![]() |
ציטוט:
אפשר גם לפרגן למראיין ,שמועות אומרות שהוא בחור סבבה לגמרי (וכוסון עולם P: ) |
ציטוט:
תודה רבה אחי ..אני מסכים איתך לכל מילה בנוגע להתנהלות האיגוד זה ממש מחמיא מה שאתה אומר.. שווה להשקיע בענף הזה שמקבלים מחמאות כאלה כמו שאתה נותן |
ארבל שיחקת אותה..אחלה ראיון,ואור בכלל אתה מדהים אחי אני מקווה שתצליח בכל אשר תעשה ...ורותם סלע אל תדאג אני כבר אסדר לך איזה דייט..אחם אחם..
|
ציטוט:
המראיין הוא אכן אדם שנון בצורה יוצאת מן הכלל, הייתי מגלה לאנשים שהוא אף אישיות חביבה ומצחיקה, אבל אני לא רוצה להרוס לו את המוניטין...:sbb4: |
ציטוט:
אני יכול להיתרגל לקטע של "דיקטטור אכזרי" שמרחף סביבי לאחרונה |
ציטוט:
בכיף. אני תמיד אומר את האמת, ולא מרוויחים ממני מחמאות לחינם, זה פשוט מגיע לך. לגבי התנהלותו של אדון פרי'ג, אם רק בעניין בדיקת תעודות הזהות עסקינן, אז תרשה לי לצטט את רון קופמן: זה רק קצה הקרחון. |
ציטוט:
תודה אחי |
ואי אתה מוכר לי היית בכשרון או כשלון נכון ? הקפצת תציצי..
|
ציטוט:
|
אחלה ראיון.
|
ארבל ריאיון חמוד לאללה,ואור(מליקסון בשבילי)באמת יש לך אסטתיקה יפה ועם עוד מסה יש לך עתיד בתחום,ולגביי מעבר לארצות הברית אתה צודק,המשכורות פה זעומות זאת הסיבה שגם אני טס לניו יורק בקרוב לעבוד במובינג ולבחון את הבודיבילדינג העצום שם מקרוב,בהצלחה אח שלי.
|
תודה ארבל, היה נחמד לקרוא. מחכה לעוד כמה כאלה
|
וואלה נחמד חח
מיזה מרדכי בוכניק ? זה שהתחרה בנוער וזכה בשני? ומה הקטע? יעני הוא לא מתאים לנוער? |
היה כיף לקרוא הכל
תודה רבה |
מאוד נהנתי לקרוא תודה ארבל
ולאור שיהיה לך בהצלחה בתחום הזה אחי :sbb4: ובכלל ! |
ראיון בן זונה:diractor::jockey::sbb4:
ובכלל אור אתה משהו נראה נפלא!!! גוף אסטתי ברמות מאוד פרפציונלי ואין לך מה להתאכזב מהקטע עם רותם סלע שתלך לאלף עזזאל זאתי כמה שהיא פצצה:laughing: שהיה לך בהצלחה בהמשך!:jockey: |
אור, אתה עושה רושם של אחלה בן אדם, גם מעבר לקטע של בודיבילדינג, וזה כבר טוב וחשוב...
לדעתי, ורק על פי התמונות, היית אמור לסיים במקום השני לפחות בתחרות, אך לצערנו זה לא קרה. אני חושב שזה ייתן לך רק מוטיבציה להמשיך בתחום ולא להשבר, להפציץ ולחפש הזדמנויות לייעל ולהתייעל (חו"ל, כבר אמרנו?), כי יש לך עוד הרבה מה למכור. שיהיה לך המון בהצלחה, וכמובן תודה לארבל על הראיון :) |
ציטוט:
ציטוט:
תודה אחים שלי!(= |
רעיון מעולה כל הכבוד.
טעות כתיב שמצאתי- "דבר ראשון תודה לגיל וisraelbody שסידרו לי את הופעת האורך" -הופעת אורח אני מניח שזה אמור להיות? עוד אחת- "אבל בעייני העובדה שהוא לא נכך" -נכח |
נחמד , נחמד , אהבתי ראיון קליל , למרות שלדעתי קצת קצר אבל נחמד , לא מספיק עמוק אבל חביב .
לקחת הרבה מוטיבים מאצלי ואני שמח על כך יפה . כל הכבוד ארבל על ההשקעה . אור יקירי , אתה האור אחי , כל הכבוד על הגישה ועל הדרך שבה אתה רואה את הענף , מאחל לך המון בהצלחה בהמשך הדרך בארץ ובחו"ל . לדעתי הצנועה היית צריך לקחת מקום ראשון ללא ספק בכלל . |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ