![]() |
מישהו בבקשה יכול להביא לפה אתרים שאפשר לתרגל בהם דברים לקראת הצו הראשון בבקשה בבקשה
אני גם אמור לקבל צו ראשון בתקופה הקרובה ואני מאוד רוצה להצליח בצו ראשון וזה נורא חשוב לי אז אשמח אם תוכלו לעזור לי |
ציטוט:
|
גטקסים! הרבה גטקסים! D:
|
מי שאמר שאני רוצה קב"א 56 בגלל תלפיות טועה כי אני לא מחפש להיות בתלפיות..
ואפשר להגיע לשם גם עם קבא 55 בדוק.. מקבלים זימון.. כשיש קב"א 56 הכל פתוח מטיס ועד מודיעין, דברים שיכולים לעשות לי את העתיד אני לא יתן לצבא לטחון אותי, אני "אטחון" את הצבא ואארגן לי את העתיד על חשבון הצבא.. אני לא מתכוון לבזבז 3 שנים שלא יתנו לי כלום אני אעבור אותם כמו כמעט כולם רק שאני מקווה לנצל אותן לטובתי .. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה בצבא אפשר לגרבץ כמו רן, אבל אפשר לנצל אותו כמו שצריך, כמו מה שאור אומר. דודה שלי הייתה בסה"כ קצינה בתותחנים באיזה תפקיד לא זוכר מה, לא משהו רציני, היא רק יצאה מהצבא אלביט ועוד מלא חברות מנסות לחטוף אותה. |
ציטוט:
|
חח אורי איך הורת פרופיל על מיגרנות?
|
ציטוט:
בסה"כ אפשר לנצל את הצבא כמו שצריך. |
ציטוט:
|
וואי אור אתה רק בצו ראשון תמיד חשבתי שאתה בטח חייל אחרי שחרור שמנהל את הפורום הזה בשביל הכיף...
|
אם יש לי פרופיל 97 זה אומר שאני קרבי?
|
ציטוט:
|
איך?, אני כבר שנה לא יודע מה לעזאזל אני רוצה קרבי או גובניק! (לא קשור לbb)
|
ציטוט:
רן תן איזה מדריך או כמה עצות לקבל פטורים וכאלה:) |
ציטוט:
|
ציטוט:
כנס אלי לאייסי 202425207 אני תאמת בדרך החוצה ושאני אחזור אני כבר יעוף לישון אז אני יהיה זמין כבר מחר אחי :) |
רן גבר תרשום את זה פה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הראשוניים אחרי זה בוחנים אותך אך ורק על שפות שלמדת לבד וזה גם תלוי לאיזה מסלול נכנסת.. קיצר כדי להתקבל לשם צריך באמת להיות סוסים בתכנות.. משהו מפחיד ביותר :\ ממר"מ זה גועל נפש לדעתי לשבת 3 שנים מול מסך כתוכניתן זה קריעת תחת. :ph34r: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ