![]() |
ציטוט:
ד"א מה אם היומן שהיית כותב על שנים עברו בעולם הbb בארץ ובעולם? |
ציטוט:
מקווה לא להתאכזב ולא לרדת יותר מידי במאסת השריר על מנת להגיע לחיטוב טוב , למזלי יש לי לצידי את גיל גרנות הלא הוא ...." ג"ו ויידר הישראלי " לכל הקשור ליעוץ והכונה בתפריט ועזרה ותמיכה מלאה בתוספי התזונה .:sbb4: |
ציטוט:
אני חושב שזה יכול להיות נהדר אם בסיום החיטוב לאחר כול העבודה הקשה אולי גם תתחרה (אפילו תחרות איזורית ), זה יכול להיות מעין "סגירת מעגל" כזאת. נ.ב יש לך ככה אולי במיקרה את הוידאו של דניס מסינו אני מחפש בנרות ולא מוצא ....אני מאוד אעריך את זה .... |
פששששי...רואים כמה שאתה מורעל עוד בצעירותך!
אני מבין שאתה בחיטוב עכשיו ועוד בידיו הטובות של גיל גרנות,אז שיהיה המון הצלחה ואני אישית ובטוח שעוד המון רוצים לראות אותך יבש כמו קוץ במדבר! בהצלחה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
והגובה שלי הוא 1.75 מ" . |
אשכרה נוסטלגיה
בואנה הבנות האלה סוסות |
פשש ממש סבאל'ה אתה
|
אחלה תמונות יואב , אני מעריץ אותך הרבה ,יש לך אהבה גדולה לבאדיבילדינג , חיטוב יפה :)
|
ציטוט:
תמונות חזקות אחי! אפילו היית על שער של מגזין... |
ציטוט:
חבל שאתה לא מגיב פה יותר , אין לי את הסרט של דניס מאסינו למרות שאם תכנס לאתר שלה יש שם המון סירטונים שלה ושל אחרות מה גם המון תמונות , ניסתה אולי באי מיול להוריד משהו שלה ? |
ציטוט:
אני לא נמצא הרבה מול המחשב אז לא ממש יוצא לי להיות פעיל פה הרבה , אבל נבדוק את האופציה באי מיול (למרות שאני צריך ללמוד איך להישתמש בדבר הזה) . |
שיחקת אותה עם התמונות!!!!! תמונות ממש מעלות זכרונות מתקופת בית לברון!!!!:boxing:
|
ציטוט:
|
ואללה העלת נוסטלגיה, יואב
נראית ממש טוב לגילך בזמנו! מה היו הנתונים שלך? (גובה, משקל, אחוזי ושמן, היקפים) |
ציטוט:
משקל גוף תחרות היה 78 ק"ג בגיל 17 . בגיל 18 היה יותר לא זוכר כמה , הייקפים מעולם לא מדדתי . לפני מספר חודשיים כשהייתי אצל גיל בפגישה הוא מדד לי את הייקף היד כשהיא קרה זה היה 43.5 ס"מ . |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ