ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   מפגש עם תזונאית (https://israelbody.com/showthread.php?t=22913)

eminemfan 01-11-07 01:02

ברור שיש ריבוי דעות וזה טוב(פלורליזם זה נקרא אני חושב)אתה רק צריך להקשיב לאנשים שמבינים באמת.

Logout 01-11-07 01:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
את כזאת מטומטמת,מביישת את המין הנשי פה בפורום(מאיה ושירי התותחיות)לגיל אין סמכות?! לדודה שלך אין סמכות,יועץ מומחה לתזונת ספורט(spn)בוגר מכללת issa בארצות הברית ומאמן מוסמך מטעם וינגייט יכול בעבוע להרכיב תפריט+אימונים-אלפי לקוחות מרוצים לא טועים.
וירדן הרופאים והתזונאיות של קופת חולים שוות לתחת אומרות לך תאכל הרבה פריכיות תעשה הליכה ותרזה יפה יפה,המומחים בישראלבודי לא רואים אותם מבחינת השילוב של ידע בתזונה וספורט(התזונאיות האלה דומות למקרר של אמנה)

ח לא יודע מה אלה ISSA וכאלה....אבל עם תוצאות לא ניתן להיתווכח חביבי =] (לטובה! חחח שלא תחשבו אחרת חח)

CriminaL 01-11-07 01:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
ברור שיש ריבוי דעות וזה טוב(פלורליזם זה נקרא אני חושב)אתה רק צריך להקשיב לאנשים שמבינים באמת.

עזוב אותי מפלורליזם קיבלתי את ה-75 שלי באזרחות :sbb4: מורה :):):):) הגישה על 65 בגרות הוצאתי 85

eminemfan 01-11-07 01:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yarden22
עזוב אותי מפלורליזם קיבלתי את ה-75 שלי באזרחות :sbb4: מורה זונה הגישה על 65 בגרות הוצאתי 85

עזוב אותך אני לא זוכר איך נראה בית ספר בכלל

Danzig 01-11-07 01:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X
קשה להתווכח עם תוצאות בשטח

מצטער, אבל תוצאות שמוצאות.

בנוגע לפותח הפוסט, אתה בחיטוב?

Danzig 01-11-07 01:53

אמינם, בלי לזלזל ויש כבוד, אתה לא יכול להגיד את הדברים שלך ללא ביסוס ועוד לצאת על בנאדם ללא בסיס, אני לא מבין מאיפה כל ההערצה, אבל זה לא לדיון פה ממש.

eminemfan 01-11-07 01:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig
אמינם, בלי לזלזל ויש כבוד, אתה לא יכול להגיד את הדברים שלך ללא ביסוס ועוד לצאת על בנאדם ללא בסיס, אני לא מבין מאיפה כל ההערצה, אבל זה לא לדיון פה ממש.

למה לא אחי זה המקום הכי נכון,ההערצה וכן הערצה זה בגלל שעברתי ימבה אנשי מקצוע ורק אצל גיל ראיתי תוצאות,אפשר לראות תוצאות גם אצל אנשי מקצוע אחרים זה נכון גיל הוא לא היחיד הטוב בארץ אבל להסתמך על תזונאית שעושה הליכה בפארק ביום שבת שיהיה לך קוביות מתוכנית שלה זו טעות.

Danzig 01-11-07 02:00

לא זה לא המקום, אני מכבד את המקום שאני נמצא \ מגיב \ רושם בו ולא רוצה להכנס לסכסוכים וכל מיני שטויות, אז עדיף שלא.

eminemfan 01-11-07 02:02

ציטוט:

לא זה לא המקום, אני מכבד את המקום שאני נמצא \ מגיב \ רושם בו ולא רוצה להכנס לסכסוכים וכל מיני שטויות, אז עדיף שלא.

סבבה אחי זכותך,אני את שלי אמרתי,יכול להיות שהיציאה עליה לא הייתה במקום אז מראש מתנצל,אבל אני עומד מאחורי שאר הדברים.

Nicolas 01-11-07 07:33

מה?? למה אתה לא אוכל ארוחת בוקר???
הארוחה הכי חשובה ביום =]

Blabla144 01-11-07 09:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fat
היא לא

היא כן!

boris19 01-11-07 09:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fat
למה?

1. ארוחה ראשונה אחריי ההשינה (צום)
2. ארוחה ראשונה להמשך היום ותפקוד הגוף

Rm3 01-11-07 10:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yarden22
לא אמרתי את זה,
מה שקובע ירידה במשקל זה גרעון קלורי שלילי בסופו של דבר.
בקשר לשומן ...ראיתי תפריט שגיל בנה לחבר שלי(אני לא אגיד שמות) שהיה בו 10 גרם שומן ואני לא מגזים!!! ושלא נדבר על הכמות העצומה של החלבון.....

העניין הוא שלשומן יש תפקידים חשובים מאד בגוף, והימנעות כזאת מוגזמת משומן פשוט תפגע בך קשות הרבה יותר מממה שנראה לך כ"הרבה" חלבון...שטויות

///Efi/// 01-11-07 11:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Rm3
העניין הוא שלשומן יש תפקידים חשובים מאד בגוף, והימנעות כזאת מוגזמת משומן פשוט תפגע בך קשות הרבה יותר מממה שנראה לך כ"הרבה" חלבון...שטויות

צודק!
כשיורדים ל3% (שזה כבר מתחיל להיות מסוכן) הזין שלך ניהייה כחול כזה....

ice13 01-11-07 11:30

מה אתם תופסים מגיל יותר מדי?
אפשר לחשוב מה הוא עושה, מגיעים אליו בחורים רציניים ועם עודף כסף, אז לא ממש קשה לעשות תוצאות כאלו!
כל אחד עם ידע, יכול לעשות את זה!
אפשר לחשוב מה הוא עושה? תפריט, תוכנית אימונים, ולדחוף לכולם את התוספי תזונה של ישראלבודי במחירי שחיטה!

ice13 01-11-07 11:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Tal67
בגלל זה את שואלת שאלות בפורום תזונה?
בוגרת ווינגיט אמורה לענות על שאלות.
סתלכי מפה.

יא' מפגר יכול להיות שהיא למדב בווינגיט הדרכת כושר, ולא תזונה יא' חתיכת אידיוט!

CriminaL 01-11-07 11:39

ציטוט:

מצטער, אבל תוצאות שמוצאות.

בנוגע לפותח הפוסט, אתה בחיטוב?

כן אחי ,חיטוב.

CriminaL 01-11-07 11:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nicolas
הארוחה הכי חשובה ביום =]

אוכל,אני קם ב-11 בבוקר אז בשעה הזו אני אוכל ארוחת בוקר.

CriminaL 01-11-07 11:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nicolas
הארוחה הכי חשובה ביום =]

אוכל,אני קם ב-11 בבוקר אז בשעה הזו אני אוכל ארוחת בוקר.

Danzig 01-11-07 11:56

חסר לך שומן איכותי בעיקר, ואני לא מבין למה היא דחפה לך כל כך הרבה דבש.

עריכה: חסר חלבון, אתה צריך 150 גרם למשקל גופך, ולהוריד פחמימות בעיקר.
בקיצור- הוספת חלבון על חשבון הפחמימות והוספת שומן איכותי גם כן, הייתי מוריד את הדבש הוא גם טיפה מרעיב בגלל המתיקות, ועוד כמה פחמ' מפה ומשם.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:15.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ