![]() |
ציטוט:
|
יאאלה 310 קילו זה פשוט טירוף. אני מדמיין מוט אולימפי עם 7 פלטות של 20 קילו בכול צד ועוד פלטה של5 קילו בכול צד מתחת לספה של הבנץ' ופשוט מקבל חום אחי. מדהים!!
|
איאל ,קשה לי שלא לחוש מירמור קשה שאתה עושה בחזה יותר ממה שאני עושה בסקוואט (וקיבינימט ,אני חזק בסקוואטים !! ) .
|
[quote=arbel2]איאל ,קשה לי שלא לחוש מירמור קשה שאתה עושה בחזה יותר ממה שאני עושה בסקוואט (וקיבינימט ,אני חזק בסקוואטים !! ) . כמה אתה עושה בסקוואט ובחזה ?חייב להיות מספר מכובד אתה מנהל פורום
|
[quote=איאל]
ציטוט:
חזה אני חושך ....בעיקר אחרי הפציעות כתף שלי ,בזמנו היה לי RM1 של 160 ,שזה לא משהו בהיתחשב בזה שעשיתי אותו במשקל גוף של 107 וסקוואט אני עושה משקלים של 200+ ..השיא שלי היה RM1 של 250,אבל מזמן לא עבדתי בRM1 בסקוואט ,בעיקר בגלל שאני מתרכז בשיפור הטכניקה שלי ,אני באדיבילדר ,לא פאוור ליפטר ,המטרה שלי לבנות מסת שריר ולא להזיז משקל מנקודה א' לנקודה ב' ,אז אני עובד בטווחי חזרות גבוהים יותר לאחרונה , מאוד מרוצה מהתוצאות :) |
ארבל אתה עושה 300 קילו סקוואט?!?!חופשי?דיפ?
כמו שאיאל דוחק בחזה...וסליחה ממקורות מידע שמעתי שאיאל שבר תשיא שלו :boxing: |
ארבל תשנה את זה מתחת לכינוי .
תרשום ככה : איאל חסון - מר עולם בלחיצת חזה 2006 עד 100 קילו :sbb4: איאל יש מתחרים חזקים בנוער עד 75 :) ? |
ציטוט:
איפה קראת 300 ? אמרתי לאיאל שהוא עושה יותר ממה שאני עושה בסקוואט |
ציטוט:
ולא קראתי תהודעה טוב כניראה... |
ארבל תשכח מגלעד :)
תעשה מה שאמרתי לך ^^^^^^^^^^^^^^^^ |
ציטוט:
אתה ביג כרא!!!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ארבל אתה עדיין עושה סקוואט בסמית' ??:laughing:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חס ושלום :) |
ציטוט:
פול סקוואט ,ואני חובש את הברכיים ,אבל אין ברשותי תחבושות מקצועיות ,אני שם תחבושות אלסטיות . אני לא מחפש את התמיכה וה"עזרה " של תחבושות ניאופרן מקצועיות,האלסטיות מספיקות לי. |
איך לעזעזל השירשור עבר אליי ?!
פאקינג איאל חסון בפורום ואנחנו חופרים באימונים שלי Lol |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ