![]() |
ציטוט:
תגיד איפה אתה לא הגבת פה איזה שנה פתאום אתה בא לי ככה.. |
תעשה טובה לעצמך ואל תעשה Psmf, באמת.
|
חחחחח אני בעיקר קורא... הפורום לא מה שהיה
|
תאמת אם יש מספיק חלבון בתפריט הפחמימות לא ישחקו תפקיד ולא בהכרח תאבד שריר (psmf שוב , ממליץ לקרוא את הספר )
|
ציטוט:
מסה אתה נהנה חיטוב אין מה לעשות, לשרוד חודשיים -+ בלי פחמימות זה לא הדבר הכי קשה שתעבור בחיים |
אפשר קישור לpsmf?:|
אז 100 גרם פחממה ליום באמת שאין לי בעיה להיסתדר אם זה אבל זה חיטוב שאני מתכנן לחודש חודשיים מקסימום! ואני לא מיתכוון לרדת למיתחת ל10 כרגע אני על 14-15 |
ציטוט:
שזה משו כמו 15-+גרם פחמימות והספר גם אני חיפשתי ולא מצאתי |
מאזוכיסטים אתם בחיי.
|
ציטוט:
אני על 120 ג' פחמימה(כולל הירקות) ,לומד ועושה 5 פעמים בשבוע אירובי למשך שעה ותאמין לי שזה קשה אתה עייף ברמות מטורפות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נכון נגיד ש.... אבל במצב של חודש של חיטוב במשך חודש חודשיים בלבד לא יותר מזה לא עדיף לעשות את זה כמה שיותר מהר?
|
ציטוט:
על הנייר זה יופי טופי, אבל ברמת העשייה לא תמיד. יש כאלה שחיים עם זה יופי [בולט לדוג'], אבל לרוב לא יהיה כוח אפילו להעמיד את הזין שלהם, שלא נדבר על להשתמש בו... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לדיאטות דלות בפחמימות יש יתרונות ויש חסרונות. מה שבטוח זה שאין סיבה לא לאכול פחמימות בכלל, כי אפשר להשיג את כל היתרונות של הדיאטות האלה גם עם כמה עשרות גרמים של פחמימות. כמו שציינו, יש אנשים שזה מתאים להם יותר ויש אנשים שזה מתאים להם פחות. בסופו של יום, כמו תמיד, זה עניין של מאזן קלורי ולאו דווקא של כמה פחמימות אוכלים.
|
ציטוט:
בקיצור ולעניין - PSMF זה לאנשים חולים במוח לדעתי, וזה ממש אבל ממש מיותר, לדעתי זה לא מקצר שום תהליך ושום דבר, בולשיט. |
ואללה טוב שכנעתם אותי אבל למרות זאת אני ינסה סה"כ אם כמה גרם פחממה מומלץ להתחיל?[מישקל 84]
|
אני מוריד את כמות הפחמימות בשליש עד חצי ואחרי זה כל חודש מוריד בסביבות ה50 גרם פחמימות. אבל כמו שרשמו פה אצל כל אחד עובד משהו אחר. ואל תשכח לעשות העמסה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ