![]() |
איזה מאסה יש ליואב בחזה זה מטורף!!
|
יואב תאמין לי אתה שם תמונות שלך בפורום של הבית הלבן לוקחים אותך להיות המאבטח האישי של ג'ורג' בוש.
|
יואב ואביב הם שני בחורים גדולים שתדעו לכם!!! אביב כבר אז חודשיים אחרי מר ישראל נראה מעולה ורואים עלייה במשקל, כמו כן אביב הוא איש שפשוט כיף לשבת ולדבר איתו
יואב הוא באמת גדול מאוד, יש לו חזה מעולה, רחב וגדול, הגב גם כן רחב, אימון עם יואב זה כמו אימון עם דוריאן ייטס. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עריכה: שיט גיימר הקדים אותי יואב כמה אתה שוקל? :ph34r: |
ציטוט:
למה נעלמת?? ואיפה אנטון בכלל לא שומעים ממנו |
ציטוט:
לאנטון נדפק המחשב בגלל שהוא נכנס לאתרי פורנו בלי אנטיווירוס:ph34r: אז הוא לא יכול להדליק אותו. |
ציטוט:
מי שנראה הכי טוב מבחינת הגוף בתמונה זה ניגרי ענק |
תודה רבה לכולם על כל התגובות .
אני כרגע שוקל 98 ק"ג על אחוז שומן בערך 23% , הגובה שלי הוא מטר שבעים וחמש . אני מקווה שעוד השבוע יהיה לי זמן ואני יפגש עם גיימר בחדר כושר שלנו לתמונות בלי חולצה . אני פשוט לא מוכן בשום אופן להצטלם בלי גילוח ומשחת צבע שיזוף . בתקופה האחרונה כפי שאתם בוודאי יודעים אני עסוק עד מעל הראש עקב התרחבות התא המשפחתי שלנו . אם יוצא לי להתאמן שלוש פעמיים בשבוע אז אני מאושר ממש דייהיינו . אני אשמח לקבל ביקורת מכל אחד ואחד ממכם כאשר התמונות יתפרסמו . אני יודע שכתבתי את זה מזמן מקווה שעוד השבוע זה יצא לפועל . תוספי המזון היחידים שאני משתמש בהם כעת הם חומצות אמינו 2222 של אופטימום , ואבקת חלבון שחורה של אופטימום זה הכל . |
פי אתם נראים תותח(איתי יואב ואביב)
איתי.....במקרה היית עם גופיה? ;) ;) אחלה תמונות.. איתי מאז שראיתי אותך אצל גיל גדלת בכתפיים..כמו שצריך אני בעד בחופשת חנוכה לארגן מפגש בחנות גיל הבטיח שאם יהיה מפגש בחנות והוא ידע על כך,הוא יבוא ויארגן טעימות!! |
ציטוט:
יואב השבוע ממש מתאים לי רק תודיע לי יום מראש ואני מוכן ומאורגן יש לך את המספר בבית שלי (הפלא שבק חיים רק חברה שלי מצליחה להתקשר אפילו אמא שלי לא מצליחה) |
גיימר כמה אתה שוקל אח שלי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גיימר גדלה היד!
|
ציטוט:
גם כשאני לא רואה מצלמה. :wiggle: |
נראים מעולה!
יאלה חברה מי מארגן מפגש בחנוכה ביום חול? |
בואנה גיימר אתה ניראה ממש גדול בתמונה הזאת!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ