![]() |
זה תמיד יש סכנות עם הדברים האלה, 2 חברים שלי כמעט נחנקו למוות בזמן ההכנה, כמו שאמיר אמר לאחד נשרפו העיניים. ואם זה לא פוגע בכם שאתם מדליקים את זה זה בטח משחיט רכוש
|
היה לך פעם נפצים?
|
ציטוט:
|
חבר שלי עד היום בלי שליש מהאצבע ביד הטובה שלו...
הכל בגלל סופר טייגר... סיפור עצוב הייתי שם שזה קרה איזה מגעיל זה היהההההה.... |
לפותח הפוסט... כלורט אשלגן וסוכר אכן יוצרים ריאקציה כימית חזקה זה גם אותם מרכיבים שמשתמשים בהם ברוב הפיגועים שמוציאים המחבלים שאין להם חומר נפץ תיקני. עשיתי קורס כלשהו במטענים וחומרים ויש עוד המון אפשרויות ביתיות להכין דברים נפיצים כאלה אבל אני לא מציע לכם להתעסק עם זה שוב, לחבר שלי מהצבא חסרה הזרת ביד כי הוא ניסה להכין משהו כזה.
|
ציטוט:
זה אכן מסוכן.. אבל הייתי מתעסק עם זה פעם.. עוד דוגמא: מכינים אבק שרפה.. שזה ממש פשוט.. מכניסים את זה לצינור ברזל עבה, ולמטה עושים חור.. ממלאים את הציונר באבק שרפה ומלמעלה דוחפים שקית של בנזין. תוקעים פתיל למטה איפה שהחור ומדליקים ו... בורחים פ-י-ט-ר-י-ה |
ציטוט:
זכור לי מקרה כזה שנה שעברה זה מישהו מהששכבה שלך רק תזכיר לי |
ואי זה החיים שלי כל השטויות הזה
אני זכור שהיה לי נפצים,הייתי מתרגש מכל נפץ ונפץ........ לפותח הפוסט: אתה חייב להביא איזה מדריך איך להכין את זה |
ציטוט:
|
נדב.
זה קרה ככה חבר שלי הדליק סופר טייגר וזרק אותו לרצפה, והוא לא התפוצץ זמן מה לאחר שהיה אמור להתפוצץ בקיצור אחרי שעברו כמה עשרות שניות, חבר שלי הרים את הנפצץ ועשה לו פווווו איפה שהפתח של הפתיל (הפתיל כבר היה גמור).. קיצר זה התפוצץ עשה לו כוויות בכל היד והוריץ לו את השליש הראשון מהאצבע . |
אוי, צריך לדעת איך לפוצץ נפצים אין מה לעשות
גם לי זה קרה שנפצים לא התפוצצו פשוט לא להתעסק איתם |
ציטוט:
יש לי קצת אבקת שריפה אני ינסה את זה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ