ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   זה כבר עובר כול גבול (https://israelbody.com/showthread.php?t=22909)

eminemfan 01-11-07 02:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
מה לעשות מי ששולט בכל מדינה לא משנה איזו מדינה זה המיעוט.
ומה הקשר בין נסיכויות הנפט לפלסטינאים? לא מצאתי שום היגון במשפט הזה:book:

טוב אוף ניצחת.

SiX PACK 01-11-07 05:44

ערבוצ'קים חארותת מסריחים לא סובל אותם...

fuck all the arabs....... and moslems too !! :D

Dino Psaras 01-11-07 05:49

לא הבנתי עדיין למה מני מזוז האפס הזה יכול לעשות מה שבזין שלו..

Leo 01-11-07 06:24

בעיקרון אם כל המידע היה זמין לכולם ונתנו לכולם שבוע לעיין בו , 50% הכי טפשים היו תומכים פלסטינים ובתעמולה שלהם ה50% הכי חכמים בישראל :>

SuzukiR 01-11-07 08:09

אני לא מבין מה הבעיה ?
שיפציצו את הבצפר

לא מעניין אותי כמה ילדים ערבים שמה ימותו העיקר שילד יהודי בשדרות יהיה בטוח

OMRI-TURBO 01-11-07 10:21

למה אנשים לא מבינים את ההיגיון הפשוט שערבי קטן הופך לערבי גדול?(לא,אני לא מתכוון כאן למאסה וחיטוב) הילדים הפלסטינאים האלו "התמימים", יהוו עוד מספר שנים סכנה למדינה שלנו,כל אחד מהם יכול להיות מחבל מתאבד,חבר בארגון טרור וכו'. ברגע שמבינים את העקרון הזה, כל הטענות "המוסריות" הופכות להיות נגד אלו שפועלים למנוע הרג של "חפים מפשע" כי בעצם הם מאפשרים לדור חדש של טרוריסיטים לגדול, ובכך בעצם, על ידי טענות לא נכונות של דבר שלא קיים בכלל שנקרא "מוסר", מסכנים אותכם ואת משפחותיכם.

SuzukiR 01-11-07 10:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
למה אנשים לא מבינים את ההיגיון הפשוט שערבי קטן הופך לערבי גדול?(לא,אני לא מתכוון כאן למאסה וחיטוב) הילדים הפלסטינאים האלו "התמימים", יהוו עוד מספר שנים סכנה למדינה שלנו,כל אחד מהם יכול להיות מחבל מתאבד,חבר בארגון טרור וכו'. ברגע שמבינים את העקרון הזה, כל הטענות "המוסריות" הופכות להיות נגד אלו שפועלים למנוע הרג של "חפים מפשע" כי בעצם הם מאפשרים לדור חדש של טרוריסיטים לגדול, ובכך בעצם, על ידי טענות לא נכונות של דבר שלא קיים בכלל שנקרא "מוסר", מסכנים אותכם ואת משפחותיכם.

חחח בדיוק עומרי וואלה יש לי ולחך אותן מחשבות בקטע הזה

פעם אחת שמעתי בחדשות שמתה ילדה ערבית בת 12 בעזה

אמרתי לעצמי נו לא נורא פחות 10 טרוריסטים לעתיד שהיא בטח הייתה יולדת חחח

OMRI-TURBO 01-11-07 11:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
חחח בדיוק עומרי וואלה יש לי ולחך אותן מחשבות בקטע הזה

פעם אחת שמעתי בחדשות שמתה ילדה ערבית בת 12 בעזה

אמרתי לעצמי נו לא נורא פחות 10 טרוריסטים לעתיד שהיא בטח הייתה יולדת חחח

כן תשמע, אני לא אומר שצריך בכוונה להרוג ילדים, אני רק אומר שאם הפחדנים האלו מתחבאים מאחורי הילדים שלהם, ויורים משם, אין להם גם ככה ערך לחיי הילדים שלהם. גברים אמיתיים לא מתחבאים מאחורי הילדים שלהם אלא מגנים עליהם! אם הם לא מעריכים חיי אדם, למה שאנחנו כן נעריך את החיים שלהם? אם הם היו גברים אמיתיים הם היו מתרחקים ממקומות כמו בתי ספר, אחרי הכל, אם הם לא נלחמים בשביל העתיד שלהם, אז בשביל מה כן? (ילדים=עתיד)

kaga 01-11-07 11:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
נכון שזה בכמה רמות יותר מורכב,אבל בשני הצדדים יש בני אדם שהרוב של שני הצדדים רוצה שלום,רק המיעוט זורע הרס והרג.איפה כל נסיכויות הנפט שהם אחיהם של הפלסטינים שישקמו את התשתיות ברצועה ובגדה,שיבנו בתי ספר,בתי חולים,בתי מגורים ,בשבילם לעשות את זה זה כסף קטן אני לא מבין את זה.

נסיכויות הנפט במקום להשקיע ברמת החיים של אחיהם משקיעים בטרור (ערב הסעודית היא המשקיעה מספר אחת בטרור העולמי). ישראל צריכה פשוט כל פעם לדווח לאו"מ לתקשורת המערבית קיצר לכל העולם מה קורה פה. מה קורה בשדרות, מה עושים המחבלים. הבעיה היא שהתקשורת שלנו היא :):):):) לא מסופקת שאכפט לה להביא רק חדשות מרתיעות ומשהו "חם". מה זה ערוץ 1 ו-3 שהם ערוצים ממשלתיים עם חדשות פרו פלסטיניות ורק בערבית? מה זה? חוץ מזה היא ממש אובייקטיבית ולפעמים (לרוב) די פרו- פלסטינית ודי שמאלנית. אני חושב שישראל צריכה להשקיע בפיתוח ערוץ בין לאומי בשפה אנגלית וערוץ בינלאומי בשפה ערבית ולסגור את ערוצי 1 ו- 3 שאפילו הערבים לא מסתכלים. שיהיו תמיד פרו ישראלים- משמע שלא יהיו שום חדשות נגד ישראל כמו שאני רואה בערוצים ישראלים- כולל ערוץ 10 ו- 2 (אני לא מדבר על שחיתות כי זה הבעיה שלנו) ושיהיו די ימיניים. המטרה היא להבהיר לעולם את האמת ולתת מענה לתקשורת האירופאית ואמריקאית (וגם לחלק מהכתבים השמאלנים של ישראל שדרך אגב מעבירים אינפורמציה לאירופה). חוץ מזה אנו צריכים איכשהו לשנות גם את התקשורת שלנו.
רק אחרי זה יהיה אפשר להפציץ את האמא שלהם בשקט בלי דאגה. וכמובן להתנק מהם כלכלית!
(סורי על האופטופיק).

SuzukiR 01-11-07 11:34

ציטוט:

כן תשמע, אני לא אומר שצריך בכוונה להרוג ילדים, אני רק אומר שאם הפחדנים האלו מתחבאים מאחורי הילדים שלהם, ויורים משם, אין להם גם ככה ערך לחיי הילדים שלהם. גברים אמיתיים לא מתחבאים מאחורי הילדים שלהם אלא מגנים עליהם! אם הם לא מעריכים חיי אדם, למה שאנחנו כן נעריך את החיים שלהם? אם הם היו גברים אמיתיים הם היו מתרחקים ממקומות כמו בתי ספר, אחרי הכל, אם הם לא נלחמים בשביל העתיד שלהם, אז בשביל מה כן? (ילדים=עתיד)

מסכים איתך גם אני לא אומר שבכוונה צריך להרוג ילדים

ומסכים אחי אין פשוט מה להוסיף מסכים בהכל

Dino Psaras 01-11-07 12:03

ציטוט:

מסכימים איתך יא פאשיסט :laughing: אבל לך תסביר את זה לשאר העולם..

gman 01-11-07 12:12

ציטוט:

חחחחחחחחחחחחחחח "ההגיון הפשוט שערבי קטן הופך לערבי גדול" Xdddddddd

tuberosity 01-11-07 12:28

ציטוט:

עומרי, הבנתי אותך טוב מאד...
אבל, זה שאתה אומר את מה שאמרת (שניתן כביכול להרוג את אותם חפים מפשע מפני שהאויב לא מיחס להם ערך חים והם באותו הזמן שיכים לצד האויב) משמעו כי הינך מוצא באויב מין מודל חיקוי?
הרי כונתך היא, "אם הם לא שמים על הילדים שלהם, למה שאנחנו נשים" בכך אתה בעצם מתנהג ולו הם היו מורי הדרך שלך ובעצם לוקח על הצמך את דרכם:character63:

!Demon! 01-11-07 12:43

אי אפשר ךשוט להרוד ערבים או ילדים..יש דבר כזה חוות דעת של העולם..מה שכן צריך בכל דרך לגרום לעולם לתמוך בנו , דבר קשה אבל מה לעשות ואז כבר נוכל להיכנס בהם

OMRI-TURBO 01-11-07 12:51

ציטוט:

[=tuberosity]עומרי, הבנתי אותך טוב מאד...
אבל, זה שאתה אומר את מה שאמרת (שניתן כביכול להרוג את אותם חפים מפשע מפני שהאויב לא מיחס להם ערך חים והם באותו הזמן שיכים לצד האויב) משמעו כי הינך מוצא באויב מין מודל חיקוי?
לא, כי:
1-אמרתי שמכיוון שלאוייב אין ערך לחיי אדם של עצמו, לנו לא צריך להיות ערך כלפי החיים שלו, אם זה היה מודל חיקוי, אז הייתי אומר שמכיוון שלהם אין ערך לחיי אדם שלהם,אז אנחנו צריכים גם לפעול באותה צורה ולהשתמש בילדים שלנו במקום להגן עליהם. זה מודל חיקוי.

2-אמרתי שלא צריך בכוונה להרוג ילדים,אבל שאם הפחדנים האלו יורים בכוונה מבתי ספר בשביל להתחבא מאחורי הילדים שלהם, אין לנו ברירה אחרת,הרי כל טיל כזה שמשוגר יכול לפגוע בילד שלנו או בכל אזרח אחר.

OMRI-TURBO 01-11-07 12:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
מסכימים איתך יא פאשיסט :laughing: אבל לך תסביר את זה לשאר העולם..

אני עושה את זה באמת,אבל בעולם הוירטואלי.

Night_Wolf 01-11-07 13:20

אין לי הרבה מה להגיד פה פרט לדבר אחד,ברגע שהאויב מתקיף המדינה שלנו צריכה להגן על עצמה!
זאת אומרת שאם האויב יורה מבית ספר יסודי יש לירות כדי למחוק את האוים שהאויב יעשה את החישובים וההחלטות שלו אם הוא רוצה שחפים מפשע יפגעו.

OMRI-TURBO 01-11-07 13:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
שהאויב יעשה את החישובים וההחלטות שלו אם הוא רוצה שחפים מפשע יפגעו.

אתה לא מבין גלעד, ברור שהוא רוצה שחפים מפשע יפגעו! זאת המטרה.. הרי ככה בעצם כל העולם רואה שאנחנו הורגים ילדים, לא הבנת? זה הכל מחושב, זה מצב שהם לא יכולים להפסיד בו, כי מתרחשים בו אחד משני מצבים ששניהם מסמלים רווח להם.
מצב 1: הם יורים מתוך מקומות ציבוריים ובכך מעלים את הסיכוי שאנחנו לא נחזיר להם והם ימלטו.
מצב 2:אם אנחנו כן יורים עליהם והורגים אותם, לפחות אנחנו לוקחים איתנו "חפים מפשע" וילדים, ובכך אנחנו נפגעים שוב כתוצאה מהיחסי ציבור בעולם.
ככה שזה מצב של WIN-WIN, הכל מחושב מראש וזה בעצם החישוב שלהם.

SiX PACK 01-11-07 13:38

ציטוט:

אין לי הרבה מה להגיד פה פרט לדבר אחד,ברגע שהאויב מתקיף המדינה שלנו צריכה להגן על עצמה!
זאת אומרת שאם האויב יורה מבית ספר יסודי יש לירות כדי למחוק את האוים שהאויב יעשה את החישובים וההחלטות שלו אם הוא רוצה שחפים מפשע יפגעו.

וואלה חד וחלק יא זלמה......

Logout 01-11-07 13:52

ציטוט:

+1!!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:55.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ