![]() |
ציטוט:
|
סם האונס? הילדים חושבים שזה בכיוון "משקה תשוקה" מאצים את התשוקה אצל הבחורה והיא רוצה מין
פעם קראו לזה "טיפות חשק" בכלל, כך שאני לא כל כך מאשים תילדים...שבסך הכל היו חרמנים ורצו חרמון קטן אני יותר מאשים תהורים של הילדה שבעזרת חינוך מעפן דירדרו אותה ללשתות אלכוהול בגיל כזה |
ציטוט:
לדעתי היא פשוט סובלת מהרעלת אלכוהול. הטענה היא שהיא דפקה בקבוק וודקה שלם. |
ציטוט:
ילדה בת 12 הורידה בקבוק וודקה |
אין מצב ילדה קטנה בת 12 תוריד בקבוק וודקה שלם
|
ציטוט:
כשאני הייתי בן 12 ולא הייתי חוזר עד 10 כל בן אדם שני ברחוב היה אומר שאמא שלי על סף התקף לב ושאני יחזור דחוף הביתה, ואחותי הגדולה ביכלל.... עד שהיא עזרה אומץ לספר להורים שלי שיש לה חבר.... |
ציטוט:
|
בימים קשים כאלה ..
השאלה שנשאלת: היא איפה סטלין ? :] עכשיו רציני , המצב קשה כל עוד לא יעמידו את החינוך בסדר העדיפויות אנחנו נמשיך להדרדר, לא שאני איזה צדיק ותמים.. :] בגלל שאין לנוער אלטרנטיבות ואין לו תעסוקה זה מה שקורה... תנו לנו פעילויות ספורט בחינם בכל עיר.. תנו לנו מקומות עבודה אחרי הצהורים שנהיה עסוקים במשהו .. זה מה שקורה שכל היום יושבים בבית ושותים ומבאנגגים טוב עזבו שכחתי לרגע שזאת ישראל :mellow: |
מה קשור "זה ישראל", זה הכל הורים חרא
|
ציטוט:
אחרי ההרשמה הם קולטים אהה אין לך 18 ? מצטערים החוק החדש קובע עבודה במפעלים רק מגיל 18 רוצה אולי מנקה במתנ"ס, מה?? אלוואי דודה שלה תיהיה מנקה במתנ"ס |
ציטוט:
מה מה קשור ????? מה ??? אתה לא מבין שבעולם הזה הכל רץ הכל השיגי ההורים בקושי בבית ! ההשפעה של ההורים על הנוער היא ממש שולית .. הרוב מתקבל מן המערכת , ואיך שהמערכת נראת ככה הנוער ! פשוט מאד |
חאלס עם השטויות הסוציולוגיות האלה, אם בן אדם הולך לדקור מישהו אז: 1. הוא דפוק בשכל 2. ההורים שלו עוד יותר דפוקים שלא חינכו אותו
|
פשוט לא להאמין היום כל אחד ניהיה ילד דוקר זה משהו... ליפני כחצי שנה בערך 2 נערים נרצחו בעיר שלי אחד מהם למד איתי בכיתה =x זה פשוט משהו מטורף..
|
חחח מי שאומר שבישראל המצב חרא ממש לא יודע על מה הוא מדבר. ביורמלה או נובוסיבירסק אתם בכלל תגידו תודה אחרי כל פעם שתחזרו הביתה אחרי 8 בערב...
|
בתקופה כזאת חרא כמו עכשיו, אין שום דבר לעשות נגד זה, לא משנה כמה משטרה יש זה לא מספיק לתפוס את הערסאוואתים עם הסכינים. הדבר היחידי שאפשר לעשות זה להתרחק מאנשים כאלו או להסתובב עם נשק כמו סכין או להוציא רשיון לנשק כמו שמיהו פה אמר.
אני תמיד מסתובב עם סכין במיוחד בבילויי לילה במרכז העיר וזה... ואם הוא לא עליי אז הוא באוטו, זה רק להגנה עצמית דרך אגב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ