![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש גן מיוחד כזה שנקרא: ZONATIUS XV אני אומר לך עשו על זה מחקרים הוא מופיעה בעיקר בנקבות... אצל הזכרים זה גן מיוחד אחר שנקרא: VODKATIUS VI |
ציטוט:
|
ציטוט:
לפותח הפוסט... תתנצל אחי מה אתה עושה לה קרוב רחוק? אל תהיה דביל ותהיה זבל על כל שטות... |
ציטוט:
תעיין שוב :book: |
ואני דורש יותר מהגנום הזה בעולם ..!!
כן ירבו ! |
ציטוט:
|
אני בספק שהיא יותר דלוקה עלי עכשיו, ואני בספק עצום שחברות שלה אוהבות אותי יותר Xd
אני מחר ירים אליה טלפון, כי אין לה פל' עדיין ולהעיר את ההורים שלה לא יזכו אותי בנקודות. >_< |
בליאא, יש לי תכונה מוזרה כזאת שאני אשמח אם מישהו יסביר לי אותה:
יש את הבחור שמחבב או נמשך למישהי ואז כשהיא מתקרבת אליו הוא מתקרב לנקודת רתיחה ומתחיל לגמגם או להסמיק או משהו כזה. אצלי יש איזה משהו מוזר שתאכלס היו הרבה בנות שמרחוק הייתי מוכן להוריד לעצמי אצבע מהיד בשביל פעם אחת איתן אבל כשהן דיברו איתי הייתי קר כמו רובוט. מה זה? הצילו! |
רוב הבנים ככה אחי
אבל שבור את השתיקה ..למה השתיקה יביא לך רק בעיות כך את עצמך בידיים וסע אליה תביא לה מתנה ותכתוב לה משו שיגע לה בלב |
ציטוט:
|
תגיד לה כמה שאתה מטומטם. chicks dig that.
תתנצל מכל הלב ויהיה טוב :) (לפחות אתה מבין שהיית לא בסדר) |
לא מסכים איתך מניסיון לצאת סמרטוט זה הכי קל..
אבל מבחן התוצאה לארוך זמן הראה שזה הדבר הכי גרוע לעשות.. עדיף לך ללכת על חבל דק בין סמרטוט ולבין רוע תהיה אתה וזהו |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לנסוע אליה הביתה זה יותר בעייתי, ואני לא מת על אמא שלה :| והיא בטוח סיפרה לה אז יהיה סיפור שמה..
אני מעדיף להיפגש איתה בנהריה או איפשהו במעלות, ולדבר על זה כמו שצריך. ואיך אפשר לא להבין שטעיתי, זה כאילו ירקתי לה בפרצוץ ואמרתי לה שאני צריך אותה רק כשמתחשק לי. ;_; |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שיר, תעזרי לי! את רואה איך אני מתקשר בפורום? במציאות אני כמו גוש קרח במצבים האלה.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ