ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מפעיל רשת מחשוב בצבא - מישהו יודע פרטים? (https://israelbody.com/showthread.php?t=22888)

Bullet 01-11-07 20:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
זה מה שמייעדים לי, לא נראה לי שאני רוצה להיות בתפקיד הזה..
הבנתי שזה יומיות וגם קרוב לבית, אבל אנערף.. נראה לי תפקיד בלאי :\ להיות תמיכה טכנית של פקידות סתומות..
מישהו מכיר אנשים שהיו בזה?

תודה :flowers:

בלאט אפשר בבקשה לערוך לי את הכותרת ל:
מנהל רשת מחשוב ?

כן אני יודע הרבה על התפקיד, אבל גם גיל. תשאל אותו.

אתם לומדים שם כל מיני דברים שצריכים כדי להיות מנהל רשת. מנהל רשת מנהל את עמדות הקצה בצבא, שרתים קטנים, ונותן גם מענה קולי לבעיות טכניות.

בקורס אאל"ט לומדים windowsXP, OfficeXP,Active Directory,Exchange, תקשורת ובטח עוד משהו ששכחתי...

ThaiB0X 01-11-07 20:52

הכל בולשיט.
זה לא נותן לך כלום באזרחות, בכל מקרה אתה יכול להגיד שהיית בחדר מחשב ואף אחד לא יבדוק.
וזה תפקיד נחמד כאחד שהיה בו 4 חודשים.

P-a-n-1-c 01-11-07 20:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
כן אני יודע הרבה על התפקיד, אבל גם גיל. תשאל אותו.

אתם לומדים שם כל מיני דברים שצריכים כדי להיות מנהל רשת. מנהל רשת מנהל את עמדות הקצה בצבא, שרתים קטנים, ונותן גם מענה קולי לבעיות טכניות.

בקורס אאל"ט לומדים windowsXP, OfficeXP,Active Directory,Exchange, תקשורת ובטח עוד משהו ששכחתי...

התקשרתי לקציצה הזה הפלאפון שלו סגור כל הזמן.. פעם אחת התקשרתי אליו הייתם באוטובוס אני שומע שם חאפלה בדואית ברקע לא שמעתי מילה ממה שהוא אמר

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X
הכל בולשיט.
זה לא נותן לך כלום באזרחות, בכל מקרה אתה יכול להגיד שהיית בחדר מחשב ואף אחד לא יבדוק.

איך היציאות?

Bullet 01-11-07 20:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X
הכל בולשיט.

זה לא נכון, זה תלוי איפה מציבים אותך. יש מנהלי רשת מקצועיים מאוד שעובדים ב"משוב" בממר"ם או במתקן מחשב בממר"ם, זה הרבה יותר נחשב ממנהל רשת שמוצב באיזה גדוד או משהו.

Bullet 01-11-07 20:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
התקשרתי לקציצה הזה הפלאפון שלו סגור כל הזמן.. פעם אחת התקשרתי אליו הייתם באוטובוס אני שומע שם חאפלה בדואית ברקע לא שמעתי מילה ממה שהוא אמר

איך היציאות?

נו זה כי אנחנו לפעמים 2-3 קורסים שמשתחררים כמעט באותו הזמן, ~30 איש בקורס.... תעשה אתה את החשבון עד כמה צפוף באוטובוס :laughing:

היציאות של מנהלי רשת תלויות בשיבוץ. אם אתה בבסיס פתוח.... אז זה יומיות כמובן.
אם תוצב בצרפין שזה קרוב אליך, אתה תצא ככל הנראה יומיות.

אם תוצב באיזה גדוד.... אז.... כנראה זה בסיס סגור עם חרא יציאות וחרא תנאים

P-a-n-1-c 01-11-07 21:01

יעקב תשאיר Icq

ThaiB0X 01-11-07 21:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
זה לא נכון, זה תלוי איפה מציבים אותך. יש מנהלי רשת מקצועיים מאוד שעובדים ב"משוב" בממר"ם או במתקן מחשב בממר"ם, זה הרבה יותר נחשב ממנהל רשת שמוצב באיזה גדוד או משהו.

אם זה בממרמ אז זה כבר משהו אחר.
אבל במידה וזה משהו "סטנדרטי" זה לא ממש משנה אם הוא יהיה עובד רס"ר או מפעיל רשת מחשב

ZivX 02-11-07 21:02

תגיד פאניק איך אתה יודע לאן מיעדים אותך?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:51.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ