ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אנשים חידה קשה חייב פיתרון (https://israelbody.com/showthread.php?t=24154)

Bodybuilder 20-11-07 10:44

אחרי שהמפגרים ירצחו אחד את השני עד שישאר רק 1,אני ילך לשם,יהרוג את האחד שנשאר,ויקח את כול המטבעות,ואי ואי ואי אתם לא יודעים איזה סייקל אני יעשה עם כול הכסף הזה,50 יחידות GH ביום + אינסולין +אנדרול,אנבול,טורינבול,סטנזולול,טרנבול,דקה,סוסטנון
והרבה הרבה נולבדקס + GONADO :character63::character63::character63::character6 3::character63::character63::character63:

shahar761 20-11-07 10:51

הוא יגיד להם שהוא צריך אבקת חלבון ואח"כ הוא ישלם להם...
איך שהוא מסיים מסה אחרי שלוש חודשים הוא בא אליהם ומאז המשטרה עוד בחקירה...

Ilan-V 20-11-07 12:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sojgoonrulez
ההצעה:"בואו נזיין את אמא של דניאל, נשחט אותה נעשה מהשערות בכוס שלה קססה ונעשן - ואני אקבל את כל המטבעות"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח

Ilan-V 20-11-07 12:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA
כול אחד 200? :):):):)

חחחחח +1

Night_Wolf 20-11-07 12:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
אחרי שהמפגרים ירצחו אחד את השני עד שישאר רק 1,אני ילך לשם,יהרוג את האחד שנשאר,ויקח את כול המטבעות,ואי ואי ואי אתם לא יודעים איזה סייקל אני יעשה עם כול הכסף הזה,50 יחידות GH ביום + אינסולין +אנדרול,אנבול,טורינבול,סטנזולול,טרנבול,דקה,סוסטנון
והרבה הרבה נולבדקס + GONADO :character63::character63::character63::character6 3::character63::character63::character63:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יודע מה נהיה מימך בזמן האחרון אחי מחפש בכל חור סייקלים!
אבל וואלה אני אוהב את זה :flowers: :boxing: :sbb4: המזרק זה אחד החברים הכי טובים שיש חחחחחחחחחח

Devilx 20-11-07 16:16

אני יכול להציע משהו:

אם נאמר שלושת הראשנים נרצחו, אזי: נשארים השודדים שמפספרם הוא 4 ו-5, כדי שארבע לא יירצח-כי הרי 5 לא יסכים איתו הוא חייב להציע לו את מירב הסכום כלומר 1000 מטבעות.
נצא מנקודת הנחה (למרות שפה אפשר לא לסכים איתי וזה נתון לשיקולכם) שכל אחד יודע מה יקרה לבא אחריו- לכן עכשיו נרד להנחה ש- 1 ו-2 נרצחו ולכן 3 נשאר יחד עם ארבע וחמש מה שאומר שהוא יצטרך להציע לארבע סכום קטן(מטבע 1-הרי כל אחד רוצה את הסכום הגבוה ביותר) וכתוצאה מכך יווצר רוב של 3 ו4 מול השודד החמישי ו-4 יהיה חייב להסכים כי אחרת הוא יירצח.
נרד עכשיו עוד למטה אל מספר 2:
בהנחה ש-2 יודע ש-3 ו-4 כרתו ברית הוא יהיה חייב שיהיה לו רוב של שניים מול אחד וזאת בהנחה ש-1 כבר נרצח. לכן הוא יהיה חייב לכרות ברית עם 4 ו-5 אשר תהיה: שני מטבעות ל-4 (שזה יותר ממה ש-3 הציע) ומטבע אחד ל-5 ועכשיו יישארו לו 997 שזה הכי הרבה שהוא יכול להגיע אליו.
נרד שוב על למטה, כלומר ל-1:(הוא גם צריב רוב של שניים איתו)
כמו שנעשה במקרה של 2, מספר 1 ייצטרך להציע לבאים מעליו יותר מטבעות כלומר: שניים ל-5 (יותר ממה ש-2 הציע ולכן יסכים), והוא צריך עוד שותף אחד- ל-4 הוא לא יציע כי אז יצטרך להביא לו 3 מטבעות ולכן ייפנה ל-2 וייתן לו נטבע אחד כי 3 לא הציע לו כלום. דהיינו: ישארו לו 997 מטבעות.

מה שאומר שסך המטבעות שייותרו לכל אחד הוא בסדר עולה:
1 ו-2 :997 מטבעות (תלוי בשלב-מקווה שהבנתם)
3: 999 מטבעות
4: אין לו סיכוי לקבל אם כולם נרצחו פרט לחמש.
5: 1000 מטבעות.

לכן: כאשר המציע הראשון שהוא 1 יציע את הצעתו: ל-4 לא יהיה ברירה אלא להסכים איתו, 2 יודע שהוא יירצח בגלל פעולותיו של מספר 3 וההצעות הכספיות.
וכולל השודד הראשון.

יחד הם שלוש ויש רוב להצעה של מספר 1.

goldBEN 20-11-07 16:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Devilx
אני יכול להציע משהו:

אם נאמר שלושת הראשנים נרצחו, אזי: נשארים השודדים שמפספרם הוא 4 ו-5, כדי שארבע לא יירצח-כי הרי 5 לא יסכים איתו הוא חייב להציע לו את מירב הסכום כלומר 1000 מטבעות.
נצא מנקודת הנחה (למרות שפה אפשר לא לסכים איתי וזה נתון לשיקולכם) שכל אחד יודע מה יקרה לבא אחריו- לכן עכשיו נרד להנחה ש- 1 ו-2 נרצחו ולכן 3 נשאר יחד עם ארבע וחמש מה שאומר שהוא יצטרך להציע לארבע סכום קטן(מטבע 1-הרי כל אחד רוצה את הסכום הגבוה ביותר) וכתוצאה מכך יווצר רוב של 3 ו4 מול השודד החמישי ו-4 יהיה חייב להסכים כי אחרת הוא יירצח.
נרד עכשיו עוד למטה אל מספר 2:
בהנחה ש-2 יודע ש-3 ו-4 כרתו ברית הוא יהיה חייב שיהיה לו רוב של שניים מול אחד וזאת בהנחה ש-1 כבר נרצח. לכן הוא יהיה חייב לכרות ברית עם 4 ו-5 אשר תהיה: שני מטבעות ל-4 (שזה יותר ממה ש-3 הציע) ומטבע אחד ל-5 ועכשיו יישארו לו 997 שזה הכי הרבה שהוא יכול להגיע אליו.
נרד שוב על למטה, כלומר ל-1:(הוא גם צריב רוב של שניים איתו)
כמו שנעשה במקרה של 2, מספר 1 ייצטרך להציע לבאים מעליו יותר מטבעות כלומר: שניים ל-5 (יותר ממה ש-2 הציע ולכן יסכים), והוא צריך עוד שותף אחד- ל-4 הוא לא יציע כי אז יצטרך להביא לו 3 מטבעות ולכן ייפנה ל-2 וייתן לו נטבע אחד כי 3 לא הציע לו כלום. דהיינו: ישארו לו 997 מטבעות.

מה שאומר שסך המטבעות שייותרו לכל אחד הוא בסדר עולה:
1 ו-2 :997 מטבעות (תלוי בשלב-מקווה שהבנתם)
3: 999 מטבעות
4: אין לו סיכוי לקבל אם כולם נרצחו פרט לחמש.
5: 1000 מטבעות.

לכן: כאשר המציע הראשון שהוא 1 יציע את הצעתו: ל-4 לא יהיה ברירה אלא להסכים איתו, 2 יודע שהוא יירצח בגלל פעולותיו של מספר 3 וההצעות הכספיות.
וכולל השודד הראשון.

יחד הם שלוש ויש רוב להצעה של מספר 1.

אחי אתה חייב לזיין! XD

slim shady 20-11-07 16:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
אחי אתה חייב לזיין! XD

חחחחחחח get a girlfriend.. axe..:flowers:

Dino Psaras 20-11-07 16:54

כבר אמרו פה את התשובה הנכונה:

"אני מקבל את כל מה שאתם מחליטים"

מצד אחד הראשון התכוון כשהוא אמר "את כל מה שאתם מחליטים" לכך שהוא באמת יקבל את הכל, אך מצד שני הם יבינו שהוא מתכוון לכך שהוא יקבל כל החלטה שלהם וככה לא יהרגו אותו.

tik-tak 20-11-07 17:24

התשובה, משהו בסביבות 998

פתרתי את החידה עם 100 מטבעות ו10 שודדים וזה היה 96

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:50.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ