ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   זוועה (https://israelbody.com/showthread.php?t=2381)

Kachok 21-11-06 20:06

אז אותו דבר עם סקס?

Takima 21-11-06 20:49

בטח, מה חשבת.

עשו גם מחקר על סוסי-הרבעה, לקחו 3 קבוצות של סוסים, לשתיים מהקבוצות נתנו גירוי מיני כאשר אחת הובאה לפליטת זרע והשנייה לא. הקבוצה השלישית לא קיבלה גירוי מיני בכלל. עשו השוואה בין ההורמונים בדם של שלושת הקבוצות וגילו שרמות הקורטיזול עלו אצל 2 הקבוצות שקיבלו גירוי מיני.

קורטיזול למי שלא יודע זה הורמון קטבולי בעל השפעה גם על פירוק שריר.

Nimrod 21-11-06 20:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Takima
בטח, מה חשבת.

עשו גם מחקר על סוסי-הרבעה, לקחו 3 קבוצות של סוסים, לשתיים מהקבוצות נתנו גירוי מיני כאשר אחת הובאה לפליטת זרע והשנייה לא. הקבוצה השלישית לא קיבלה גירוי מיני בכלל. עשו השוואה בין ההורמונים בדם של שלושת הקבוצות וגילו שרמות הקורטיזול עלו אצל 2 הקבוצות שקיבלו גירוי מיני.

קורטיזול למי שלא יודע זה הורמון קטבולי בעל השפעה גם על פירוק שריר.

אתה אומר שכל אלו הבתולים החנונים בגיל 20 ומשו שהם ישארו בתולים יתנו לכולנו מכות רצח?

maya 21-11-06 20:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
הרמה של האנטומיה לא נמוכה זה בטוח,,, איזה חומר מערבב זה חבל לך על האף אני כל השעור בפלונטרים, איפה את גרה? אני בא לשעור אישי :jockey:

סבבה אבל עדיף לך אם כבר שעורים מתי שתלמד קיניזיולוגיה זה באמת מבלבל ואת זה אני יודעת הכי טוב ולפני המבחן תשאל אותי אני זוכרת את כול החומר

Takima 21-11-06 20:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nimrod
אתה אומר שכל אלו הבתולים החנונים בגיל 20 ומשו שהם ישארו בתולים יתנו לכולנו מכות רצח?

לא. מה, חנונים לא מביאים ביד? ייתכן מאד שאחת הסיבות לכך שהם חנונים זה שהם מבלים בזמנם הפנוי בבית עם ג'יגהבייטים של פורנו.

Nimrod 21-11-06 20:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Takima
לא. מה, חנונים לא מביאים ביד? ייתכן מאד שאחת הסיבות לכך שהם חנונים זה שהם מבלים בזמנם הפנוי בבית עם ג'יגהבייטים של פורנו.

חחח כן אה... בדיוק נזכרתי יש סרטון ביוטיוב עם חנון שתפסו אותו מאונן על הדמות של הבת בworld of warcraft חחח :)

אני אישית נגמל מאוננות בגלל הbb, ירדתי לפעם בשבוע וזה ממש קשה.

Takima 21-11-06 21:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nimrod
חחח כן אה... בדיוק נזכרתי יש סרטון ביוטיוב עם חנון שתפסו אותו מאונן על הדמות של הבת בworld of warcraft חחח :)

אני אישית נגמל מאוננות בגלל הbb, ירדתי לפעם בשבוע וזה ממש קשה.

צריך כוח רצון. וכל התאוות האלו מזהמים את החשיבה. ברגע שתהיה בעל הבית על המחשבות שלך תוכל לשלוט עליהן טוב יותר. לפי מחקר מסויים, לאחר 7 ימים של שמירה הטסט' מגיע ל-145.7%! לא חבל להוריד אותו משם?

igorek 21-11-06 21:10

למה צריך להיות ילד מסכן כדי להעלות טיפה את רמות הטסטוסטרון במיוחד בגיל הזה כשרמות הטסטוסטרון הן בשיאן?

Takima 21-11-06 21:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igorek
למה צריך להיות ילד מסכן כדי להעלות טיפה את רמות הטסטוסטרון במיוחד בגיל הזה כשרמות הטסטוסטרון הן בשיאן?

תלוי מה נקודת המבט שלך. נקודת המבט שלי זה שמסכן אותו אחד הנשלט בידי תאוות.

עוד נקודת מבט, לפי היהדות המוציא זרע לבטלה פוגם בכל איברי גופו ונשמתו.

Psychopath 21-11-06 21:56

אייי איי זוועה
חשבתי כבר באת להראות לנו איזה סרטון של ילדות בנות 2 מזריקות הרואין.

באמת טמבל המדריך שאמר לך. שיתבייש לו.

Leo 22-11-06 13:51

הרמה של וינגייט לא נמוכה , הבעיה שהם חבורה של אנשים שסגורים לרעיונות חדשים וחסרי ניסיון באימונים (למדו מספר)
ככה שהם לא יודעים מה ההשפעה של X על הגוף הם רק יודעים מה מותר\אסור

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:09.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ