![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אצלנו במכון יש 2 סטים אחד שנגמר ב40 ואחד שנגמר ב50 קילו.
לא ראיתי מישהו משתמש ביותר מ45 קילו :) אני אישית הכי הרבה שהשתמשתי היה עם 25 קילו בנט אובר ראוו (עם דאמבלים 2 הידיים באותו זמן). |
ציטוט:
2)לחיצת חזה בשבילי לפחות 40 קילו זה לא ממש יספיק אני עובד בטווח של 5-6 חזרות ובשביל זה אני צריך כל פעם להרכיב משקולות במקום שיהיה לי נוח 3)חתירות שעושים יד יד 40 קילו לא מספיק 4)פולאוור 40 קילו לא מספיק |
ציטוט:
|
בשביל מה צריך כלוב בכלל?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא אמר שאתה אחד מבין כל החרטטנים פה..זאת אומרת צדיק בסדום שזה אומר שאתה בסדר.. אתה יודע מה נגיד ואת הדאמבל רוז הם כן עושים מעל 40 קילו.. אבל חלאס עם החארטות...כפיפות מרפקים מעל 40 קילו אני בטוח שחוץ מגיימר ועוד כמה חברה ספורים פה..לא הרבה יכולים לעשות(בפורום אני מתכוון). |
ציטוט:
בכל אופן בנתיים אותי ראו פה אנשים מהפורום ואפילו ראו אותי מתאמן, אני ויואב כבר עשינו אימון חזה משותף שכלל סטים עם 120 קילו בנצ'. אתה לא חייב להאמין אבל בכל אופן אולי באמת ההתגוננות הזאת אומרת משהו.?? :P |
ציטוט:
|
ציטוט:
כלוב זה סוס :) |
תעבדו בתרגילי משקל גוף , ותבואו למכון רק כשצריך
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ילד המשקולות עוצרות גדילה מתווכח אם כל הפורום |
ציטוט:
2. מה? אמרתי שריצרד גנר אמר שסקוואטים כבדים (גם דדליפט) יכולים לפגוע בגדילה ואני יותר סומך עליו מעליך... לך תעשה עמידת ידיים יטמבל |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
נכון אני לא צריך 40 ו50 קילו אבל מתישהו אני יצטרך לא ? ואנשים אחרים צריכים. ואם אני לא עושה סקוואטים, זה אומר שזה בסדר שלא יהיה במכון כלוב לסקוואטים ?! ואתה יכול לפנות אליי אישית ולא להגיד "ילדים שמתאמנים 4 חודשים" ועדיין אין לי 4 חודשים בכל אופן רק חודש וחצי במכון. |
ציטוט:
דבר שני, אני שונא את הבכיינים שעוד לפני שהם יכולים להחזיק דאמבל 40 קילו חושבים עליו, יש לך עוד זמן עד שתצטרך להתעסק איתם. עד אז אל תתבכיין על זה. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ