ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   אפשר להיתאמן יום אחרי יום (https://israelbody.com/showthread.php?t=22351)

slim shady 24-10-07 00:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי RappiN
תקנו אותי אם אני לא מבין נכון ממה שהבחור רשם פה מהמאמר...
אירובי יכול אפילו לשפר התאוששות ובניית שריר,בגלל שהוא פותח ורידים וממריץ דם שמכיל חמצן שחלקו מן הסתם מגיע לשרירים,נכון?

ככה שזה לא משהו רע,כל עוד זה לא לפני אימון אנאירובי(שכן אז הגליקוגן נגמר ואין כוח לאימון).
אז אפשר לקבוע את זה כקביעה משמעותית? כי חבר'ה זה ממש חשוב לי...חחח...
אני בחור שאוהב מאוד אימוני כוח אבל אני רוצה לשמור על עצמי בכושר ובריא,לא סתם לעשות אירובי של 50 דקות בשביל לשרוף שומן....

מה איתם אומרים?

אירובי עושים רק אחרי האנאירובי מה קרה לך? נראה לך שיש מישהו שמוכן להביא 100 אחוז ביצוע בבנצ' פרס אחרי 40 דקות ריצה?:laughing:

itaiprz1 24-10-07 01:21

טוב אז אני חושב שאני ישאר דבוק לתוכנית הרגילה עם המנוחה

RappiN 24-10-07 11:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
אירובי עושים רק אחרי האנאירובי מה קרה לך? נראה לך שיש מישהו שמוכן להביא 100 אחוז ביצוע בבנצ' פרס אחרי 40 דקות ריצה?:laughing:

אחי,זה מה שאמרתי,לא שמת לב מה רשמתי. בהחלט עושים רק אחרי אנאירובי.
השאלה שלי הייתה אם אני רוצה כקו מנחה לכל אורך חיי להמשיך להתעסק עם ריצה אינטנסיבית(ז"א לא סתם הליכה של 50-60 דקות) זה לא יהווה ניגוד לאימוני אנאירובי שלי?
כלומר זה לא יפרק לי שריר?

slim shady 24-10-07 11:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי RappiN
אחי,זה מה שאמרתי,לא שמת לב מה רשמתי. בהחלט עושים רק אחרי אנאירובי.
השאלה שלי הייתה אם אני רוצה כקו מנחה לכל אורך חיי להמשיך להתעסק עם ריצה אינטנסיבית(ז"א לא סתם הליכה של 50-60 דקות) זה לא יהווה ניגוד לאימוני אנאירובי שלי?
כלומר זה לא יפרק לי שריר?

כבר ציינתי שזה לא יפגע יגרום לפירוק שריר... הבעיה היא שאימון אנאירובי צורך הרבה קלוריות וברגע שאתה במאזן קלורי שלילי כל כך אתה מונע גדילה של השריר ואף יורד במאסה.... יש דרכים למנוע גם את זה... תסתגל במדריך לחיטוב שבאתר הראשי אם זה הכיווון שאתה מחפש..:flowers:

Sugarzaza 24-10-07 11:50

ציטוט:

כל עוד באירובי אתה לא מבצע גירויי לשריר שצריך לנוח אין בעיה... הרי באימון רקמת השריר נהרסת... במשך ה-48-72 שעות אחרי האימון היא נבנת מחדש גדולה יותר כי בפעם הקודמת היא נהרסה (אני משתמש במושגים שהם לאו דווקא מדוייקים אבל כדי שתבין)... עכשיו ברגע שאתה מבצע גירוי לשריר שוב אתה הורס אותו עוד פעם לפני שהוא הספיק לגדול ולהתפתח מחדש... מה שגורם לך כאילו לבטל את האימון הקודם כאילו לא היה והגדילה של השריר תתבצע כתוצעה מהגירוי האחרון (בהנחה שהפעם הוא ינוח) עכשיו אם אתה לא מגרה את השריר והורס אותו אין בעיה עם האירובי אינטסיבי ככל שיהיה...

(זה דברים שהסקתי מכל מיני דרים ששמעתי וקראתי ככה שאם יש למישהו משהו לתקן אז בכיף)

A bit of a reach, כמו שאומרים

אם כבר, מה שיכול להיות בעייתי זה ריצה אחרי אימון רגליים. אבל יום אחרי? אם אתה אוכל טוב לא אמורה להיות בעיה

slim shady 24-10-07 11:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
A bit of a reach, כמו שאומרים

אם כבר, מה שיכול להיות בעייתי זה ריצה אחרי אימון רגליים. אבל יום אחרי? אם אתה אוכל טוב לא אמורה להיות בעיה

זה מה שאמרתי לא? מן הסתם יום אחרי אימון רגליים לעשות אירובי- ריצה גורם לגירויי של השריר שאומן יום לפני... אמרתי את זה אני חושב..

itaiprz1 24-10-07 12:40

אבל אם אני ירצה לרוץ ביום מנוחה אני יכול

Sugarzaza 24-10-07 12:58

ציטוט:

זה מה שאמרתי לא? מן הסתם יום אחרי אימון רגליים לעשות אירובי- ריצה גורם לגירויי של השריר שאומן יום לפני... אמרתי את זה אני חושב..

התכוונתי מיד אחרי אימון רגליים.

יום אחרי לא אמורה להיות בעיה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:07.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ