![]() |
ציטוט:
שאלתי, האם תוכל להגיד שבן אדם שמאמין בסוד, יצליח יותר מבן אדם שלא מאמין בסוד? |
ציטוט:
אבל לרוב כן!!!!:laughing: |
ציטוט:
קצת הבנת הנקרא באמת.. |
ציטוט:
דבר שני, "לרוב כן", בזה אתה יכול להאמין, לא אני:book: |
שייסה, דבר ראשון, ידעת ששייסה בשווצרית זה חרא? :o
ובקשרש לסוד- שמעתי עליו כל הזמן, בעיקר דברים טובים, אני אישית לא יודע עדיין אם אני מאמין בזה או לא, אבל מה שבטוח זה שתמיד טוב לחשוב חיובי, תסכימו איתי. |
ציטוט:
חח סתאם בכל מקרה, תראה בהודעה הראשונה שלי אמרתי שאפשר לקחת המון דברים חיוביים מהסרט הזה, הרבה דברים שאני אישית מאמין בהם! ברור שלחשוב חיובי הוא אחד מהם, הרי זה הוכח רפואית שמחשבות טובות יכולות לשפר דיכאון וכו'.. |
אחח,תענוג להתווכח איתך! =]
|
אני אומר כן
זה כמו שאני יתן לך דוגמה כזאת אם יש שני אנשים שווים שניהם עובדים על פיתוח גוף אחד עובד עם סקילים ואחד עובד עם טונה מי מיהם יגדל יותר טוב |
חחחחחחח מה זה הסרט הזה בכלל שאתם מתווכחים עליו??:\
|
ציטוט:
:):):):) בקיצור הסוד זה: "תחשוב טוב יהייה טוב" "אם תרצו אין זו אגדה" בשתי משפטים.. |
ציטוט:
חחחחחחחחחחח אחי, לך לראות חברים, יותר נחמד:):laughing: |
ציטוט:
יש הבדל גדול בין רצון לבין מעשים בתכלס! |
ציטוט:
שמע כל אחד ואיך שזה עליו, אני אמרתי ניתן לזה נסיון ולא יודע זה עובד. אני מציע ליראות שניה להשים לצפייה ישירה או שההורדה מספיקה? |
ספר בן זונה(קראתי אותו באנגלית)אמממ ואם להגיד שהוא צודק או לא.??אז הוא צודק..ניסיתי לעבוד לפי הייישום של הסוד וזה עבד..אבל דרוש הרבה עבודה כדי לסגל לך ת'מחשבה שאפילו כשרע לך תנסה לחשוב על משהו טוב..בקיצור תקראו ת'ספר הסרט סתם בולשיט..
|
ציטוט:
חוץ מזה הסרט גם טוב |
ציטוט:
אבל דווקא זה נישמע לי מעניין...יש דרך להוריד ת'ספר מהאינטרנט? |
ציטוט:
|
ציטוט:
:jockey: חחחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני עדיין מרחם עליה...היא כל כך אהבה לזוז..ויום אחד היא לא יכלה יותר לזוז...ובכתה..=[ הספר הזה שינה לי ת'חיים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ