![]() |
אוקיי, אז עליתי ל-35 קילו בסקוואט.
בלחיצת חזה עליתי ל-37.5 בדדליפט עליתי ל37.5 |
עליתי ל-40 קילו בסקוואט- שיא
25 קילו במילטארי- שיא (בלחיצת כתפיים בישיבה הייתי מרים יותר, אבל למילטארי זה השיא) ותוספת של 10 קילו במתח (השיא שלי הוא על 12.5 קילו) |
היום עשיתי עוד אימון:
סקוואט- 42.5 דדליפט- 43 לחיצת חזה- 40 |
סקוואט- 45
לחיצת כתפיים- 26 מתח בתוספת משקל- תוספת של 11 קילו |
נחמד אני רואה שאתה עולה מאימון לאימון.
|
ציטוט:
|
סקוואט- 50 קילו.
מילטארי- 28. מתח -תוספת של 11.5 קילו. |
סקוואט- 52.5 קילו. בסט הראשון הצלחתי לעשות 5 חזרות מלאות, סט שני רק 4 חזרות, ובסט השלישי הורדתי ל-50 קילו בגלל זה. בכל מקרה, באימון הבא אני אשאר על 52.5 קילו, עד שאני אגיע ל3x5.
מילטארי- 30 קילו. מתח- בגלל שבאימון הקודם לא הצלחתי לעשות 3x5, אז נשארתי עם ה11.5 קילו. אגב, אין לי מושג למה לא עידכנתי, אבל באימון לפני כן: בנץ'- 45 קילו. דדליפט- 50 קילו. בדדליפט היה לי סט גרוע, ולא הצלחתי לעבוד באמת טוב, ככה שאני החלטתי להוריד קצת במשקל, עד שאני אעבוד טוב. דרך אגב, מדדתי היום ועליתי בס"מ אחד היקף ביד (30) |
סקוואט- נשארתי על 52.5 וסיימתי את כל החזרות.
בנץ'- עליתי ל47.5 דדליפט- נשארתי ב-50 בגלל הסט הגרוע, הצלחתי לעשות כמובן 5 חזרות, והיה די קל. |
סקוואט- 55, הצלחתי לעשות 3x5.
בנץ'- 50 (הצלחתי לעשות 2x5 וסט אחרון 3 חזרות בלבד). דדליפט- 56. אגב לא עידכנתי מפעם קודמת, אז: בפעם הקודמת עשיתי סקוואט עם 55, סט ראשון הצלחתי 5, סט שני 4, לכן בסט השלישי הורדתי במשקל. באימון הזה נשארתי עם 55 כמובן בגלל זה. מילטארי פרס- עליתי ל-32 מתח בתוספת משקל- עליתי לתוספת של 12.5 |
וואיי כל אימון אתה עולה בסקווט...זה כנראה הפעמים הראשונות שאתה עולה...תמשיך ככה אתה מתקרב ל 100 חחחח
|
אוקיי, אז קודם כל יש שינוי בתוכנית:
בגלל הקושי להעלות במשקלים במתח כל אימון, אימון אחד אני אעשה 5 X5 במתח (עם משקל שאפשר לעשות 5x5 ), ובאימון לאחר מכן סט אחד עם הכי הרבה משקל שאפשר לעשות 5 חזרות. סקוואט- 57.5 מילטארי- 34 מתח בתוספת משקל- סט אחד קשה- תוספת של 15 קילו. |
סקוואט- ניסיתי לעשות 60 קילו וממש היה קשה אז אח"כ הורדתי.
בנץ'- בגלל שזהו האימון היחיד של הבנץ' השבוע, החלטתי להעלות במשקל למרות שלא הצלחתי לעשות את כל החזרות, לכן העלתי מעט משקל (רק קילו אחד). הצלחתי לעשות ב2 הסטים הראשונים 5 חזרות, ובסט האחרון 4, ככה שאני אשאר ב51 קילו גם באימון בנץ' הבא. דדליפט- 58.5. |
סקוואט- 59 קילו, עשיתי סט ראשון 5 חזרות מלאות, סט שני 4 חזרות מלאות, ובגלל שלא הצלחתי את הסט השני, הורדתי את המשקל בסט השלישי.
מילטארי- עליתי ל-36 קילו. מתח בתוספת משקל- היום היה את האימון של ה-5 סטים מתח, ולכן עבדתי רק עם 11.5 קילו תוספת, והצלחתי לעשות 5x5. |
סקוואט- נשארתי על 59 קילו, והצלחתי לעשות 3x5
לחיצת חזה- נשארתי על 51 קילו ולא הצלחתי להלשלים 3x5. דדליפט- 62.5 |
אם אתה רואה שאתה נתקע יותר מידי זמן במשקלים קח שבוע חופש תחזור אתה תראה שאתה עולה כמו גדול.
|
תודה.
בנתיים אני לא נתקע, נראה לי שבלחיצת חזה אני נתקעתי כי יצא לי לפני זה לעשות סטים של שכיבות שמיכה שעובדים על אותם שרירים בידיוק... לגבי כל השאר, אני לא נתקע. |
סקוואט: 61.5 (הייתי אחרי ריצת 3000, אז עשיתי רק סט אחד).
מילטארי: 38 קילו מתח בתוספת משקל: אימון סט אחד- 15.5 קילו. |
כיף לך שיש לך משקולות של 1 (1.5?) אצלנו הכי קטנים זה 2.5 אז אפשר לעלות רק ב5 קילו כל פעם :(
|
סקוואט- 61.5 , 2 סטים ראשונים- 5 חזרות, סט שלישי- 3 חזרות.
לחיצת חזה- אני ממשיך להתקע משום מה ..51 קילו. סט ראשון- 5 חזרות ,סט שני- 4 חזרות, סט שלישי- 3 חזרות. דדליפט-65. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ