ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   שביתת הנוער הגדולה בעד או נגד?! (https://israelbody.com/showthread.php?t=23280)

Exhibit 06-11-07 19:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
אחי חלאס להשמיץ תערסים טוב?
וואלה עדיף לי להיות ערס וגדלתי אם ערסים שעשו לי כבוד ואהבו אותי איך שאני!
ולא להיות איזה סטייליסט שהולך אם חולצות בטן ועגיל בתבור או איזה מישהו כמו הפריקים של השכונה שלי שמדרדרים לכת השטן וכל שנה רואים אותם בחורשה דופקים מכות בחתול ואז הורגים אותו.
הדיעות שלך בגדול נכונות אבל זה שאתה מכליל רק תערסים אתה טועה!

חע.. לא. ערסים זה מגעיל, יותר מכל דבר אחר.
ערסים חשים שהם הכי טובים וצריכים להוכיח את זה בזה שמרביצים לך סתם, דוקרים אותך וכו'.
לפחות סטייליסטים וכת השטן לא נתפלים אליך סתם ומרביצים לך.
אז אל תחפור כשאתה אומר שערסים עדיפים, זה שאתה גדלת בחברה "טובה" של ערסים לא אומר כלום.
בכל מקרה, אני בעד..

Deja Vu 06-11-07 19:20

בדיוק בזמן שסטייליסטים הומואים מתווכחים אך הפן שלהם ערסים עם אגו בשמיים דוקרים אנשים תמימים תחליט אתה מה עדיף למרות שהכי עדיף להיות נורמלי חחח

Night_Wolf 06-11-07 20:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Exhibit
חע.. לא. ערסים זה מגעיל, יותר מכל דבר אחר.
ערסים חשים שהם הכי טובים וצריכים להוכיח את זה בזה שמרביצים לך סתם, דוקרים אותך וכו'.
לפחות סטייליסטים וכת השטן לא נתפלים אליך סתם ומרביצים לך.
אז אל תחפור כשאתה אומר שערסים עדיפים, זה שאתה גדלת בחברה "טובה" של ערסים לא אומר כלום.
בכל מקרה, אני בעד..

חע תגיד לחברים ההומואים שלך במסיבות רוק זה דבר ראשון!
דבר שני שב בשקט ואל תפנה אלי בכלל יא ילד בן 15!
אתה לא יודע אם מי ישבתי ומה הייתי!
אל תגיד לי אל תחפור ואל תצטט תהודעות שלי עד שאתה לא עולה 30 קילו הבנתה?
סטייליסטים וכת השטן לא נתפלים סתם?לא הצבעתי עליהם ואמרתי הם עשו ככה נתתי דוגמאות וכט השטן נתפלים לחלשים מהם למה הם קיבלו פצצות וקרשים לפנים אצלי בשכונה שהם ניסו להרביץ לאיזה ילד מסכן ולי היה תכבוד לנפץ לאחד מהם בקבוק בירה על הראש.

ועכשיו אתה מוזמן לסתום.

Night_Wolf 06-11-07 20:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
גלעד אם תיקח 10 ערסים, 8 מהם מוכרים למשטרה, 4 מתוך אלה שמוכרים עם תיק ומתוך ה4 האלה 2 עם יותר מתיק אחד.

וכל ה 10 האלה ידעו טוב טוב לא להפקיר אותך שאתה בצרא ואם אתה נכנס אליה יכנסו גם הם אל הצרא הזאת כדי לא להשאיר אותך לבד וחלקם להוציא אותך מהבוץ שצריך.
עזוב אחי לא רוצה להיתוכח איתך אתה זה משהו אחר ואני מעריך אותך אישית.

xLaes 06-11-07 20:15

תגיד,משעמם לך בחיים?!
מזה השטות הזאת?
O.ם

blinki 06-11-07 20:20

ציטוט:

וכל ה 10 האלה ידעו טוב טוב לא להפקיר אותך שאתה בצרא ואם אתה נכנס אליה יכנסו גם הם אל הצרא הזאת כדי לא להשאיר אותך לבד וחלקם להוציא אותך מהבוץ שצריך.

אבל תחשוב שאם לא היו כאלה חארות(ואני לא משתמש במונחים כמו ערס,אימו,סטייליסט ושאר שמות החיבה כי זה לא מעניין) שכל הזמן מחפשים רק איך ללכת מכות,לגנוב להשחית לא היית צריך כזה גב(זה כמובן בעולם מושלם)
אני מניח שאתה מסכים איתי שצריך להילחם ביד קשה באלימות שמסתובבת בקרב בני הנוער כי באמת הנוער שלנו חרא,פשוט חרא .

Night_Wolf 06-11-07 20:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blinki
אבל תחשוב שאם לא היו כאלה חארות(ואני לא משתמש במונחים כמו ערס,אימו,סטייליסט ושאר שמות החיבה כי זה לא מעניין) שכל הזמן מחפשים רק איך ללכת מכות,לגנוב להשחית לא היית צריך כזה גב(זה כמובן בעולם מושלם)
אני מניח שאתה מסכים איתי שצריך להילחם ביד קשה באלימות שמסתובבת בקרב בני הנוער כי באמת הנוער שלנו חרא,פשוט חרא .

אחי באלימות צריך להלחם..לא אומר שלא ואמרתי שאני מסכים בין אם זה ערס סטייליסט או כל אחד אחד צריך להלחם באלימות! אבל לא לעשות הכללות!
אבל מרגיז אותי שאיזה דרעק מתחיל להרצות לי על הערסים ולדבר שטויות ולהשמיץ כי בבית ספר הוא קיבל כמה כאפות.
ועוד אומר לי מי אני ואם מי ישבתי חחחחחחח

Dino Psaras 06-11-07 20:25

בואנה גלעד חח

שאומר "ערסים" הוא לא מתכוון לכל אחד שנראה כמו ערס, הוא מתכוון לזומבים שיוצאים ומחפשים מכות/דקירות לכיף ..יש פנימיש אחי?

C_J 06-11-07 20:26

ציטוט:

אחי חלאס להשמיץ תערסים טוב?
וואלה עדיף לי להיות ערס וגדלתי אם ערסים שעשו לי כבוד ואהבו אותי איך שאני!
ולא להיות איזה סטייליסט שהולך אם חולצות בטן ועגיל בתבור או איזה מישהו כמו הפריקים של השכונה שלי שמדרדרים לכת השטן וכל שנה רואים אותם בחורשה דופקים מכות בחתול ואז הורגים אותו.
הדיעות שלך בגדול נכונות אבל זה שאתה מכליל רק תערסים אתה טועה!

וואלה איתך אחי בכל מילה ומילה

סוליקו 06-11-07 20:41

זה רק קשור למצב הבטחוני לדעתי
אם הינו מדינה שקטה לא היו לנו כל כך בעיות ...אנשים רק מחפשים להוציא עצבים וכל ניצוץ קטן מדליק אותם למוות
גם לי זה קורה

Nicolas 06-11-07 20:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו
זה רק קשור למצב הבטחוני לדעתי
אם הינו מדינה שקטה לא היו לנו כל כך בעיות ...אנשים רק מחפשים להוציא עצבים וכל ניצוץ קטן מדליק אותם למוות
גם לי זה קורה

חח אתה רוצה לספר לנו משהו?
לא היתי רוצה לעמוד מולך כשאתה עצבני :helpsmilie:

Coleman 06-11-07 21:02

לפותח הפוסט...בחייאת גבר חלאס לזיין במוח...אתה לא תשיג כלום בשביתה מסכנה זה גם ידגדג לכולם תביצים ורק אתה תיפגע מזה...הרי איך בדיוק תגדיר למורים הקוקסינלים שלך מהזה ערס כדי שיידעו לטפל בו? אחי תלמד לזרום וחלאס לזיין בביצים של כולם

P-a-n-1-c 06-11-07 21:18

ציטוט:

צודק אחי אין טעם להתווכח :sbb4:

Danielllo 07-11-07 02:31

לפותח הפוסט...:

מה שנולדת אמא שלך השתינה עלייך?
מה עובר על סבא רבא שלך עליו השלום?... צא החוצה קצת יא חסר חיים תפסיק לאכול סרטים מילדים תתבגר ותהיה גבר במקום לזיין ת'מוח על שביתות באינטרנט יא מאעפן.... אה ועוד משהו תוריד לעצמך כאפת שטות על הפוסט המכוער הזה..

Ido 07-11-07 02:51

אתה מדבר על הנוער ואתה משמיץ בדואים? מה זה הגזענות הזאת? עדיף שלא תפתח בשביתת נוער

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ