![]() |
ציטוט:
|
החלמה מהירה!!!!!!!!!!!!
אתה יכול להשים אוזניות? כ י אתה בלי מוזיקה קצת מוזר:s |
תיהיה בריא
|
אופנקי, החלמה מהירה אח שלנו היקר ושיאלמו הכאבים ומהר, אני מבין שאתה מפסיד את הפטסיבל (האמת אני לא זוכר איזה :ohmy:), בקיצור הרבה בריאות, והמלצה - אל תשמע אבורטד בפול ווליום באוזניות עם התפרים :wiggle:
|
חח אני מחוייב לשמוע רק ברמקולים בתקופה הקרובה ( בדיוק עם One by one של immortal)
אני מפסיד רק הופעות בארץ, שתאמת יש הרבה עכשיו, אבל זה פחות מבאס, בשיא הרצינות, אני מתבאס מזה שחודש וחצי אי אפשר להתאמן! זה פשוט לא יאומן.. רק שאני אחלים עד WOA08 גלעד אל תדאג קולה + בשר + פיצה! למזלי יש לי חברים טובים, חבר השאיל לי את הXBOX שלו עם 80 GB סרטים ומשחקים ככה שאני בפאנן, מה גם שהם יבואו אליי כל יום אז יעזרו להעביר את הזמן :) |
יפה שאתה לוקח את זה בסבבה, אני רק רואה מזרק מקבל סחרחורת, אתה עושה ניתוח לא פשוט ואחר כך מצטלם בכיף, אתה איש יקר, מאחל לך אחלמה מהירה והמון הצלחה בשירות הצבאי.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
פייי אני שמח שאני לא אתה אני במקומך לא הייתי שורד. מגיל 3 יש לך את זה???
אתה בן אדם מוזר. החלמה מהירה. בהצלחה באימון מדריכי קרב מגע |
תודה, אסור להתאמן כי צריך להחלים, אסור לזוז יותר מדי עם הראש
כי הכל מקושר שיווי משקל לחץ דם וכל השטויות האלו... נכנסים דרך האוזן לאיזור מאחורי עור התוף .. יש את המסנגר / איי סי בפרופיל שלי |
תהיה בריא בן אדם, החלמה מהירה! B)
חחח, הרגת אותי: "רגע, אבל אתה לא שמן?!" :D |
שמע זה היה דיי דפוק מצידו, הוא פשוט הסתכל על הנתונים ה"יבשים" ואמר לעצמו
טוב הוא שמן בטח אז יש לו ככה וככה מסת גוף רזה אז אני מזריק לו X חומר הרדמה והוא אמר להירדם.. טיפש.. |
ברוך ה'
|
החלמה מהירה אחי, תרגיש טוב :)
|
שמח שעברתה את זה בשלום אחי אל תידאג בצבא אחרי הטירונות אם אתה עדיין הולך לאן שאמרתה לי יהיהלך מספיק ויותר זמן להיתאמן
|
תרגיש טוב גבר
|
ואיי גבר אני שמח שהניתוח עבר בהצלחה אחי החלמה מהירה!! רק ביראות גבר
|
החלמה מהירה הומי...וחג שמח!
|
חג שמייח תודה !
|
ברוך ה' שעברת את זה בשלום
שתרגיש טוב, רק בריאות |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ