ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   כמה עובדות קטנות שמראות תיאורטית שחיטוב ומאסה משתלבים בהחלט (https://israelbody.com/showthread.php?t=26178)

Avi 24-12-07 22:57

חחחחחחח הוא כבר החליט שזה מיתוס

YOG558 25-12-07 07:53

מאמרים

Scylla 25-12-07 22:50

אני באמת לא מבין אתכם למה אתם מתייחסים לאנשים חדשים ככה.

אז הבחור לא יודע יותר מדי, הוא לא פושע וזה לא מראה על חוסר אינטיליגנציה, אלא על חוסר נסיון וזהו.

תהיו קצת יותר אדיבים... כולנו היינו צעירים.

SiX PACK 25-12-07 23:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HareLevi
טוב אז ככה, קודם כל אנלא קונה את כל המיתוסים האלו לגבי זה שחיטוב ומאסה בשום פנים ואופן לא הולכים ביחד.. להפך: אני אומר שהם משתלבים טוב מאוד באותו פרק זמן..
אני יסביר: כל עוד מאזן הקלורי שלי שלילי, אוכל כל שלוש שעות (כדי שהגוף לא יפרק שריר), צורך את הכמות המתאימה של החלבונים לפי הק"ג בגופי ולפי העצימות( במקרה שלי 120 ג') וצורך מעט שומנים.. הרי זה כל מה שהגוף צריך כדי להשתקם מהאימון ולהבנות מחדש לא?
תקנו אותי אם אני טועה....

אם תהייה במאזן קלורי שלילי אתה לא תגדל, גם לא כמתחיל וככל הידוע לי גם לא בעזרת חומרים.

מה שתיארת פה זה בעצם חיטוב. אם תעשה את מה שכתוב למעלה אתה תרד במשקל, אם זה שריר ואם זה שומן, אתה תרד. הרי אתה במאזן שלילי.
אפילו במאזן קלורי ניטרלי אתה לא תבנה שריר (ברמה הנראת לעיין)

אם זה אפשרי מה שאתה אומר, אז רק, אח ורק במאזן קלורי חיובי, עלייה נקייה ואיטית וגנים של מזומורף.

Danzig 26-12-07 01:27

ציטוט:

טוב אז ככה, קודם כל אנלא קונה את כל המיתוסים האלו לגבי זה שחיטוב ומאסה בשום פנים ואופן לא הולכים ביחד.. להפך: אני אומר שהם משתלבים טוב מאוד באותו פרק זמן..
אני יסביר: כל עוד מאזן הקלורי שלי שלילי, אוכל כל שלוש שעות (כדי שהגוף לא יפרק שריר), צורך את הכמות המתאימה של החלבונים לפי הק"ג בגופי ולפי העצימות( במקרה שלי 120 ג') וצורך מעט שומנים.. הרי זה כל מה שהגוף צריך כדי להשתקם מהאימון ולהבנות מחדש לא?
תקנו אותי אם אני טועה....

כבר במשפט הזה יש לך טעות, ובכלל כל העקרון של הדעה שלך הוא דבילי אני מצטער על הביטוי, במאזן שלילי אתה תפרק רוב הזמן, ותבינו - לאכול כל 3 שעות לא יגרום לכם "לא לפרק שריר" או יאיץ ח"ח או כל דבר אחר, תקלטו את זה.
במאזן שלילי 99% שלא תגדל, האחוז הנותר זה מתחילים \ חומרים \ גנטיקה.

HareLevi 26-12-07 17:40

תבינו- זה לא שאני פועל לפי זה, אני כבר חצי שנה עולה מאסה נקייה לגמרי ורואים תוצאות יפות.
בסה"כ משו שקפץ לי לראש ושאלתי פה.. אז אין צורך להתקיף

P-a-n-1-c 26-12-07 19:17

ציטוט:

תבינו- זה לא שאני פועל לפי זה, אני כבר חצי שנה עולה מאסה נקייה לגמרי ורואים תוצאות יפות.
בסה"כ משו שקפץ לי לראש ושאלתי פה.. אז אין צורך להתקיף

עשה טובה לעצמך אחי ותוריד את התמונה בחתימה, בוא נגיד שהיא לא ממש מחמיאה..

ובוא אני אסביר לך למה אתה טועה:
בשביל ששריר\שומן יבנה אתה צריך אנרגיה, נגיד אתה שורף ביום X קלוריות ומכניס X-Y, איך בדיוק תהיה לך אנרגיה לבנות שריר? אתה לא יכול לבנות משהו מכלום, אתה מבין?
בוא אני אפשט לך את זה: נגיד ויש לך פועל שבונה חומה בגובה 2 מטר ליום ופועל שהורס חומה 3 מטר ליום, לא משנה מה תעשה בסופו של דבר יהיה לך בור, אתה מבין? לא תהיה לך מספיק אנרגיה כדי לבנות את החומה\שריר - דוגמא די דפוקה, אבל מסבירה את העיניין +\-.
בשביל שתגדל אתה צריך להיות בעודף קלוריות = עודף אנרגיה כדי לבנות את עצמך. אין אפשר ליצור יש מאין.

HareLevi 26-12-07 19:26

חח קודם כל- ביקשת ,קיבלת.
דבר שני תפסתי תקטע.. תודה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:19.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ