![]() |
לא יכול להיות...שיבדוק שוב...
|
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=2
עוד אחד שכדאי לך לקרוא |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחח..שיבדוק שוב....הכל...את מה שרשם פה...את המשקל...הכל...
לא הגיוני פשוט לא הגיוני שמישו עלה 10 קילו בשבועיים....אלה אם כן הוא עלה בשומנים ומינרלים... |
ציטוט:
אני יודע שלפני שבועיים היתי 55-56 והיום אני 63-64 ואני מסתכל על עצמי ואין שומנים לא שמנתי.. |
אה הא אני יודע אתה משתמש בטסט' לא לא יש לי יש לי אסטרואידים חחח...
לא הגיוני בשיט תבדוק טוב ... יש לך טעות . לא משנה במים בשמים עלייה כזאת לא יכולה להתרחש בזמן קצר כל כך ללא תוספים מבחוץ..(טסט,פרו הורמונס,ויטמ',מינרלז,l-c.....) |
גנטיקה ותזונה זה התירוץ התמידי של כל הטיפוסים האלה שבאים לך למכון לאימון Abc 3x10 דופקים 10 סטים והולכים
זה בערך השלב הבא אחרי הנובים (חלק הולכים לחוכמולוגים שעושים הכל על מכשירים או מקבלים התקף לב אם הם מרימים משקולת ) תעבוד יום אחד על כוח מתפרץ (בשבילך תעשה שכיבות שמכיה עם קפיצה זה הכי טוב בכוח שלך) ויום אחד כבד ופעם בשבוע בלי קשר לאימונים הרבה חזרות נגיד 60 (לפתח את הנימים וכו') ואחרי זה תעשה תונית דגש חזה לשבוע ותרד ממנה (ואחרי זה תראה הכי הרבה תוצאות) |
ציטוט:
|
מעניין אותי מתי אנשים יתחילו להגיד "אתה לא תהיה ג'יי קאטלר ביום אחד!"
תפסיקו להגיד רוני קולמן כל הזמן! הוא כבר לא הבאדיבילדר הכי טוב בעולם |
ציטוט:
לפותח הפוסט אל תעלב או שאתה מחרטט או שזה לא היה שבועים. הגוף לא יכול לעלות משקל כל כך גדול בתקופה כל כך קצרה מה זה קצרה שבועים נראה לך הגיוני? |
quote] כפול!!!
|
אמרתי שזה לא יכול להיות.
|
ציטוט:
|
ואתה לוחץ 40........... זה צריך להדאיג אותך יותר
|
ציטוט:
כוס תרד, כף חומץ תפוחים טבעי, כוס אננס מה זה הדברים האלה מי אוכל את זה בכלל?!!? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
רוב האנשים במשקל שלך מתחילים ללחות את המשקל של הגוף שלהם אם יש להם טכניקה טובה על האימון הראשון |
למה לבאס את הבן אדם כל אחד מתקדם בצוה שונה... תן לו זמן
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ