![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא אחי אני התכוונתי לזה שאם אתה לא תביא שבוע , אתה תראה שבימים הראשונים יהיה לך מאוד קשה...אבל אחר כך פשוט לא יהיה בא לך אתה לא תהיה חרמן מי יודע מה והחשק עצמו ירד... לא אמרתי שזה תורם לאימון חח ובכלל לדעתי לא צריך לשים על זה ,תכף אני גם לא יעשה תנוחות מסויימות כי זה יגרום לשרירים להתעייף ואז אני לא יוכל לעשות אימון רגליים |
אה סבבה .. :) קיצור סוף סוף עד עכשיו ניסיתי להביא ביד פעם בשבוע איזה מעצבן זה חח
|
סקס חצי שעה לפני האימון
זה סוכר !! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
איתי זיו לא הזכיר שעדיך מקסימום 4 פעמים בשבוע, אז זה חידש.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
Eat Well, Train Hard, Fuck Much, Live Long...Be Happy
ככה צריך..חחחח |
אל תאונן בבוקר אם אתה הולך לזיין בלילה (מנסיון).
|
ציטוט:
כמו שכבר כתבתי תכף אנשים פה יתחילו להמליץ על תנוחות שונות בשביל שהשרירים לא יתפסו לאימון למחרת |
ציטוט:
|
ציטוט:
דווקא הפוך אם בבוקר אתה דופק אז בערב אמור לקחת לך יותר זמן לגמור , אפשר להסתכל על זה הפוך - אם תלך לזיין בלילה אחרי שלא זיינת שבוע ככה , אתה תהיה כלכך חרמן אתה תגמור אחרי דקה ורבע |
ציטוט:
טווח של 5 חזרות עד שפיכה. לא לשכוח לשים דגש על החלק האקצנטרי של התנועה. |
ציטוט:
|
חחחחחחחח דרופ סטים.
חחח צריך להכין מדריך למפתח הגוך המאונן.. להתחיל בווליום נמוך עד בינוני עם 10-15 חזרות כדי לחם את השריר(אני יודע שזין זה לא שריר, זה רקמה ספוגית, אל תכנסו איתי לזה :|) כשהשריר חם יש לבצע 3 סטים של 4-15 לכשל. אימון כל 4 ימים, 9 סטים כל אימון. 3*6-15 בעמידה 3*8-10 בישיבה 3*5-10 ב35 מעלות מנוחה של דקה-2 בין הסטים. |
חרטה,חרטה ,חרטה אני מוכן להראות לכל הרופאים שאמרו את זה שזו חרטה,שיבואו יראו איך אני עושה 10 דקות לפני אימון 3 פעמים ומתאמן כמו חיה גם 3 שעות.
|
ציטוט:
|
אליאב צריך להיות רשום לך באווטר 'מומחה לענייני חרמנות'
אתה ממש מומחה ומנוסה בכל העניין הזה חחח לגבי מה שרשמת מקודם "עזוב מחקרים תנסה בעצמך לא להביא ביד שבוע תראה בימים הראשונים אתה מחזיק את עצמך כל שניה...אחר כך אתה כבר שוכח מזה ויורד לך החשק..." כל כך נכון |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ