![]() |
אין משמעות לחלוקה מעל Abcd אחת לשבוע , לפחות בעיניי. כמות הסטים חייבת להיות זהה כי התדירות זהה [אחת לשבוע] , ואין בעיה לדחוף את כל הסטים ב4 אמונים. זה סתם בשביל להגיד שאתה כל יום עובד על שפיץ אחר של האצבע.
|
ציטוט:
בתוכנית שאתה מדבר אתה עושה כל שריר לבד גב חזה כתפיים בייספס טרייספס קוואדס המס בטן ותאומים לא יעיל השיטה עם החלוקה הכי גדולה שעשיתי הייתה: גב חזה רגליים כתפיים ידיים וראיתי אחלה תוצאות איתה |
אני עובד Abc 4 פעמים בשבוע
זה יוצא ככה: Abxca שבוע ראשון Bcxab שבוע שני Caxbc וככה הלאה נותן 10 סטים לשריר גדול לשריר קטן יש לי מנוחה בין 4-6 ימים על השריר.. אני עובד על התוכנית הזאת עוד מעט חודשיים ואני פשוט מרגיש שאני גדל חבל על הזמן ועולה ממשקלים בצורה מדהימה ממליץ בחום לעשות והחלוקה שלי: A-חזה יד קדמית+בטן B- רגליים +תאומים +כתפיים C- גב יד אחורית האימונים יוצאים לי שעה גג |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה הכל. כל השיט של השומן רווי/בלתי רווי, סיבים וכו' מתגמד לעומת הגנטיקה ו% השומן (אם אתה פחות מ10 אחוז שומן גם ככה תעלה כמעט רק LBM ובלי שומן). |
ציטוט:
2. חזה 3. כתפיים 4. בייספס 5. טרייספס 6. קוואדס 7. המס 8. בטן ותאומים יש לי פה 1 יותר מדי או שלא הבנתי אותך נכון מה גם שזה תוכנית דפוקה האימון לא מורכב מספיק והוא קצר מדי ולא יעיל. ABCXABC - משפיע עלי טוב. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ