![]() |
הממ, בוא תגיד לי איך ומתי.
העוף שאנחנו אוכלים? או כל בשר אחר? עלזה מדובר? |
ציטוט:
השולחן שעליו המחשב שלך נמצא, הדפים הלא ממוחזרים שאתה קונה, שמפו כלשהו שאתה משתמש בו וכו' וכו'... אתה מבין, אחי? |
שמע, יש משהו במה שאתה אומר ואני לא אומר שלא, הבעיה היחידה שזה תלוי באיזה חיות, לפי הידוע לי שמפוים וכל הקוסמטיקה הניסויים הם על עכברים(?), פה אשכרה הגיעו לערוך ניסויים על כלב שנחשב לחברו הטוב של האדם, לאן הם הגיעו?
|
ציטוט:
בכל מקרה, הכתבה הזאת עוד כמה שעות נשכחת... |
ציטוט:
או שהאכזריות וחוסר הבנה אצלכם במשפחה ? |
ציטוט:
כואב לי מאוד על החיות אבל מעצבן אותי שכל הזמן אנשים מדברים על דבר מסויים וכמה הוא נורא וביום למחרת הם בכלל שכחו מזה ולא השתנו בגרוש... |
ציטוט:
|
ציטוט:
מי שממש איכפת לו מזה פשוט יתחיל בחיי היומיום להסתכל מה הוא קונה, לבדוק אם הדבר הכלשהוא הזה לא נוסה על בעלי חיים ופשוט לא להיות סתום ולפתוח את העיניים... לאכול בשר זה לא להתעלל בחיה... עוד מעט תילחם באריות שצדים את הטרף שלהם בלי להרדים אותו או משהו... |
עומרי, אני חושב שאתה טועה.
אני לא אומר שזה לא מזעזע כל העניין הזה. אבל תחשוב שעוד כמה שנים בזכות כל הניסויים ימצאו את התרופות לסרטן, ניוון שרירים, השמנת יתר, איידס ועוד המון מחלות. אז כן, אני מעדיף שעכשיו יעשו את הניסויים בקופים\עכברים\ערבים ועוד כמה שנים שיוכלו להציל את אבא\סבא\דוד שלי ושלך. |
ציטוט:
ואני לא מסכים גם עם זה, דבר ראשון, צורת הדיבור "ואני לא בוכה" אותם אנשים שעברו את מה שעברו לא "בוכים" ולדעתי זאת צורת ניסוח מזלזלת מאוד. אני לא מצדיק את הפרופסורים בכלל, אני בעצמי מתנגד מאוד לניסויים האלה, אבל עדיין זה לא מביא לך הצדקה לדיבור הנ"ל שגורם לפלח אוכלוסיה מסויים שרובם לא עשו לך או לקופים כלום (ניצולי השואה) להיפגע. |
אין לי מה להגיד. פשוט נשבר הלב מהתמונות האלה. תמונות מזעזעות לגמרי.
|
עומרי, עם כל האהבה שלך לבע"ח, יש לך גן חיות בבית שמהם אתה מונע את החיים בסביבה הטבעית שלהם. בני אדם וחיות הם לא שווים, יש היררכיה בטבע ואל תצפה שמישהו יחליף קוף בבנאדם למטרת ניסויים.
"יהודים נאצים" זה קצת מוגזם. |
מזעזע
|
מספיק מספיק אם השטויות ככה זה דרכו של העולם וככה זה דרכו של הטבע
רק החזק שורד אין מה לעשות ככה העולם עובד והחזק במקרה הזה זה אנחנו הבני אדם אנחנו החיה (כן כן חיה) הכי אינטלגנטית שחיה על פני האדמה ואם זה אומר שאנחנו צריכים לעשות ניסויים בבעלי חיים כדי למצוא תרופה לסרטן, איידס, השמנה, בעיות מוח ומחלות אז זה מה שיהיה.. |
ציטוט:
amir - אם תקרא בעיתון תראה שישנם כמה רופאים מחו"ל מומחים שעושים ניסויים דומים, על בני אדם עם איזשהו 'מג' הרדמה והכל וזה לא כואב כלל, הם טוענים שדברים כאלה זה פשוט בושה לעשות ואין צורך בכל הדרך הזוועתית, זה מוגזם פשוט בלי הרדמה וכל מה שצריך להעניק לקופים, אפשר בלי. |
הכתבה הזאת נועדה בכדי להיות סקופ ואחד הדברים שהכבים משתמשים בהם הם ניפוח הדברם במילים גרנדיוזיות במטרה לזעזע כמה שיותר ובכך גם ערך הסקופ עולה.
אותם ניסויים נעשים כדי לשפר את חיי בני האדם ובכדי להציל חיי אדם אחרים. אני אומנם נגד זה שעושים להם את הדברים ללא הרדמה והם סובלים אבל אין לי בעיה עם זה שעושים ניסויים בבעלי חיים כל עוד המטרה מקדשת את האמצעיים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אמן שיפול הסקאד הראשון על החארות האלה שעושים נסויים על החיות.
|
זאת כזאת אכזריות ...
אני לא אומר שאנחנו לא חפים מפשע העולם לא מושלם . כולנו טוחנים סטייקים, רובנו חופפים ומתקלחים עם חומרים שעברו קודם על בע''ח אבל בצורה כזאת ישירה ומזעזעת להתנהג ליוצורים חיים , זה פשוט אנשים בלי לב איך אפשר לראות את הקוף שחצי מוח שלו על הפלקט מאחור וכולו מדמם למוות . צריך להוקיעה את זה מהחברה , ולעבור לשיטות יותר קונבנציונליות לבדיקת תרופתות או סבונים למינהם . אני רק מקווה שהם לא שורפים את הגופות אחר כך .. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ