![]() |
לא נשאר לו כמעט כלום מהגב, ויד שמאל בתמונה השנייה נראית על הפנים הטרייספ עדיין אותו דבר לא פרופורציונלי, ולא נראה לי שהוא מעל 55 ס"מ בהיקף יד, לפחות לא נראה כך.
|
זה בסדר גמור איך שהוא עכשיו!
הוא עשה מספיק כסף ב12 שנים אחרנות שסידרו אותו להמון שנים שבהם הוא יוכל להיתבטל בלי לידאוג לחשבון בנק שלו, עכשיו שהוא פרש מתחרויות הוא יכול להפסיק אם החומרים ואם התזונה הקפדנית, שהוא יוריד מעצמו איזה כמה קילוגרמים שיוכל לילבוש סקיני ג'ינס, כי אחרי הכל אין באמת טעם להיות 150 קילו שרירים ולא להיתחרות, שירד לבסביבות ה100 קילו די חטוב, ויהיה כמו ביריון ממוצע. |
נראה מצוין לדעתי ..
הוא כבר לא מתחרה הוא לא צריך תגודל של פעם אז הוא ירד טיפה .. אבל עדיין בייספ ענקק חזה מצוין וגב טוב ואסטתי ... |
מהתמונות האלה עולה בברור שהוא לא יתחרה יותר, וכנראה שהשמועה לגבי קאמבאק מהיר תתברר כקשקוש.
עדיין נראה פנטסטי, אבל לא כמו מתחרה באולימפיה. בכל מקרה, קולמן תמיד יזכר כאחד הגדולים בכל הזמנים. |
ציטוט:
נקניק תרים טלפון. |
מה אתצם רוצים להגיד לי שפעם הוא היה יותר סוס??
מישהו יכול להביא תמונה שלו מפעם [בשיא שלו] |
|
ציטוט:
זו תמונה מ2003 , ד"א השיא שלו.. |
|
ציטוט:
|
|
ציטוט:
|
תמונה טובה מימים יותר טובים
|
לא יודע למה אבל עושה רושם שתמיד היו לו בעיות עם להחזיק את הבטן פנימה , גם בתקופות טובות יותר , בשנים האחרונות זה פשוט החמיר . אני מאוד מקווה לטובתו שהוא פרש לצמיתות . בשביל הכבוד .לא צריך לבעוט בסוס גוסס .
|
הוא ירד ממש בקידמית ..
:\ רוני המלך ! |
אני לא מבין מה אתם מתבאסים? אני בטוח שזה בדיוק מה שהוא רוצה-להופך שוב לבן אדם נורמאלי, או יותר נכון, סוס ממוצע...
זה דרכו של עולם, תתכוננו לראות אותו עוד שנה-שנתיים ברמה פחותה פי כמה.. |
איזה גוףף
|
עדין נישאר לו גוף אבל בתאכלס יותר אהבתי את ג'אי קאטלר
|
ואוו ענקקק
הוא נראה מעל 55 ס"מ היקף |
וואו כמה הוא ירד מסכן.... הלך לו חצי מהגב.........
אבל אני מת על רוני................ אבל אין מה לעשות הוא עבר את גיל 45 וזהו הוא מזדקן....... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ