![]() |
ציטוט:
|
דופק ת'עיניים קרישי דם בעיה בגב כאבי ראש בקיצור לא גדי לשבת יותר מי 3 שעות ביום
|
אני כבר במחשב מהבוקר רק עם הפסקות של התפריט חחחחח
|
ציטוט:
בעיות עיניים לא יהיו-זה לא גורם למשקפיים או לירידה בחדות ראייה אלא רק לבעיות במיקוד וזה יכול להיות גם כתוצאה מקריאת ספר ממושכת ובגלל זה חשוב לעשות הפסקות.... |
הקרינה של המחשב גורמת גם לנזקים נכון?
|
ציטוט:
|
עומס עצום על עמוד השדרה
|
מזכיר לי שהיה בניפ-טאק קטע
שאיזה אחת ישבה יותר מידי מול הטלוויזיה אחרי כמה שנים ניסרו לה תתחת מהכורסא שהיתה מלא בתולעים :) תדאגו שלא יכנסו לכם תולעים חבר'ה מילא לנסר ... אבל תולעים :sbb4: נכון שהפוסט הזה גורם לכם לקום מהכיסא חה חה |
יום אחד חזרתי מביה"ס הביתה .. נכנסתי לחדר לשים את התיק - ומה אני רואה תלוי על הצד של הארון שלי (מאת אמא המסטולה :p) ? תמונה של איש יושב מול מחשב, מעשן ושותה בירה ולמטה כתוב "אור (ככה קוראים לי) ! אם לא תזהר זה יקרה גם לך יום אחד !" ובהתחלה לא הבנתי מה אמור לקרות - זה שאני אעשן מול המחשב ? עד שהזזתי קצת את המבט וראיתי שיש לבאנדם שורשים והוא מחובר לריצפה ליד המחשב Xd
|
ציטוט:
|
קרינה!!! 'סעמק!!!
קרינה ללב!!! המסך מקרין גם ללב וקרינה בלב! עוד 30 שנה כולנו נימס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111 1111111111111אחדאחדאחדאחדאחדאחד |
ציטוט:
אתה מכיר אותו אגב(שחיף מת שהיה "חבר" ילדות שלך) ג_ ע__י |
ציטוט:
זה שמישהו בורח למציאות וירטואלית זה ממש לא קשור לזה שהוא אפס בחיים האמיתיים ושג_ ע___י יהיה בריא.. בזבוז של תקופת ילדות מול מסך.. כואב.. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ