![]() |
ציטוט:
פנה אליי באייסי ,אני מאמין שיש לך את המספר |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה בדרן גרוע מאוד! אבל עדין בדרן... אל תדאג שאנחנו ניפגש אני אדאג שאתה תבין בידיוק מה עשיתה ואיך משלמים על מעשים שאתה עושה סמוך עלי הפעם אני לא אשב בצד. ועיצה ממני?אחת הסיבות הממש פעוטות שאבדתה אותי בתור חבר זה בגלל שאתה לקקן! ועוד לקקן לאנשים שהם ממש זבל! אבל היי חחחחחחחחחחחחחח תגיד לי למי אתה מלקק אני אגיד לך מי אתה חחח או יותר נכון מה אתה! ועוד משהו על הדרך תימנע מלצטט,לענות או להגיב להודעות שלו בכל דרך שהיא ותרגיע את החברים הלוזרים שלך שמאיימים מאחורי מחשבים וטלפונים. הם יקבלו לא פחות ממה שאתה תקבל וזה אני מבטיח לך שאתה עצמך תעמוד שם ותהיה עד לזה. בוא נפסיק לצטט ולהגיב אחד לשני פה כי זה סתם מעצבן אותי אני מצאתי כבר מקום שאנשים שם מתיחסים אלי כבוד ומעריכים אותי ולמדתי במקום הזה לדעת שיש כאן כמה אנשים שהם ממש אחלה ושאני נורא אוהב וכמובן יש את הפריקונים שלך שהם לוזרים,שחיפים,שחקני פוטושופ ואפסים שיודעים רק לדבר ולא לעשות (בעיקר בפיתוח גוף). אז יאלה בי בנתים... |
ציטוט:
הטרידו אותך בטלפון הרבה לפני שרבנו ,שלא תעיז להאשים אותי בזה. ואני לקקן ? איך בדיוק ? כי אני מסתדר עם אנשים ? להיות נחמד זה לא להיות לקקן ,אתה פשוט כועס שאני לא נלחם את המלחמות שלך (שתאכלס לא היו קשורות אליי) |
אם יהיו מכות אל תשכחו לצלם ולעלות ליוטיוב אה?
וגילעד, אני מבין שאתה מדבר על הפורום האחר? חבל שאתה עוזב... |
יאלה ארבל לא הגיע הזמן שתיפגשוו אחד מול השני בפנים?
|
ציטוט:
אל תגיד לי שלא תעיז ואל תדבר כאילו אתה נותן לי הוראות ההטררדות שקבלתי בשבוע האחרון גלויות הכתובת והבן אדם אותר! והוא אכן קשור אלייך הוא גם יקבל את שלו סמוך עלי וכפי שאמרתי לך אתה תידע כבר שאני אפגוש איתך נימאס לי להיתכתב איתך כבר. זדיין |
ציטוט:
אם מישהו שקשור עליי עשה את החרא הילדותי הזה אני באמת מצטער ,כי על זה לא ידעתי. למה אתה יורד לדיבור כזה ,אני מנסה לדבר איתך כמו בן אדם (צר לי שעל גביי הפורום אבל לא נשאר לנו מישור שיחה אחר) קח דברים בפרופורציה ,אין לי מושג על מה אתה כל כך כועס. |
תאחלס גלעד סליחה שאני מתערב חבר אהוב.....תדבר כמו בן אדם ואולי תפתרו את זה ביפה הכי טוב הכי בריא.....כי יש רגעים שממש עצבנים שעושים טעויות ואחרי זה משלמים עליהםם המון!
ווהכי חשוב מתי שתיפגשו לא לערב בזה סכין! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ