ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   שאלה בקשר לצמיחה (https://israelbody.com/showthread.php?t=22047)

androtest 20-10-07 19:17

זה לא יכול לדפוק. זה יכול להאיץ את התהליך שיהיה בריא יותר בתנאי שתשלב תזונה נכונה.
אם תעבוד עקום או בצורה מסוכנת אתה תפגע בעצמך כמו כל בן אדם אחר שיעבוד לא נכון. רק בגלל שאתה צעיר יותר הרקמות שלך יותר חלשות ולכן את צריך לשמור על טכניקה.

tipakess 20-10-07 19:54

אמממ תלוי איזה תרגיל :
http://www.exrx.net/WeightExercises/...s/LVSquat.html
ו:
http://www.exrx.net/WeightExercises/...5LegPress.html
פוגעים בגדילה בגלל
תרגיל 1 הוא יושב על הכתפיים ועושה שם לחץ
תרגיל 2 הוא עושה את כול המשקל על הרגל שאתה בזויות לא משהו

(בדוקק!!!!!)

Lucifer 20-10-07 20:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tipakess
אמממ תלוי איזה תרגיל :
http://www.exrx.net/WeightExercises/...s/LVSquat.html
ו:
http://www.exrx.net/WeightExercises/...5LegPress.html
פוגעים בגדילה בגלל
תרגיל 1 הוא יושב על הכתפיים ועושה שם לחץ
תרגיל 2 הוא עושה את כול המשקל על הרגל שאתה בזויות לא משהו

(בדוקק!!!!!)

"כשאין לך דבר חכם לומר עדיף לא לומר כלום".. וברצינות.. שטויות.. אלא אם כן יניחו לך על הכתפיים באופן קבוע 100 קילו שיצרו מספיק התנגדות שתמנע את צמיחת העצמות הגדילה לא תפגע. אם כבר אימוני התנגדות תורמים לבריאות הכללית (סיבולת לב ריאה, חילוף חומרים וניתוב רעלים מהיר יותר מהגוף וכו') וכמובן עקב שחרור הורמונים רבים אימוני התנגדות הם אפילו דרך טובה מאוד לוודא שתממש את מקסימום פוטנציאל הגדילה שלך.
ואלא אם כן.. לקחת קבוצה של 1000 בודיבילדרים בני 40 שעשו להם מיפוי עצמות כשהיו בני 12 ונקבע שהם אמורים להגיע לגובה מסויים והם הגיעו לגובה נמוך יותר ומבחינה סטטיסטית אחוז גבוה מהם לא מימשו את פוטנציאל הגדילה שלהם וגם התאמנו עם משקולות..... אתה לא יכול להגיד בדוק.. אני לא יודע אם אתה נמוך או גבוה.. או מה הגיל שלך.. אבל אתה לא יכול לקבוע לפי מקרה אחד שזה המצב..

tipakess 20-10-07 20:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Lucifer
"כשאין לך דבר חכם לומר עדיף לא לומר כלום".. וברצינות.. שטויות.. אלא אם כן יניחו לך על הכתפיים באופן קבוע 100 קילו שיצרו מספיק התנגדות שתמנע את צמיחת העצמות הגדילה לא תפגע. אם כבר אימוני התנגדות תורמים לבריאות הכללית (סיבולת לב ריאה, חילוף חומרים וניתוב רעלים מהיר יותר מהגוף וכו') וכמובן עקב שחרור הורמונים רבים אימוני התנגדות הם אפילו דרך טובה מאוד לוודא שתממש את מקסימום פוטנציאל הגדילה שלך.
ואלא אם כן.. לקחת קבוצה של 1000 בודיבילדרים בני 40 שעשו להם מיפוי עצמות כשהיו בני 12 ונקבע שהם אמורים להגיע לגובה מסויים והם הגיעו לגובה נמוך יותר ומבחינה סטטיסטית אחוז גבוה מהם לא מימשו את פוטנציאל הגדילה שלהם וגם התאמנו עם משקולות..... אתה לא יכול להגיד בדוק.. אני לא יודע אם אתה נמוך או גבוה.. או מה הגיל שלך.. אבל אתה לא יכול לקבוע לפי מקרה אחד שזה המצב..

בוא נגיד אתה מתאמן רק המאמן שלי למד על זה ואם הוא אמר נירא לי שאני יסמוך עליו ולא אליך אז....
שכול אחד יגיד מה שהוא רוצה אני בטוח שכולם עשו סווקאש ובגלל זה הרוב פו נשראו גמדים :laughing: :laughing: :laughing:

אליאב קרייסלר 20-10-07 20:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA
:ohmy:
לקיחת הורמון גדילה בגיל צעיר לא יעזור להיות יותר גבוה.

למה לא?
אתה יודע יש מלא ילדים שיש להם בעיה בהתפתחות ונותנים להם הורמוני גדילה..
חח כל הסטרואידים בכלל אחי אלה תרופות

Logout 20-10-07 20:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
למה לא?

בדיוק...אני מכיר ילדה שלוקחת הורמון גדילה כי היא ממש אבל ממש אבל ממש נמוכה.......(ילדה בת 10 חח ולכל החוכמולוגים לא אני לא פדופיל חח )

shikoLM 20-10-07 20:48

ציטוט:

בוא נגיד אתה מתאמן רק המאמן שלי למד על זה ואם הוא אמר נירא לי שאני יסמוך עליו ולא אליך אז....
שכול אחד יגיד מה שהוא רוצה אני בטוח שכולם עשו סווקאש ובגלל זה הרוב פו נשראו גמדים :laughing: :laughing: :laughing:

למדריך אצלך בחדר כושר יש תעודה מוינגייט עכשיו אני בטוח שהוא יודע על מה הוא מדבר:wacko:

StaSus 20-10-07 20:51

זא לו דופק שום דבר , עני אתחלתי לאתאמן מגיל 8 ואייתי 1.40
אכשיו אני בן 11 והגובה שלי 1.67
אני מעוד גבואא לגיל שלי..

אליאב קרייסלר 20-10-07 20:52

ציטוט:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אפשר להסתכל על זה הפוך להגיד הנה אתה לא עשית סקוואטים ובגלל זה אתה שחיף מעפן ואגב תהיה בטוח שהמאמן המעפן לא מבין כלום מהחיים שלו

tomerA 20-10-07 20:54

ציטוט:

למה לא?

אין לי ספק במה שאמרת.
אמרתי שאם תיקח הורמון גדילה מגיל 5 אתה לא תיהיה 3 מטר בגיל 20.

Bullet 20-10-07 20:57

ציטוט:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אפשר להסתכל על זה הפוך להגיד הנה אתה לא עשית סקוואטים ובגלל זה אתה שחיף מעפן ואגב תהיה בטוח שהמאמן המעפן לא מבין כלום מהחיים שלו

הוא לא דיבר על סקווטים, הוא דיבר על סקוושים, יעני squashים

אליאב קרייסלר 20-10-07 20:57

ציטוט:

אין לי ספק במה שאמרת.
אמרתי שאם תיקח הורמון גדילה מגיל 5 אתה לא תיהיה 3 מטר בגיל 20.

לא, כי זה לא אנושי חח ... אבל שמע אין לדעת , זה "שובר" לך את הגנטיקה לך תדע מה זה מעולל ולאן תגיע חחח איזה מסקרן זה באמת לקחת ילד בן 6 ככה ולתת לו טסטוסטרון והורמון גדילה ולראות מה יקרה

אליאב קרייסלר 20-10-07 20:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
הוא לא דיבר על סקווטים, הוא דיבר על סקוושים, יעני squashים

חחחחחחחח מה? מהזה סקוואשים:laughing:

tipakess 20-10-07 21:05

שכול אחד יגיד מה שבא לו . למאמן שלי יש תעודה לכם אין למי אני יקשיב אמממ קשה לו!
עכשיו יש לי גם תרגילים אחרים בשביל זה מה אני יבתר על זה לא
אז שזהו גמדים:laughing: :laughing:

tomerA 20-10-07 21:11

ציטוט:

לא, כי זה לא אנושי חח ... אבל שמע אין לדעת , זה "שובר" לך את הגנטיקה לך תדע מה זה מעולל ולאן תגיע חחח איזה מסקרן זה באמת לקחת ילד בן 6 ככה ולתת לו טסטוסטרון והורמון גדילה ולראות מה יקרה

היה את הילד פלא הזה, שכחתי תשם שלוץ
היום הוא סתם גמד.

Rm3 20-10-07 21:56

ציטוט:

אתה אפס, שתוק
כבר שנה אני עושה סקוואטים 176->180

Bullet 20-10-07 22:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Rm3
אתה אפס, שתוק
כבר שנה אני עושה סקוואטים 176->180

אז אם היית עושה רק כפיפות מרפקים וכפיפות בטן היית כבר עכשיו 185+ בגלל הGH הרב שאתה מפריש כשאתה עושה כפיפות מרפקים ועם קוביות שהיית מקבל מכפיפות בטן!

אליאב קרייסלר 20-10-07 23:11

ציטוט:

היה את הילד פלא הזה, שכחתי תשם שלוץ
היום הוא סתם גמד.

חחח מהזה משנה מי אמר שהוא לקח GH אולי הוא לקח רק טסט' ובגלל זה נעצרה לו הגביהה בגלל האסטרוגן מהחומרים.. אם היה לוקח רק GH זה לא היה קורה:laughing:

אליאב קרייסלר 20-10-07 23:14

ציטוט:

חחחחחחחחחחח בונא יא חובבן מסכן ואומלל שמנסה להגיע ל60 קילו בשיא המסה מה אתה מבלבל תמוח להיות מאמן דרך וינגייט זה סיפור של חודשיים/שבועיים והאמת שכל אחד פה יודע את החומר שהם לומדים שם אם לא יותר אז מאמאלה אתה רוצה להקשיב לפיס אוף שיט שלך בקשה נתראה כשתגיע לרמה:laughing: :laughing: :laughing:

Lucifer 20-10-07 23:40

יש לי רק דבר אחד להגיד על מאמנים כאלה..
טוב בעצם יש לי המון דברים להגיד עליהם.. אבל הדבר העיקרי זה שבושה שבנאדם שיש לו תעודה רשמית ממכון שמטרתו בין היתר חינוך מאמני כושר מדבר כאלה שטויות..

בערך כמו שחלק מהמורים לספורט בבית הספר האמינו שצריך לעשות 1000 חזרות עם 2 קילו ושמכניסים סטרואידים לאבקות חלבון... תמיד תהיתי איפה ההגיון של החברות הגדולות.. להכניס לתוך מוצר מוצר אחר יקר יותר... ולמכור באותו מחיר.. כלומר איפה האינטרס בדיוק.. בכל מקרה הנקודה היא שהמצב חמור..

ואני שוב חוזר על זה... הסמיילי הזה של סון-גוקו.. גאוני :character63:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:39.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ