![]() |
ציטוט:
100% איזה אנגלי החליט על הדירוגים וצ'יפר קצת את ישראל :flowers: |
אחלה הגרלה, אני מבסוט. אני חוזה שישראל תפסיד את ראשות הבית ליוון רק בגלל הפרש שערים, ישראל תשחק בפלייאוף ותעלה. שוויץ יגמרו 2 נקודות אחרי ישראל.
בדקתי... זה סוכר :) |
ציטוט:
מה שכן, יוון שיחקה בונקר עצבני ביורו 2004. :laughing: אמינמפאן אחי, על סמך מה קבעת את מה שקבעת? אם היית רואה את יוון לא היה כותב את מה שכתבת (ואיך אני יודע שלא? כי מישהו שראה את יוון מבין שכרגע מדובר בנבחרת פשוט מעולה שכמו שאנטון אמר, מסוגלת לשמור על התואר שלה ולהאבק על תואר שני ברציפות). |
ציטוט:
|
רקובה אחי ראיתי את יוון מקבלת לפני כמה חודשים רביעיה מטורקיה בבית,נבחרות כמו צרפת ואיטליה בחיים לא היו סופגות ככה,אבל עדיין אתה ואנטון צודקים יוון בשיפור מטאורי וזה ראוי להערצה ולחיקוי(ישראל)אבל אפשר להתמודד איתם.
ודנמרק בדירוג נחות מאיתנו בגלל שתי קמפיינים אחרונים מזעזעים שלהם ותי קמפיינים לא רעים שלנו,הדירוג של פיפא ואופא תמיד תלוי בהישגים בשנים האחרונות וזה דינמי מאוד. |
נסיים מקום שני אני חושב צריכים לקוות שנעבור את ה"פלייאוף" ונהיה במונדיאל.
|
זה לא משנה איזה הגרלה נקבל... כל עוד אין מרצדס מובטחת מחוץ לאיצטדיון לכובש הישראלי אנחנו לא נעלה לשום מקום לא בעשור הקרוב.
|
זו הגרלה כאילו על פי תוכנת מחשב, תחשבו שיכולנו לקבל את גרמניה הולנד או צרפת בדרג 1, יכולנו לקבל את סלובניה או סרביה בדרגים הנמוכים (??), יכולנו לקבל את גרוזיה במקום אחת החלשות - תסתכלו על הבתים האחרים ותראו ממה ניצלנו.
כל זה כמובן לא אומר שנעלה, הטבלה במקרה הזה משקרת לא קצת אלא הרבה כיוון שזה נראה סביר, השגנו 20 נקודות כמו אנגליה, עלינו דרג. אבל בתכלס הנבחרת הייתה נוראית ברוב הקמפיין (אולי חוץ מהמחצית הראשונה נגד רוסיה), וקשטן עלול להחזיר את הוותיקים האהובים עליו, טל, באדיר, בנאדו ובטח קטן - מפני שהוא לא מאמין באמת בצעירים, פשוט נתן להם לשחק כשלא הייתה לו ברירה. לעומ זאת אם יהיה שימוש נכון בחומר השחקנים בהחלט אפשר להתיימר לקחת את הראשון בבית. אני חושב על שוער ליגה ספרדית כמו דודו, הגנה בראשות בלם צ'לסי בן חיים ודקל קינן המשתפר, מגן כמו שפונגין (בצד השני יש באמת בעיה) שני קשרים דפנסיביים יציבים כמו כהן ואלברמן (או משה אוחיון) קישור התקפי שיכלול את בוזגלו בניון ומחליפים כמו ורמוט טועמה או אולי גיא אסולין, התקפה עם אפשרות בחירה מבין מגוון חלוצים כמו ברדה קולאוטי יצחקי טוטו או שכטר המעולה, ובהחלט אפשר לחלום. כמובן בתנאי שקטן (וקשטן?) נשאר בבית או מקסימום ביציע. |
ציטוט:
:laughing: |
ציטוט:
אכן אכן. בנאדם בגילי נמצא בעבודה עם משרד צמוד, ומחשב ויש לו זמן לשוטט באינטרנט עם הקפה של הבוקר לפני שהוא מתחיל לטפל בכל מיני חומרים משעממים שקשורים לשכתוב ועריכה. :jockey: יש לי ימים שאני ממש מבסוט מעצמי. |
ציטוט:
אהההה , אני מבין שאתה מסודר טוב.. בהצלחה בעבודה המשעממת שלך , והכייפית.. |
ציטוט:
מסודר? בנאדם עם יכולות ורקורד כמו שלי היה צריך כבר להיות עם יאכטה, אבל סדר העדיפויות במדינה שלנו מקולקל לגמרי, ותרבות הפרוטקציה היא כבר מזמן מגיפה. עברתי חצי שנה קשה מאוד, עכשיו דברים קצת מסתדרים עבורי, מקווה שימשיך ככה. |
ציטוט:
כן אה , מכיר תסיפור הזה..(לא שאני עברתי אותו סיפור) טוב בכל מקרה.. נקווה לטובה בשבילך.. בהצלחה.. |
הכול תלוי באיך הוא ישחק ואם הוא לא יהיה פחדן וירצה להשיג ''תוצאה טובה''
4-3-3 או 4-4-2 ואף פעם לא לשחק עם חלוץ אחד!! להשאיר את אוואט בן חיים ובניון וכל הכישרוניים ולא הוותיקים עם ''הניסיון'' ראינו מה שווה הניסיון הזה עכשיו ביורו. עם הוא יתחיל מאפס ויעלה כל הזמן כדי לנצח ניהיה ביורו. |
ציטוט:
במונדיאל התכוונת. |
סלחו לי על הטמטום אבל מתי בערך יתחילו המשחקים.
נ.ב מישהו יכול להביא לי תוצאות ההגרלות? |
חוץ מיוון אף אחת לא מהווה איום... וגם יוון לא כזאת מהווה איום היא הכי גרועה בדרג 1...
אם ישראל תשחק טוב כמו שהיא שיחקה נגד רוסיה אנחנו נעלה... עכשיו כנראה משנים את המענקים שמקבלים השחקנים- הם יקבלו מענק רק אם הנבחרת עולה אז יכול להיות שהם ישחקו כמו שצריך... אבל גם אם נעלה שלב מה זה יעזור כשנקבל תבוסות מנבחרות רציניות? |
ציטוט:
|
חיים בסרט פה במדינה חבל על הזמן. יוון לא רואה אותנו ממטר ונגד שוויץ אפשר אולי להוציא תוצאה טובה כי הם לפחות או יותר ברמה שלנו. שאר הנבחרות לא ממש מאיימות אבל וזה אבל גדול, גם אם נבחרת ישראל תסיים במקום השני היא לא תעפיל למונדיאל, אלא תאלץ להתמודד במשחקי הצלבה, שם כבר נפגוש נבחרת חזקה ונקבל בראש ולא יהיה שום מונדיאל כי אנחנו פשוט לא שייכים לשם.
|
ציטוט:
מותר וצריך לשאוף, חלק מהבעיה זה שלא שואפים, שמגמדים את עצמנו ומסתפקים ב"תוצאה טובה". עובדה שהנבחרת האולימפית עלתה ליורו והיא קרובה לעשות זאת פעם נוספת. בקיצור: צריך לנסות. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ