![]() |
מה מידתתת הכאבב??? בעיקר באזור שאני עומד לעשות בו שזה אזור לא עם הרבה בשר (מתחת לקרסול-אזור גב הרגל)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עזוב מידת כאב, אתה עושה משו דיי פשוט עבודה של חצי שעה גג אני משאר מה כאב מה, עד שיתחיל לכאוב לך כבר יסיימו לקעקע אותך . |
אם אתה ממש אוהב את המוזיקה ואתה חושב שאתה לא תעזוב את המוזיקה כשתגדל .. אז זה יכול להיות יפה אחי ! החלטה שלך .. אבל תחשוב פעמיים לפני שאתה עושה ..
|
ציטוט:
איך מתקלחים? איך אני ינעל נעליים אחרי שאני יעשה קעקוע בגב הרגל? תודה על העזרה אחי |
ציטוט:
אחי, להתקלח או לנעול נעליים ואפילו הכאב לא אמורים להפריע לך אם אתה באמת רוצה קעקוע! כשתהיה רציני תלך למקעקע והוא כבר יגיד לך הכל. |
ציטוט:
אממ אתה מתכוון לעשות בגב כף הרגל?! זה ידהה בטירוף ממש מהר, זה איזור שהעור מתחלף שם המון! תעשה על שריר התאומים.. |
ציטוט:
ואני לא רוצה לעשות על התאומים כי אני שעיר חחחחח וזה לא יפה כל כך לפי דעתי ואני ממש לא מתכוון להתגלח..דעתך? |
אין לך בעיה אל תדאג..
כעיקרון אני גם כן עושה באיזור הזה עוד קצת פחות מחודש קעקוע ולא אמורה להיות בעיה, נראה לי אני אקנה קרוקס בשביל השבועיים האלו :d |
ציטוט:
http://www.bmeink.com/A70925/high/bmepb616081.jpg כזה בדיוק אני רוצה לעשות...דעתכם? |
אם באזור חיפה אתה לך למשה אלול אחד הטובים בארץ
קודם כל אחי תחשוב על זה ברצינות תקבל רעיון של מה שאתה רוצה ואשז תיתיעץ אם המקעקע |
ידהה מלא, שמע זה איזור שהעור מתחלף בו בצורה מטורפת.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יאללה כבר מה אני ניראה 144 שמעתי מאנשים מה אני יתן לך עכשיו דיווח של דפי זהב תיבדוק כבר |
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב הומי, ממתי לויקניגים יש תלתלים וזקן מתולתל ולא מלא כזה?:flowers: אתה אשכנז-ויקינג אולי:character63: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ