![]() |
אני את שלי כבר אמרתי, המשפחה במצב כלכלי קשה אני עובד בחופשים
תחומר אפשר להשלים בקלות. |
ציטוט:
המורים שבתו? שיורידו מהחומר. זו לא בעיה של התלמידים. אני אישית גם ככה בא מתי שבא לי (ומספיק ללמוד את מה שאני צריך ללמוד), אז ככה שזה לא רלוונטי לגבי. אבל יש תלמידים שזה הולך לדפוק אותם, ואם אני הייתי ביניהם, הייתי הופך את העולם ולא עובר לסדר היום כרגיל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
את החופשות שייקחו
בפסח במילא היו אמורים ללמד אותנו ושאר החופשות הן סתם חרטא של כמה ימים ספורים אבל! אם נראה להם שאני אבוא בזמן שאמור להיות חופש גדול הם יקבלו זין כזה גדול:diractor: :diractor: :diractor: |
ציטוט:
והגעתי לצבא..ואין יותר את האוכל שאתה רגיל לאכול ואין יותר את המחשב ואין יותר את החברים שלך מהבית ואין יותר את המיטה ואין יותר להתקלח מתי שבזין שלך ואין יותר לישון כמו בן אדם בשעות שאתה רגיל אין יותר את הבנות שהיו פעם אין יותר ימי שבת ככה בסבבה אין יותר חדר כושר כמו שאתה רגיל אין יותר לשבת בבית בפוך מתי שיורד מבול בחוץ/ או את הים באמצע שבוע אין יותר לראות את המשפחה או ליסוע איתם לטיולים אין יותר צחוקים של חבר'ה בכיתה שאתם יושבים ככה בחבר'ה וצוחקים על המורים אין יותר עוד המון המון המון דברים שאתה רגיל אליהם... אתה פתאום חייב ללכת מסודר אתה תלך הביתה מתי שיגדו לך ותאכל מתי שיגדו לך ואת האוכל שיהיה אתה תאכל חדר כושר אני מקווה שיהיה לך כי לא בכל מקום יש{למזלי לנו יש משהו חמוד שאפשר לעשות איתו הכל} פתאום אתה תראה אנשים מכל הארץ והם לא האנשים שאתה רגיל אליהם מהשכונה או מהעיר.. בקיצור אחי אחרי שחפרתי...החיים משתנים בצבא אין אחד שלא רוצה לחזור לתיכון{ברור שלא לבגרות בהסטוריה/תנך/אנגלית/אזרחות-וכל הזין הזה} אבל לחבר'ה ולראות את החברים כל יום..לזה כל אחד היה מת לחזור |
^^^ הוא צודק הבצפר זה התקופה הכי יפה שיכולה להיות לכם , לא הרבה מבינים את זה
|
זה לא תקופת הבית ספר
זו תקופת הילדות |
ציטוט:
מזל שיש את ההפסקות אחרת זה היה בכלל כלא חח |
ציטוט:
|
ציטוט:
יום ראשון אני מתחיל ב8...יש לי 6 שעות...ומסיים ת'לימודים ב1....8 שעות אצלינו זה רבע ל3 בערך... אז היום הכי הכי אורך אצלי לא עובר ת2 וחצי חח ויש לי יום שאני מתחיל ב10....אבל אני גם מסיים ב1 חחחחח כיתה י..:character63: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ