![]() |
אחלה תחת , אבל השרירים זה דבר מגעיל בגוף האישה חוץ מתחת טוב וחזה טוב ...
פיתחה גוף סבבה כאישה בודיבילדרית , כבוד על זה אבל לדעתי זה לא מתאים לאישה-סתם דעה אישית |
ציטוט:
|
ואדים.. ואדים.... ואדיםםםם ואדיים... אירררררהההההה.... ואדיים ואדדייםם אייירררההה...
ואתה כזה מתוך שינה כזה מתוך שינה "אה ודים ואדים ואדים אירה אירה ואדים אירה אירה" |
בתמונה שלה בעמוד הבית של וואלה הפנים שלה דומות לשל ואן דאם...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
"קניתי חצי קילו אפרסקים... ואתם לא אוכלים אתם לא אוכלים.... אני לא אזרוק באהאה.. שבוע וחצי טוחנת אפרסקים כבר יצא לה מפה עלה" :):):):):laughing: |
ציטוט:
אם אני לא נראה כמו קולמן אני לא יכול להגיד שהגב שלנו חלש? (סתם דוג' כן?) הוא יכול להיות שחיף שלא התאמן דקה בשביל להגיד מה הוא חושב.. (והוא עושה רושם שהוא לא) |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגידו מה זה השטויות האלה שהוא שאל אותה על זה שאצל נשים שמתאמנות יש בעיות עם הפרשת החומצה לקטית? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תותחית, אני עושה יותר ממנה בהנפות לצדדים :x:x:x:x חחחחחחחחח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
טוב, שלושת המסקנות שלי מהוידאו.
1. בתחילת הכתבה מישהו בצד שמאל עושה בנץ' פרס בטווח תנועה הכי דבילי שראיתי בחיי. 2. הכתב מתחנגל 3. לאירה מעיין יש וואחאד בז'אז'. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה לא בסדר? הוא מוריד את המוט עד החזה ומעלה למעלה... יש מצב שאתה אולי מביא לי סירטון של טכניקה מושלמת? |
ציטוט:
הוא מוריד תמוט עד החצי ומעלה רק חזרה ראשונה הוא עושה טוב השיטה הזאת מטומטמת כי החזה לא פועל בכלל רק היד האחורית יש תשיטה שהקולמנים עושים מורידים עד החזה ומעלים לחצי שפה החזה פועל טוב ויש תשיטה שאתה מוריד עד החזה ומעלה עם נעילת מרפקים שזה לדעתי לא ממש אפקטיוי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ