![]() |
ציטוט:
תן שם פרטי של אחד מהם שמות פרטיים זה משהו נפוץ. וליד המכון זה בטח שכונה 3? או 8? |
שכונה 3.. ואממ.. בני דודה שלי הם דן וטל..
מכיר?.. אבא שלהם גם במכון בקאנטרי הייתי אומר שהוא דיי מאסיבי יחסית לגיל.. |
ציטוט:
http://img167.imageshack.us/my.php?image=img0422ib9.jpg http://img63.imageshack.us/my.php?image=img0425db7.jpg |
ציטוט:
התאמנתי עם בן דוד שלך הרבה זמן בטניס, עד היום אני פוגש אותו שם. בקשר לאבא שלו יש 2 אנשים בקיסריה שנראים גילאים סביב 40 במכון (אני מתכוון באגף הרלוונטי), שניהם אני לוחץ את היד ותו לא, לא מכיר את אבא שלו ממש. חחחחח אתה לא מאמין איזה צחוקים, פעם מישהו מהשכבה שלי איים על דן ונתן לו כאפה (דן קטן ממני בשנה), אז דן איים עליו שהוא יביא בן דוד שלו מאסיבי וזה שירביץ לו, חחח זה נראה לי אתה ! חחחח טוב יאלה לא נעים לי מסעדון :) אנחנו מספאימים לו בדיון... |
שמע הילדים שחיים בקיסריה זה לא כמו הילדים פה בחולון-ראשון-בת ים
כבר רבתי עם ילדים מקיסריה ובגלל שאני בדרגה גבוהה פה בפורום אני לא אפרט איך זה נגמר אבל בוא נגיד שילדים מקיסריה לא ממש יודעים לריב.. ואלו ילדים שהיו מציקים לו.. ואמא שלו מנהלת בחברת היא לא מעצבת.. וכן הוא בטניס בפעם הבאה שאני אהיה בקיסריה אני אראה מי רב איתו.. הוא פשוט מושך צרות הילד הזה.. יש מצב שראיתי אותך כי הייתי בכמה אימוני טניס שלו.. |
יפה יפה אחי, נראה טוב אתה גם חטוב מאוד כל הכבוד תמשיך ככה!
|
פשש אחי גוף חזק ! יפה
תמשיך ליגדול עוד 10 קילו ומספיק :] אבל ככה סטייל ללכת לים ! אהבתי |
נראה טוב מאד...! אין הרבה ביקורת כי אין המון תמונות אבל גדול נראה טוב All Around
|
וואוו ממש חטוב ואחלה מאסה!
האמת המטרה שלי זאת יד 40 ועכשיו אני רואה את זה זה נראה סוס ! בדרך כל חצי מהפורום מחרטט על ההיקפים שלו בגלל זה שאני רואה מישהו עם 37 זה נראה כמו 34. בקיצור אני הייתי מעלה עוד תמונה בפריסת גב ואולי פרונט בייספס. בהצלחה אחי ! תמשיך לגדול |
נראה מסיבי מאוד אחי
אתה צריך רק גב יותר רחב אז תן דגש על זה עוד חזה ואתה נראה וין דיזל |
ציטוט:
|
תן דגש לגב או שאתה רוצה כזה גוף של דוגמן שהם בחיים כמעט לא עובדים על הגב...
ווגם קצת חזה (החזה סבבה אבל דעתי צריך עוד שיפור) |
ציטוט:
אתה מסתובב בקיסריה ועוד בטניס! שאם קיסריה זה מקום של אנשים שלא יודעים לריב אז הטניס זה בכלל........ דווקא עכשיו אף אחד לא מציק לו שאני יודע.. |
שמע אחי אני יודע שרוב הבעייתים באזור הזה לומדים באור עקיבא..
וכל מי שגר בקיסריה ולומד באור עקיבא עושים לו ת'מוות.. המשפחה שלי באזור הזה מחולקת הרוב באור עקיבא וחלק קטן בקיסריה.. לא משנה קיצר חח שבוע טוב שיהיה.. |
יש תמונה יותר ברורה במאמץ?
נראה מצויין, אבל יש תמונה במאמץ ותמונה של הגב
|
אהבתי את הגב והחזה{:
|
חתימה סוסה אחייי ! ואתה יותר חחח סתם . אבל באמת יש לך גוף .
בואנא כל אחד מוצא פה את החבר מהבצפר שלו ! מה זה אצלנו כל אחד שחיף כזה שנותנים לו כאפה הוא עושה 360 מעלות . |
חזק ביותר!!
שירבו אנשים כמוך בפורום ושהשחיפים יעלמו לאלתר! |
תותח תאמין לי
|
פשששש גוף פצצה! אהבתי מאוד גב כתפיים.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ