![]() |
ואני לא מתכוון לאילתורים מוגזמים של להעיף תרגילים או להוסיף איזה 10 סטים לתרגיל. אני מדבר על קצת הליכה עם הרגש.
|
גלעד רק אל תשכח בן כמה אני ובן כמה אתה (אין לי עוד 16) וכמה זמן אתה אתה מתאמן וכמה אני (4 חודשים). אבל אתה אחד המורעלייםםםםםםםםםםםםם!!!
|
מעניין.
סחטיין על ההשקעה יואב. אגב, אחלה תמונות, הבנאדם באמת עשה התקדמות פנטסטית מאוגוסט 2006, והוא רק בתחילת דרכו. אני משוכנע שעוד נראה ממנו דברים יפים. |
ציטוט:
ותודה לכולם על המחמאות והעידוד. |
מה ההיקף יד עומר?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני כבר מזמן זרקתי לאויר רעיון של לצלם אימון משותף :לנדאו /בן יעקב /צפרירי , יהיה פסטיבל של קללות :) |
חחחח אז יללאה אתם רק מדברים;]
|
וואי אחי כל הכבוד..במשקל שלך ללחוץ 140 קילו 6 חזרות..150 קילו דד ליפט..160 סקווט
זה ממש הרבה..מדהים! |
עומר יא שפיץץץץץ כבוד...וגלעד חחחחח אתה הורס אותי...מתי נראה אותך אתה אה??
|
ציטוט:
טוב השאלה אם גלעד נקרא בן אדם נורמלי חחח אני עושה יותר ממנו בחזה ורגליים והוא עושה יותר בכתפיים וידיים |
ציטוט:
חחח נורמלי בשבילך..אני לוחץ 6 חזרות גג עם 110 קילו.. |
ציטוט:
כל הכבוד עומר :) |
עומר אחינו, אתה וגלעד שני תותחים, בהצלחה בהמשך !!!
מה הגובה והמשקל שלך אגב? |
משקל זה לא פונקציה ,מי כמוך יודע ביטון ...הייתי בזמנו לוחץ חזה עם משקלים של 140+ ושרשרת של פציעות כתף הכריחו אותי להוריד משקלים משמעותי, היום לא תראה אותי לוחץ יותר מ120 ,אבל החזה שלי הרבה יותר טוב היום.
|
ציטוט:
|
פלג גוף עליון- מרשים בטירוף!
עם פלג גוף תחתון - אני לא רוצה לדבר סתם, וממש לא לזלזל, אבל לפי התמונות פשוט זה ניראה שהרגליים בפיגור ענק משאר הגוף. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ