![]() |
הכוונה ל16% היא לאחוז של המילוי גליקוגן, לא להורמונים.
זה ברור שאם שוכחים את השייק אחרי אימון אתה לא תהיה סופר חלש.... וזה גם לא כ"כ קל לדולל גליקוגן כמו שכולם חושבים. גם ככה רוב האנשים מתאמנים בטווחים של 6-12. השרירים גדולים מאוד, לא קל לרוקן אותם.... במיוחד אם האדם אוכל פחממות. |
אם יש משהו שאני לא מבין כבר שנים זה מה ההבדל בין סוכר רגיל לענבים? אני בטוח שהgi די דומה אז לא הבנתי למה האפקט מהדקסטרוז יהיה שונה מסוכרוז או פרוקטוז
|
ציטוט:
ציטוט:
אני אני חושב שגם סוכר רגיל אחרי אימון יהיה בסדר |
אני פשוט שותה מיץ כלשהו חצי ליטר וזה מסתדר מצוין.
|
ציטוט:
סוכר רגיל הוא חצי גלוקוז חצי פרוקטוז. לפרוקטוז א"ג בינוני. דקסטרוז טוב בהרבה פה. אגב , יאיר להב מדבר על 1.2-1.5 גרם פחמימות לק"ג , ולא 0.8. הוא ממליץ לפצל את זה ל3 ארוחות במרווחים של חצי שעה [כשהארוחה הראשונה כמה שיותר קרוב לאימון]. |
ציטוט:
ציטוט:
ואיך הגיעו ל0.8???????????? |
טוב תיראה
בקשר ללצרוך רק סוכר ענבים בלי חלבון אז ככה... כשאתה עובד על השריר שלך אתה מכווץ ומותח אותו את השריר עוטף נוזל הניקרא חומצת חלב ....בכל פעם שאתה מותח את השריר נזרק קצת מחומצת החלב , ובגלל זה מתחיל להיות לך יותר קשה לעשות עוד חזרות ככה עד שהשריר יבש מחומצת חלב אתה ממש לא יכול לעשות עוד חזרות אז מה שסוכר הענבים עושה זה , הוא בעצם נכנס בימקום החומצאת חלב ...כלומר נותן לך לעשות עוד כמה חזרות זו אחת הסיבות לצרוך סוכר ענבים |
אתה על סמים?
|
ציטוט:
הסוכר ענבים לא מחליף את חומצות החלב, זה הדבר הכי דבילי ששמעתי( מצטער על השפה אבל מה לעשות זה פשוט מרגיז). |
ציטוט:
ליותר מידע תקראו את זה: http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא יכול להפוך לאנרגיה. |
ציטוט:
אני אישית אחרי האימון שם בערך 5 כפיות סוכר ענבים בשייק. |
ציטוט:
ואני מיצטער אם הטעתי פה מישהו... |
ציטוט:
|
ציטוט:
המטרה שלי היא לא למלא מאגרי גליקוגן. |
אז למה ממליצים בדר"כ במסה 0.8 ממשקל הגוף?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ