ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   לתלמידים שבשביתה: קיבלנו גשר לחופש חנוכה (https://israelbody.com/showthread.php?t=24996)

ג'פרי 04-12-07 09:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga
אחותי אמרה שהמורה למתמטיקה שלה אמר אתמול שלא יהיו הקלות בבגרויות... אז דפיקה די רצינית. היום זה היום ה- 48 לשביתה אם אני לא טועה. זה הולך להיות כמו חופש הגדול Ii.

מזה לא יהיו הקלות בני זונות איך הם מצפים שבכלל נצליח בבגרויות :ohmy:

kaga 04-12-07 09:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'פרי
מזה לא יהיו הקלות בני זונות איך הם מצפים שבכלל נצליח בבגרויות :ohmy:

אחי עדיין לא הבנתה? לאף אחד חוץ מהוריך ומשפחתך ועוד כמה מורים (אני חושב) לא אכפט ממך! המדינה לא זקוקה להשכלה גבוהה, רואים את זה במעשים ולא במילים.

Gootche 04-12-07 09:51

רק שתדעו לכם אני לא בטוח שיוסיפו לנו מיליון שעות אחרי הששביתה ולמה אני לא בטוח? כי המורים לא פראיירים, הם אל יעבדו בחינם ויתגברו אותנו בשעות נוספות על חשבונם. הדרך היחידה שזה יקרה תהיה אם ישלמו למורים שעות נוספות, וזה אבל אומר שירד להם יותר מס מהמשכורת, ולכן אני לא בטוח שהם יסיכמו להוסיף מלא מלא שעות.

תענוג!

Roei 04-12-07 11:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'פרי
ואי ואי איזה חרא אנחנו הולכים לקבל (י -יב) חרא שאי אפשר לצאת ממנו כל יום להישאר בבית ספר עד 6 מינימום ועוד כל החומר שהפסדנו ידחסו לנו אותו בתוך התחת ידחסו

אני כל יום מגיע הביתה ב-4 אחרי הבית ספר ואני כמעט משתגע מזה
אז אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם אני אלמד עד 6

VoRteX 04-12-07 11:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga
אחותי אמרה שהמורה למתמטיקה שלה אמר אתמול שלא יהיו הקלות בבגרויות... אז דפיקה די רצינית. היום זה היום ה- 48 לשביתה אם אני לא טועה. זה הולך להיות כמו חופש הגדול Ii.

זה די מצחיק כי המורה למתמטיקה שהוא הרכז מתמטיקה בשכבה שלנו אמר לנו שבטוח יהיו הקלות.

פינגווין 04-12-07 11:48

וואלה אם משאירים כיתה אני פורש לעבוד...יש לי עבודה לעתיד
רק רציתי תתעודה בידיים
לא אז לא נשלים אחרי הצבא

ג'פרי 04-12-07 12:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פינגווין
וואלה אם משאירים כיתה אני פורש לעבוד...יש לי עבודה לעתיד
רק רציתי תתעודה בידיים
לא אז לא נשלים אחרי הצבא

לא נראה לי שהם יכולים להשאיר מחזור שלם כיתה זה יגרום לבלאגן שלם ! הצבא צריך את היב'

פינגווין 04-12-07 12:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'פרי
לא נראה לי שהם יכולים להשאיר מחזור שלם כיתה זה יגרום לבלאגן שלם ! הצבא צריך את היב'

נכון אבל שביתה של חודשיים? אם זה ימשך....אני י"ב וכל הבגריות שלי עוד חודש חודשיים בדיוק
יש מתכונת חדשה שכל הבגריות כמעט בחורף

slim shady 04-12-07 12:25

אייזה בולבול אנחנו אוכלים יאחושילינגגג!!!! זיינו לנו תתחת עם השביתה המזדיינת הזאת ואנחנו נאכל ברקטום אפילו יותר אחרי שהיא תיגמר.... שעות נוספות לא יהיו אלא פשוט נלמד את הכל בבית...
הי"ב בכלל אכלו זין של כושי ישר לפה עם השביתה הזאת...

תאכלס כולם מתלוננים על השביתה ורוצים שתיגמר אבל כשאומרים שמחר חוזרים כולם מקבלים שבץ...

ShaySE 04-12-07 12:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
אייזה בולבול אנחנו אוכלים יאחושילינגגג!!!! זיינו לנו תתחת עם השביתה המזדיינת הזאת ואנחנו נאכל ברקטום אפילו יותר אחרי שהיא תיגמר.... שעות נוספות לא יהיו אלא פשוט נלמד את הכל בבית...
הי"ב בכלל אכלו זין של כושי ישר לפה עם השביתה הזאת...

תאכלס כולם מתלוננים על השביתה ורוצים שתיגמר אבל כשאומרים שמחר חוזרים כולם מקבלים שבץ...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חשבתי שמישהו פה לא קורה מה רושמים על החזרה מהשביתה...

כן ינקניק?:unsure:

Naor Pinto 04-12-07 12:29

סעמקקקקק אני כתה יא' עמצע של הכללל :(:(: כמה חומר יש ליי חח השנה אני עושה איזה 8-12 בגריות

sixpounder 04-12-07 16:39

אני לא יודע אם לשמוח או לבכות אבל אין לי שביתה ואפילו בחנוכה אני לומד...:mellow:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:05.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ