ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אירן -נשגר 11 אלף טילים במכה (https://israelbody.com/showthread.php?t=22094)

Mazoz3 20-10-07 13:21

הוא זיין מוח.

חולה^דיכאון 20-10-07 13:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו
לדעתי זה מה שיקרה

הלוואי אחי , קץ הגאולה

OMRI-TURBO 20-10-07 13:37

מילת המפתח היא "אם נותקף", למה שהם לא יתקיפו חזרה? למה הם צריכים לסבול את הפיטבול האמריקאי שמחרחר מלחמות בכל העולם מאז מלחמת העולם השניה?
יש להם את הזכות המלאה להגן על המדינה שלהם במיוחד אחרי שהם רואים את האימפריאליזם האמריקאי והיכבוש של המדינות השכנות. לכל מדינה יש את הזכות להגן על עצמה, וזה די טפשי לסגור אריה פצוע בכלוב ואז עוד לבוא בטענות שהוא שואג או מתקיף.

dror 20-10-07 13:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
מילת המפתח היא "אם נותקף", למה שהם לא יתקיפו חזרה? למה הם צריכים לסבול את הפיטבול האמריקאי שמחרחר מלחמות בכל העולם מאז מלחמת העולם השניה?
יש להם את הזכות המלאה להגן על המדינה שלהם במיוחד אחרי שהם רואים את האימפריאליזם האמריקאי והיכבוש של המדינות השכנות. לכל מדינה יש את הזכות להגן על עצמה, וזה די טפשי לסגור אריה פצוע בכלוב ואז עוד לבוא בטענות שהוא שואג או מתקיף.

הם פתחו את הכלוב

OMRI-TURBO 20-10-07 13:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dror
הם פתחו את הכלוב

???

סוליקו 20-10-07 13:48

ציטוט:

יוווו כמהה זמן אחי חחח טוב שחזרת ,ומקווה שחזרת סופית !! התגעגענו :ok:

VoRteX 20-10-07 13:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo

הפיטבול האמריקאי מחרחר מלחמה כי הנשיא של המדינה "המתגוננת" שאתה מדבר עליה מכריז על כך שהוא ישמיד את היישות הציונית.

OMRI-TURBO 20-10-07 13:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
הפיטבול האמריקאי מחרחר מלחמה כי הנשיא של המדינה "המתגוננת" שאתה מדבר עליה מכריז על כך שהוא ישמיד את היישות הציונית.

ולמה הוא עושה את זה חכם גדול? מה בא קודם? האימפריאליזם האמריקאי והכיבוש של חצי עולם מאז מלחמת העולם השניה,כולל שימוש בנשק גרעיני פעמיים, או הדברים של הנשיא האיראני בשנים האחרונות?
כפי שאמרתי, לכל מדינה יש זכות להגן על עצמה, תתאר לך מזה איום ממדינה כמו ארהב... זה צבא של פיטבולים שדורס ומשמיד מדינות תוך זמן קצר, מין כוח עליון כזה שאתה יודע שהוא בא וכל מה שנשאר לך זה לנסות להתגונן. בינתיים האיראנים נלחמו רק עם העיראקים, והטעות היתה מלחתחילה להוציא את סאדאם מהמערכה, כל המלחמות של איראן היו עם הערבים,לאיראן אין שום רצון או יכולת לכבוש חצי עולם. לאמריקה יש. איראן זאת המדינה המתגוננת וארה"ב זאת המדינה שכובשת את המזרח התיכון ואת כל יתר העולם אם לא שמת לב.

OMRI-TURBO 20-10-07 13:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו
יוווו כמהה זמן אחי חחח טוב שחזרת ,ומקווה שחזרת סופית !! התגעגענו :ok:

תודה אני רואה שאני מקבל הרבה פידבק גם באשכול השני, אני אפתח אשכול בקשר לזה וככה לא נעשה SPAM.

Dino Psaras 20-10-07 13:55

ציטוט:

ולמה הוא עושה את זה חכם גדול? מה בא קודם? האימפריאליזם האמריקאי והכיבוש של חצי עולם מאז מלחמת העולם השניה,כולל שימוש בנשק גרעיני פעמיים, או הדברים של הנשיא האיראני בשנים האחרונות?
כפי שאמרתי, לכל מדינה יש זכות להגן על עצמה, תתאר לך מזה איום ממדינה כמו ארהב... זה צבא של פיטבולים שדורס ומשמיד מדינות תוך זמן קצר, מין כוח עליון כזה שאתה יודע שהוא בא וכל מה שנשאר לך זה לנסות להתגונן. בינתיים האיראנים נלחמו רק עם העיראקים, והטעות היתה מלחתחילה להוציא את סאדאם מהמערכה, כל המלחמות של איראן היו עם הערבים,לאיראן אין שום רצון או יכולת לכבוש חצי עולם. לאמריקה יש. איראן זאת המדינה המתגוננת וארה"ב זאת המדינה שכובשת את המזרח התיכון ואת כל יתר העולם אם לא שמת לב.

סבבה, אבל איך זה קשור לזה שאחמדינג'אד רוצה להשמיד את ישראל?

כי ארצות הברית תומכת שלנו? אז מה? היא תומכת בחצי עולם.

VoRteX 20-10-07 14:33

ציטוט:

אז רגע, אתה בעצם חושב שאיראן מתגוננת ומאיימת להשמיד אותנו כי היא מפחדת מארה"ב?

וכן, אני מודע למה שבוש מנסה להשיג בפלישה שלו לארצות ערב.

2pac2 20-10-07 14:37

איזה מדינות בוש כבש??
רק עירק וגם כן יותר טוב להם עכשיו שאין דיקטטור
ואפגניסטן שלא יודע מה קורה שם

מה האירנים עושים פוזות? מה אנחנו קשורים לכיבושים של האמריקאים? למה מאיימים עלינו?

למה נראה לך שהשימוש בפצצת אטום לא היה מוצדק?

אתה כותב בשביל צומי או שאתה יודע על מה אתה מדבר?

Natanz 20-10-07 14:43

ציטוט:

כול מילה בסלע

VoRteX 20-10-07 15:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי 2pac2
איזה מדינות בוש כבש??
רק עירק וגם כן יותר טוב להם עכשיו שאין דיקטטור
ואפגניסטן שלא יודע מה קורה שם

מה האירנים עושים פוזות? מה אנחנו קשורים לכיבושים של האמריקאים? למה מאיימים עלינו?

למה נראה לך שהשימוש בפצצת אטום לא היה מוצדק?

אתה כותב בשביל צומי או שאתה יודע על מה אתה מדבר?

שתוק כבר יחפרן אתה מגיב לשני אנשים שונים באותה הודעה תחליט כבר

Leo 20-10-07 16:03

חח אם הם יכולים לשגר עלינו 70 אלף טילים אנחנו ניקח את איראן נקלף אותה מכדור הארץ ונגלגל אותה לג'וינט אחד גדול.

חוץ מזה שפרט להפחדה זאת טקטיקה מאוד חלשה כי הרוב יהיו במקלטים ובסוף לא ישארו להם טילים. (ותהייה לנו לגיטימציה להראות מה בנינו בדימונה)

G-G 20-10-07 16:26

נשלח עליהם את ליאונדיס ...
דיססססססס איזזזזזזזזזזז יזראללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל לללל

OMRI-TURBO 20-10-07 17:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
אז רגע, אתה בעצם חושב שאיראן מתגוננת ומאיימת להשמיד אותנו כי היא מפחדת מארה"ב?

וכן, אני מודע למה שבוש מנסה להשיג בפלישה שלו לארצות ערב.

אין לאיראן שום תועלת בלהתקיף את ישראל סתם, זה מצב ששניו נפסיד ובטח שהמשטר שלו יפול והוא יפול וזה לא מה שהוא או אף שליט בשום מקום בעולם ירצו. מה שאני אומר לא פופולרי אבל מה לעשות זאת האמת, אני שופט לפי מעשים, בינתיים ארה"ב היחידה שמתקיפה מדינות אחרות בכל מיני מקומות בעולם לא איראן.. היו צריכים להשאיר את סאדם ולתת להם להילחם ולבזבז את כל המשאבים אחד על השני. הערבים והאיראנים תמיד היו אוייבים ממש גדולים ועכשיו שעיראק מחוץ לתמונה איראן לקחה על עצמה לאחד את כל מתנגדי בוש ולהיות הראש של האיסלאם.
כל מה שניתן לאחמדיניגד לעשות זה פרובוקציות ומי שאשם בזה זאת התקשורת המערבית שנותנת לו במה. כל דבר שהוא פולט מגיע לעמוד הראשון, המטרה של זה(של התקשורת המערבית) היא כמובן לשמר את כל האזרחים בפאניקה על ידי הפחדות ובכך ליצור דעת קהל והסכמה לאומית.
המדינות המוסלמיות הן כמו עכבר שמשאית ענקית רוצה לדרוס אותו, הם פועלים מתוך הגנה עצמית אפשר להבין את זה. אם איראן רואה מה עשו לשכנה שלה(לשתי השכנות שלה) היא משקשקת,וגם אתה היית משקשק וגם אני. אין לי בעיה גם להבין אימפריאליזם וכיבוש זאת דרך הטבע, פשוט אני אוהב שמציגים דברים כמו שהם ולא מתחסדים ומחפשים סיבות למלחמה בשקרים. וגם שלא יתפלאו שרוסיה ואיראן וצפון קוריאה ועוד מדינות שותפות כי כולן נמצאות מחוץ למיינסטרים המערבי ובאנטי אמריקאיות. המערב השתין על רוסיה בקשת מאז מלחמת העולם השניה ורוסיה תמיד היתה יותר קרובה מבחינת בעלות ברית ואידיאולוגיה למדינות אסייתיות או כאלו שהיו נגד המערב.

kaga 20-10-07 17:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blinki
אחי הדיונים האלה לא מובלים לשום מקום מה אתה רוצה שאנשים יגיבו "צריך לרצוח את הגמד האירני הזה!!!" כולם מסכימים אבל אין תכלית לפוסטים האלה

מה זה משנה? זה המקום שאתה יכול להוציא את העצבים שלך על מישהו.

OMRI-TURBO 20-10-07 17:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga
מה זה משנה? זה המקום שאתה יכול להוציא את העצבים שלך על מישהו.

זה נכון, עדיף להוציא אגרסיות בצורה וירטואלית מאשר במציאות.

Berk0 20-10-07 17:37

ציטוט:

זה נכון, עדיף להוציא אגרסיות בצורה וירטואלית מאשר במציאות.

תלוי איך, אני את האגרסיביות שלי מוציא על המוט במכון.. אנשים לא מבינים איזה אחיזת חנק אני שם בו.. מקלל אותו עם כול מה שאפשר... ופשוט עוד שנייה שובר אותו עם היידים.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:20.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ