10 כרגע אני על 14-15

פינגווין 26-12-07 12:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyalamzleg
אפשר קישור לpsmf?:|
אז 100 גרם פחממה ליום באמת שאין לי בעיה להיסתדר אם זה אבל זה חיטוב שאני מתכנן לחודש חודשיים מקסימום! ואני לא מיתכוון לרדת למיתחת ל10 כרגע אני על 14-15

100 גרם פחמימות זה כבר לא PSMF, PSMF זה בכלל בלי פחמימות רק הפחמימות שבאות מהחלבון
שזה משו כמו 15-+גרם פחמימות

והספר גם אני חיפשתי ולא מצאתי

Danzig 26-12-07 17:52

מאזוכיסטים אתם בחיי.

CriminaL 26-12-07 18:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פינגווין
למה לא?, לפחות החיטוב לא נמשך הרבה זמן
מסה אתה נהנה חיטוב אין מה לעשות, לשרוד חודשיים -+ בלי פחמימות זה לא הדבר הכי קשה שתעבור בחיים

זה גם לא דבר קל.
אני על 120 ג' פחמימה(כולל הירקות) ,לומד ועושה 5 פעמים בשבוע אירובי למשך שעה ותאמין לי שזה קשה אתה עייף ברמות מטורפות.

P-a-n-1-c 26-12-07 19:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig
מאזוכיסטים אתם בחיי.

90% מאלה שאמרו שהם מסוגלים לעשות את החיטוב בלי פחמ' הם או אף פעם לא עשו חיטוב, או אף פעם לא עשו חיטוב דל פחמימות או שמשחקים אותה בפוזה של "אני מסוגל לסבול חיטוב דל פחמ'" או משהו בסיגנון.

CriminaL 26-12-07 19:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
90% מאלה שאמרו שהם מסוגלים לעשות את החיטוב בלי פחמ' הם או אף פעם לא עשו חיטוב, או אף פעם לא עשו חיטוב דל פחמימות או שמשחקים אותה בפוזה של "אני מסוגל לסבול חיטוב דל פחמ'" או משהו בסיגנון.

+1+

eyalamzleg 26-12-07 19:26

נכון נגיד ש.... אבל במצב של חודש של חיטוב במשך חודש חודשיים בלבד לא יותר מזה לא עדיף לעשות את זה כמה שיותר מהר?

P-a-n-1-c 26-12-07 19:27

ציטוט:

נכון נגיד ש.... אבל במצב של חודש של חיטוב במשך חודש חודשיים בלבד לא יותר מזה לא עדיף לעשות את זה כמה שיותר מהר?

עשית פעם חיטוב בכלל? תעשה חיטוב ודבר.
על הנייר זה יופי טופי, אבל ברמת העשייה לא תמיד. יש כאלה שחיים עם זה יופי [בולט לדוג'], אבל לרוב לא יהיה כוח אפילו להעמיד את הזין שלהם, שלא נדבר על להשתמש בו...

Arsan 26-12-07 19:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yarden22
זה גם לא דבר קל.
אני על 120 ג' פחמימה(כולל הירקות) ,לומד ועושה 5 פעמים בשבוע אירובי למשך שעה ותאמין לי שזה קשה אתה עייף ברמות מטורפות.

הבעיה שהיא שבPSMF לא עושים אירובי ...

Sugarzaza 26-12-07 21:44

ציטוט:

לא.. הירידה צריכה להיות איטית ומבוקרת

eyalamzleg 26-12-07 22:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
לא.. הירידה צריכה להיות איטית ומבוקרת

וזה למה?

m0she 27-12-07 01:37

לדיאטות דלות בפחמימות יש יתרונות ויש חסרונות. מה שבטוח זה שאין סיבה לא לאכול פחמימות בכלל, כי אפשר להשיג את כל היתרונות של הדיאטות האלה גם עם כמה עשרות גרמים של פחמימות. כמו שציינו, יש אנשים שזה מתאים להם יותר ויש אנשים שזה מתאים להם פחות. בסופו של יום, כמו תמיד, זה עניין של מאזן קלורי ולאו דווקא של כמה פחמימות אוכלים.

Danzig 27-12-07 02:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c

תאכלס.
בקיצור ולעניין - PSMF זה לאנשים חולים במוח לדעתי, וזה ממש אבל ממש מיותר, לדעתי זה לא מקצר שום תהליך ושום דבר, בולשיט.

eyalamzleg 27-12-07 07:32

ואללה טוב שכנעתם אותי אבל למרות זאת אני ינסה סה"כ אם כמה גרם פחממה מומלץ להתחיל?[מישקל 84]

Avi 27-12-07 14:51

אני מוריד את כמות הפחמימות בשליש עד חצי ואחרי זה כל חודש מוריד בסביבות ה50 גרם פחמימות. אבל כמו שרשמו פה אצל כל אחד עובד משהו אחר. ואל תשכח לעשות העמסה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:55.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ