ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   דוד שלי צודק? (https://israelbody.com/showthread.php?t=25068)

P-a-n-1-c 05-12-07 18:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gil-Nissim
תגיד אתה מבין את מה שאני רושם?

אף אחד לא אמר שזה לא בריא לאכול לפני השינה, אמרתי לא בריא לאכול "וישר" ללכת לישון יש הבדל.

עדיף לתת, לאוכל "קצת" זמן להיתעכל לפחות, כדי שלא יעלה לך באמצע השינה ותקיא, כי האוכל לא מתעכל בצורה סדירה בגוף.

לכן זה לא בריא... יש אנשים עם קיבא רגישה שיכולים לקבל בחילות, ואף להקיא.

יש הבדל בין "יש אנשים" לבין הכללה.
בהתחלה אתה מכליל ואומר שלא טוב ואז אתה מסתייג ואומר ש"יש אנשים"?
זה כמו שתגיד "לא טוב לאכול שעה לפני אימון" - אתה מסכים איתי שזה בולשיט נכון? אבל מצד שני "יש אנשים" שאם הם אוכלים שעה לפני אימון הם מרגישים בחילה לפני אימון.

gil-Nissim 05-12-07 18:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
יש הבדל בין "יש אנשים" לבין הכללה.
בהתחלה אתה מכליל ואומר שלא טוב ואז אתה מסתייג ואומר ש"יש אנשים"?
זה כמו שתגיד "לא טוב לאכול שעה לפני אימון" - אתה מסכים איתי שזה בולשיט נכון? אבל מצד שני "יש אנשים" שאם הם אוכלים שעה לפני אימון הם מרגישים בחילה לפני אימון.

קודם כל זה שני דברים שונים, ויש בנהים הבדל.. אנחנו דיברנו על לפני השינה לא לפני אימון..
אתה תמיד נטפל לדברים "הקטנים" ומנסה לצאת "חכם", אני דיברתי מבחינה בריאותית שזה לא בריא. ואמרתי שיש אנשים שיש להם קיבא רגישה וכ'ו.. קיצר אל תחפור לי... אני המלצתי אתה לא חייב ליישם.

P-a-n-1-c 05-12-07 19:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gil-Nissim
קודם כל זה שני דברים שונים, ויש בנהים הבדל.. אנחנו דיברנו על לפני השינה לא לפני אימון..
אתה תמיד נטפל לדברים "הקטנים" ומנסה לצאת "חכם", אני דיברתי מבחינה בריאותית שזה לא בריא. ואמרתי שיש אנשים שיש להם קיבא רגישה וכ'ו.. קיצר אל תחפור לי... אני המלצתי אתה לא חייב ליישם.

אם אין לי קיבה רגישה אז זה בסדר?

Bodybuilder 05-12-07 19:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי asi200022
דוד של אמר לי שאחרי שאוכלים אסור לישוןןןןןןןןןן
חייב ללכת איזה סיבוב ז באמת נכון מה שהוא אומר למה לפעמים אני אוכל הרבה והולך לישון

כשסבתא בת 90 אוכל SALO והולכת לישון,אז במקרים חריגים ונדירים יש לה גזים וכאבי בטן :happy:

trx--->sus 05-12-07 19:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maya
שטויות עכשיו אכלתי ואני הולכת לישון

לילה טוב:laughing:

DrGYM 05-12-07 19:59

דוד שלך טועה.
לי בתפריט (מגיל) יש במפורש ארוחה שצריכה להיאכל רבע שעה לפני השינה.
וזאת ההוראה המדויקת.
וגיל יודע יותר מכולם :-)

F][_aMe 06-12-07 11:32

אני יודע שלי אישית יותר קל להירדם על קיבה מלאה, אז אני מחכה איזה שעה שעתיים ואח"כ הולך לישון, יש כאלו שלא מפריע להם..
תאכלס, מה זה בכלל משנה?

slim shady 06-12-07 12:11

זה טיבעי ללכת לישון אחרי ארוחה... הגוף עייף ועסוק בלעכל את המזון בקיבה ככה שפחות דם זורם לשרירים... בגלל זה לא מומלץ לעסוק בספורט אחרי ארוחה או להתקלח...
לישון זה הדבר אחרי ארוחה...

Danzig 06-12-07 12:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
כשסבתא בת 90 אוכל SALO והולכת לישון,אז במקרים חריגים ונדירים יש לה גזים וכאבי בטן :happy:

שומן איכותי.

asi200022 06-12-07 12:47

רבע שעה לפני ארוחה אבל דוד שלי אמר לי אסור לאכול וישר אחרי זה לישון עדיף לעשות סיבוב קטן ...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:24.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ