![]() |
ציטוט:
:lol: :lol: :lol: לא הרגשתה משו שונה? |
ציטוט:
מאז למדתי את הלקח ואני לא אוכל שום דבר משם :laughing: |
ציטוט:
היה קטע (זה בשבילmaorstyle) פרק בסיינפלד שהשמן שם (אם אתם זוכרים או רואים, זה משנות הה...)ניסה לעשות רושם טוב, פתאום הוא קולט בפח ממתק פתתוח ושלם שמונח על הפח, הוא לקח את הממתק :):):):) ואכל אותו חחחחחחחואז הגיע בעלת הבית וקלטה אותו לוקח מהפח ואוכל.. :):):):) הוא הסתובב היה בהלם כולו |
ציטוט:
פרק טוב זה היה... מיסיז אנרייט! מיסיז אנרייט!, חחח אחרי זה היא ראתה אותו מנקה למישהו את שמשת הרכב עם כוס ביד. |
בקיצור תקשיב לכולם ותלך תשאל אותו למה הוא זרק אל תעשה שטויות.
|
ציטוט:
|
גבר מאיפה אתה מהקריות?
|
ציטוט:
|
אני? (כתבתי לפני כן) ממשגב, זה 20 דק' מהקריון (עד הבית שלי, אני נוסע 2-3 דק' לפעמים חמש תלוי בכביש, ד המרכז)
|
ציטוט:
|
אהה יפה קרוב אלי אני מקרית אתא........איפה אתה מתאמן אחי?
|
ציטוט:
|
אהה קלאסה ב"ה שאני יוכלל ויגמר לי המנוי בפמילי גים אני ירשם לשם.....
תחבר לאיסקיו שלי חבר 316554341 |
ציטוט:
|
הקופסא הייתה סגורה וחדשה?
יכול להיות שהוא לא אהב את הטעם. |
ציטוט:
|
היום השכן שלי זרק קופסאת טונה פתוחה שאכלו ממנה רק חצי.. איזה פראייר הרווחתי חצי קופסאת טונה
|
ציטוט:
|
מה אתם משווה וחוץ מזה..
אם חבר שלך היה זורק אריזה של חפיסות שוקולד היה מה זה בא לך על השוקולד הזה.. כמו למשל רחמנא ליצלן חחח של קינדרבוואנוו וקינדר ביחד פתוחות אבל שלמות והכל לפחות 70 כאלה, הוא עושה דיאטה, מעיף הכל מהבית ותה מה זה רוצה את זה..:unsure: אותו הדבר, (יש באריזה x מספר מנות והוא רוצה אותם אז למה לא?):laughing: חו מזה אם חצי קופסאת טונה זה דבר שהיא אחד הדברי שהאדם מייחל שיגיע לידו אז למה לא? זה לא בושה.. (ואנחנו מדברים כאן על חצי קופסאת אבקת מוקה של צ'מפיון |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ