![]() |
זה לא יכול לדפוק. זה יכול להאיץ את התהליך שיהיה בריא יותר בתנאי שתשלב תזונה נכונה.
אם תעבוד עקום או בצורה מסוכנת אתה תפגע בעצמך כמו כל בן אדם אחר שיעבוד לא נכון. רק בגלל שאתה צעיר יותר הרקמות שלך יותר חלשות ולכן את צריך לשמור על טכניקה. |
אמממ תלוי איזה תרגיל :
http://www.exrx.net/WeightExercises/...s/LVSquat.html ו: http://www.exrx.net/WeightExercises/...5LegPress.html פוגעים בגדילה בגלל תרגיל 1 הוא יושב על הכתפיים ועושה שם לחץ תרגיל 2 הוא עושה את כול המשקל על הרגל שאתה בזויות לא משהו (בדוקק!!!!!) |
ציטוט:
ואלא אם כן.. לקחת קבוצה של 1000 בודיבילדרים בני 40 שעשו להם מיפוי עצמות כשהיו בני 12 ונקבע שהם אמורים להגיע לגובה מסויים והם הגיעו לגובה נמוך יותר ומבחינה סטטיסטית אחוז גבוה מהם לא מימשו את פוטנציאל הגדילה שלהם וגם התאמנו עם משקולות..... אתה לא יכול להגיד בדוק.. אני לא יודע אם אתה נמוך או גבוה.. או מה הגיל שלך.. אבל אתה לא יכול לקבוע לפי מקרה אחד שזה המצב.. |
ציטוט:
שכול אחד יגיד מה שהוא רוצה אני בטוח שכולם עשו סווקאש ובגלל זה הרוב פו נשראו גמדים :laughing: :laughing: :laughing: |
ציטוט:
אתה יודע יש מלא ילדים שיש להם בעיה בהתפתחות ונותנים להם הורמוני גדילה.. חח כל הסטרואידים בכלל אחי אלה תרופות |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זא לו דופק שום דבר , עני אתחלתי לאתאמן מגיל 8 ואייתי 1.40
אכשיו אני בן 11 והגובה שלי 1.67 אני מעוד גבואא לגיל שלי.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אמרתי שאם תיקח הורמון גדילה מגיל 5 אתה לא תיהיה 3 מטר בגיל 20. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שכול אחד יגיד מה שבא לו . למאמן שלי יש תעודה לכם אין למי אני יקשיב אמממ קשה לו!
עכשיו יש לי גם תרגילים אחרים בשביל זה מה אני יבתר על זה לא אז שזהו גמדים:laughing: :laughing: |
ציטוט:
היום הוא סתם גמד. |
ציטוט:
כבר שנה אני עושה סקוואטים 176->180 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יש לי רק דבר אחד להגיד על מאמנים כאלה..
טוב בעצם יש לי המון דברים להגיד עליהם.. אבל הדבר העיקרי זה שבושה שבנאדם שיש לו תעודה רשמית ממכון שמטרתו בין היתר חינוך מאמני כושר מדבר כאלה שטויות.. בערך כמו שחלק מהמורים לספורט בבית הספר האמינו שצריך לעשות 1000 חזרות עם 2 קילו ושמכניסים סטרואידים לאבקות חלבון... תמיד תהיתי איפה ההגיון של החברות הגדולות.. להכניס לתוך מוצר מוצר אחר יקר יותר... ולמכור באותו מחיר.. כלומר איפה האינטרס בדיוק.. בכל מקרה הנקודה היא שהמצב חמור.. ואני שוב חוזר על זה... הסמיילי הזה של סון-גוקו.. גאוני :character63: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ