![]() |
ציטוט:
וגם היא שנים נאבקת בזה,ועם טיפולים והכל,וקשה לעלות בנאדם 10-15 קילו בכוח,הוא צריך קצת לעזור והיא לא ממש הייתה בעניינים.. |
ציטוט:
|
יום אחד הייתי בעיר ראיתי אותה יושבת בבסטה של המשפחה שלה (יש להם בסטה מאוד מוכרים פה) הייתי בהלם היא היתה כל כך דקה כל כך מפחיד זה לא יצא לי מהראש.... וזה עוד היה לפני כמה שנים אני חושב אז אני לא רוצה לתאר איך היא נראתה לפני שהיא נפטרה.....
עצוב.... |
מה שהכי גרוע זה שהמחלה מתחילה ממחשבה פסיכולוגית ולא משו גופני
אגב תחום הבודיבילדינג, הוא אותו דבר רק הפוך גם סוג של מחלה פסיכולוגית אני זוכר את עצמי אומר אני מגיע להיקף יד כמו אצל בן דוד שלי עושה חיטובון ומפסיק להתאמן מה עכשיו? הגעתי אנחנו ששווים שנינו מתאמנים ואני רואה את עצמי קטן בדיוק כמו שראיתי את עצמי לפני שנה |
ציטוט:
אבל לדעתי ככה מגיעים להישגים אישיים ככה רק אתה משיג תוצאות שאתה רוצה להגיע אליהן.. זה טוב |
זה סיפור נורא עצוב.
היא הייתה משתקמת במרכז שיקום שאבא שלי עובד כמאבחן, והבני שהיא הייתה בחורה עם ראש על הכתפיים, עם שאיפות, וחריצות בסיסית. אבל כנראה שהגיעה למצב נפשי בלתי הפיך. איזו טרגדיה. |
לא יודע מה להגיד על דבר כזה, פשוט טימטום לעשות לגוף שלך דבר כזה... האישה חולה בראש..
|
ציטוט:
טאחלס מזה היא החליטה שהיא שמנה ועשתה דיאטה עד שמתה? אם כן באמת היא מפגרת בראש..:diractor:אבל בכל זאת אחי חבל...לאישה יש איבר כזה יפה:) לא חבל עליו? |
ציטוט:
לא הבנתי מה היא "מדגמנת"?.... גטו? לא מבין למה ההורים לה לא שיכנעו אותה להיכנס לכל המוסדות האלה שעוזרות לבנות כאלה... עם כל הכבוד אני חושב שההורים שלה לא עשו מספיק בשביל למנוע דבר כזה...:ohmy: גם אחותי הייתה בולימית... ההורים שלי ברגע שגילו עצרו את זה במקום... כנראה שהם לא אהבו אותה מספיק בשביל לעקוב אחריה לשירותים ולהכריח אותה לאכול... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אשמת ההורים שהילדה שלהם ככה.. שלא יאשימו את הכנסת.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
גלעד תן לאחותך איזה נגיחה עם הבייספס שלא תמשיך לעשות שטויות :sbb4: ושמור עליה שלא תקיא בלי שאתם יודעים. |
ציטוט:
|
ממתי בחורה יכולה להגיע ל9 אחוזי שומן ? רק אם היא תיקח כדורים ובלה בלה בלה אולי אולי היא תגיע ל18 16
|
מה אתה מקפיץ את זה יחתיכת מזדיין?!?!?!
|
חחחחח בלי עצבים
|
יהי זכרה ברוך מסכנה...
ואיך אפשר להגיע למצב כזה? אוכל זה הדבר הכי טעים שיש.... איך יש אנורקסים? אני לא יכול בלי לאכול שעה וחצי חחח איך הם יכולים לא לאכול כול היום? ממש מוזר הקטע הזה... הם חולי נפש בטח או שהם בדיכאון ממש כבד.. :( |
ציטוט:
לא ניראה לי שאחרי ניתוח לב פתוח בן אדם יוכל לרדת על לאפה אם פרגיות... |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ