ציטוט:
פורסם במקור על ידי Elevation
אחי, אל תעלב, ההישגים שלך בטח לא מבוטלים ותהיה גאה בכל דבר שאתה עושה.
עם זאת, אני לא כ"כ אוהב את הטכניקה שלך. זה נראה שאתה בחור מאוד חזק לגילך ואתה בעיקר מסתמך על זה. שים לב, יש לך טכניקה לא כ"כ נקיה ואתה לרוב מנצח בהסתמכות על הכח שלך, פשוט בברוטאלית. זה אחלה ואם זה תמיד עובד, שיהיה לך רק טוב, אבל אתה תצטרך לדעת מה לעשות מול בחור יותר חזק ממך.
אבל שמע, כמו שאומרים ברוסית (אני לא רוסי, אבל זה אחלה ביטוי), לא שופטים את המנצח.
|
אתה צודק בחלק מדבריך.
נכון, אני חזק לגילי ומשתמש בטכניקה שבה אני מתרכז בעיקר בהרמת היריב (תרגילים כמו:
טה-גורומה, קטה-גורומה, חבארלי, אורה-נאגה וכו').
בעבר הייתי הרבה יותר זריז והשתמשתי בטכניקה שונה לגמרי ובשנת 2004 שברתי את הרגל ובנוסף
התחזקתי בעיקר מאימונים אנאירוביים במכון כושר וזה פגע לי כמובן בזריזות.
כעת, אני מנסה לחזור לעצמי ולשפר את הזריזות בקרב בכך שאני מבצע אימונים אינטרוואלים, קפיצה בדילגית וכניסות מהירות לתרגילים עם גומי או עם בן זוג.
בנוגע לטכניקה, אני עובד על שילובים שונים של תרגילים, הרבה קרבות ראנדורי ואני משתדל כמה שיותר להיות משוחרר באימונים ולא להשתמש יותר מדי בכוחי, כפי הזכרת.
ציטוט:
סחטיין אח שלי!
מזכיר לי תתקופה שאני הייתי בג'ודו התקדמתי יפה עד שהתחלתי להרביץ מכות רציניות והעיפו אותי מהקורס חחחח
תגיד התחרות שלך הייתה במקרה באולם המסריח בהדר יוסף?איפה שאשר פריג'י עשה את מר ישראל שלו?חחחחחחחחחח
גם לשם הוא בא?חחחחח
אחלה סרטון גבר ובהצלחה בהמשך
|
כן, זאת היתה תחרות הכנה לקריטריונים והיא נערכה בהדר יוסף, תל-אביב.
תודה רבה לך ולשאר המגיבים.
|