ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   תמונות ישנות שלי חלקם משנת 93 ,94 (https://israelbody.com/showthread.php?t=24711)

///Efi/// 29-11-07 14:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי טל יואב
תודה לכולם על המילים הטובות .
אני מודע לבעייה של הכתף האחורית ואני עובד על זה , ולא אתה לא פוגע בי מעטים הם האנשים שיכולים לפגוע בי רגשית . זה בסדר אחי .

וכן יש לי וידאו קלטת משנת 1993 של התחרות של מר ישראל , אז צבי הרלב מכר אותם במאה ש"ח .

בקרוב מאוד כאשר אגיע למשקל גוף המטרה שלי אני יעלה תמונות עדכניות שלי חטוב מאוד על משקל של בערך 80 ק"ג .

העיניין של הרגליים שלי נלקח לתשומת לב משמעותית כבר מאז הקיץ האחרון וזהו השריר היחידי שאני מאמן פעמיים בשבוע ממש רוצח אותם .

וואלה יואב היית גדול בגיל 16 אה? אני כבר מת ליראות תמונות שלך אחרי החיטוב!

ד"א מה אם היומן שהיית כותב על שנים עברו בעולם הbb בארץ ובעולם?

טל יואב 29-11-07 14:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///Efi///
וואלה יואב היית גדול בגיל 16 אה? אני כבר מת ליראות תמונות שלך אחרי החיטוב!

ד"א מה אם היומן שהיית כותב על שנים עברו בעולם הbb בארץ ובעולם?

לאחרונה הייתי עסוק במספר פרוייקטים שונים , זה לא נשכח אשוב לכתוב בקרוב גם על זה .

מקווה לא להתאכזב ולא לרדת יותר מידי במאסת השריר על מנת להגיע לחיטוב טוב , למזלי יש לי לצידי את גיל גרנות הלא הוא ...." ג"ו ויידר הישראלי " לכל הקשור ליעוץ והכונה בתפריט ועזרה ותמיכה מלאה בתוספי התזונה .:sbb4:

noni 29-11-07 14:40

ציטוט:

לאחרונה הייתי עסוק במספר פרוייקטים שונים , זה לא נשכח אשוב לכתוב בקרוב גם על זה .

מקווה לא להתאכזב ולא לרדת יותר מידי במאסת השריר על מנת להגיע לחיטוב טוב , למזלי יש לי לצידי את גיל גרנות הלא הוא ...." ג"ו ויידר הישראלי " לכל הקשור ליעוץ והכונה בתפריט ועזרה ותמיכה מלאה בתוספי התזונה .:sbb4:

אני חושב שזה יכול להיות נהדר אם בסיום החיטוב לאחר כול העבודה הקשה אולי גם תתחרה (אפילו תחרות איזורית ), זה יכול להיות מעין "סגירת מעגל" כזאת.

נ.ב יש לך ככה אולי במיקרה את הוידאו של דניס מסינו אני מחפש בנרות ולא מוצא ....אני מאוד אעריך את זה ....

האדמור 29-11-07 15:16

פששששי...רואים כמה שאתה מורעל עוד בצעירותך!

אני מבין שאתה בחיטוב עכשיו ועוד בידיו הטובות של גיל גרנות,אז שיהיה המון הצלחה ואני אישית ובטוח שעוד המון רוצים לראות אותך יבש כמו קוץ במדבר!

בהצלחה!

F][_aMe 29-11-07 15:19

ציטוט:

תודה לכולם על המילים הטובות .
אני מודע לבעייה של הכתף האחורית ואני עובד על זה , ולא אתה לא פוגע בי מעטים הם האנשים שיכולים לפגוע בי רגשית . זה בסדר אחי .

וכן יש לי וידאו קלטת משנת 1993 של התחרות של מר ישראל , אז צבי הרלב מכר אותם במאה ש"ח .

בקרוב מאוד כאשר אגיע למשקל גוף המטרה שלי אני יעלה תמונות עדכניות שלי חטוב מאוד על משקל של בערך 80 ק"ג .

העיניין של הרגליים שלי נלקח לתשומת לב משמעותית כבר מאז הקיץ האחרון וזהו השריר היחידי שאני מאמן פעמיים בשבוע ממש רוצח אותם .

מה זה חטוב מאוד אצלך יואב? ואיזה גובה אתה? :jockey:

טל יואב 29-11-07 16:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי F][_aMe
מה זה חטוב מאוד אצלך יואב? ואיזה גובה אתה? :jockey:

חטוב אצלי זה שבע אחוזי שומן בגוף .
והגובה שלי הוא 1.75 מ" .

DBD 29-11-07 18:40

אשכרה נוסטלגיה

בואנה הבנות האלה סוסות

HHHEELLBBOOYY 29-11-07 22:33

פשש ממש סבאל'ה אתה

עלוש 29-11-07 23:53

אחלה תמונות יואב , אני מעריץ אותך הרבה ,יש לך אהבה גדולה לבאדיבילדינג , חיטוב יפה :)

Antonyx 30-11-07 08:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA
כבוד! והייתי מפחד לפגוש חלק מהחתיכות האלה בסמטה חשוכה.

:laughing:

תמונות חזקות אחי! אפילו היית על שער של מגזין...

טל יואב 30-11-07 08:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי noni
אני חושב שזה יכול להיות נהדר אם בסיום החיטוב לאחר כול העבודה הקשה אולי גם תתחרה (אפילו תחרות איזורית ), זה יכול להיות מעין "סגירת מעגל" כזאת.

נ.ב יש לך ככה אולי במיקרה את הוידאו של דניס מסינו אני מחפש בנרות ולא מוצא ....אני מאוד אעריך את זה ....

נוני המלך ,
חבל שאתה לא מגיב פה יותר ,
אין לי את הסרט של דניס מאסינו למרות שאם תכנס לאתר שלה יש שם המון סירטונים שלה ושל אחרות מה גם המון תמונות ,
ניסתה אולי באי מיול להוריד משהו שלה ?

noni 30-11-07 11:10

ציטוט:

נוני המלך ,
חבל שאתה לא מגיב פה יותר ,
אין לי את הסרט של דניס מאסינו למרות שאם תכנס לאתר שלה יש שם המון סירטונים שלה ושל אחרות מה גם המון תמונות ,
ניסתה אולי באי מיול להוריד משהו שלה ?

תודה גבר
אני לא נמצא הרבה מול המחשב אז לא ממש יוצא לי להיות פעיל פה הרבה , אבל נבדוק את האופציה באי מיול (למרות שאני צריך ללמוד איך להישתמש בדבר הזה) .

Anabolic 30-11-07 16:58

שיחקת אותה עם התמונות!!!!! תמונות ממש מעלות זכרונות מתקופת בית לברון!!!!:boxing:

טל יואב 30-11-07 17:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Anabolic
שיחקת אותה עם התמונות!!!!! תמונות ממש מעלות זכרונות מתקופת בית לברון!!!!:boxing:

בוריס התותח יוליה ביקשה ממני , הימים היפים של בית לברון כשהיינו יותר רזים ומלאים באופטימיות ואשליות . :jockey:

Daniel-Barak 30-11-07 18:22

ואללה העלת נוסטלגיה, יואב
נראית ממש טוב לגילך בזמנו!
מה היו הנתונים שלך? (גובה, משקל, אחוזי ושמן, היקפים)

טל יואב 30-11-07 20:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Daniel-Barak
ואללה העלת נוסטלגיה, יואב
נראית ממש טוב לגילך בזמנו!
מה היו הנתונים שלך? (גובה, משקל, אחוזי ושמן, היקפים)

מי היה מודד אחוזי שומן אז ?
משקל גוף תחרות היה 78 ק"ג בגיל 17 .
בגיל 18 היה יותר לא זוכר כמה ,
הייקפים מעולם לא מדדתי .

לפני מספר חודשיים כשהייתי אצל גיל בפגישה הוא מדד לי את הייקף היד כשהיא קרה זה היה 43.5 ס"מ .

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ