ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   עברתי טסט(!) (https://israelbody.com/showthread.php?t=21949)

Danielllo 18-10-07 19:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
אני נראה לי צובר 40 שיעורים לפחות עד שאני ניגש לראשון...
ב"ה אני יעבור... תאמינו לי הכי טוב זה קבלנות... משלם מראש מקבל כמה שיעורים שאתה רוצה עד שאתה עובר צובר ניסיון... ועוד אצלי בקבלנות הייתה נסיעה לאילת אחי כבישים מהירות 130 קמ"ש כביש 6 אחי אחד הדברים...:flowers:

מההה?? היה לך שיעור נסיעה לאילת וחזור?
אתה חולה נפשש !! :):):):) כמה זה עלה לך הכחל אחי?

slim shady 18-10-07 19:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo
מההה?? היה לך שיעור נסיעה לאילת וחזור?
אתה חולה נפשש !! :):):):) כמה זה עלה לך הכחל אחי?

זה קבלנות משו בן :):):):)... אתה משלם 5 אלף מקבל כמה שיעורים שאתה רוצה עד שאתה עובר+ קורס תיאוריה של אייזה חודש שמלמד אותך אייזה מורה+ נסיעת לילה לגליל העליון+ נסיעה לאילת שהייה שם וחזור... אחד הדברים תאמין לי הנסיעה לאילת אתה צובר ניסיון כמו שלא תצבור ב-30 שיעורים.. כביש הערבה עליות סדום כביש 6 נהיגה של שעתיים רצוף אחי חזרתי פה לקריה הבאתי אותה בהילוך חמישי ביין רמזור לרמזור (- אמיתי המורה שלי כמעט בעט אותי מהאוטו).. :flowers:
אני מחכה עכשיו שיהיה לי 17 ואז אני יוכל לגשת... עד אז אני צובר שיעורים.. תגיד שלא סוס :jockey:

Danielllo 18-10-07 20:30

ציטוט:

זה קבלנות משו בן :):):):)... אתה משלם 5 אלף מקבל כמה שיעורים שאתה רוצה עד שאתה עובר+ קורס תיאוריה של אייזה חודש שמלמד אותך אייזה מורה+ נסיעת לילה לגליל העליון+ נסיעה לאילת שהייה שם וחזור... אחד הדברים תאמין לי הנסיעה לאילת אתה צובר ניסיון כמו שלא תצבור ב-30 שיעורים.. כביש הערבה עליות סדום כביש 6 נהיגה של שעתיים רצוף אחי חזרתי פה לקריה הבאתי אותה בהילוך חמישי ביין רמזור לרמזור (- אמיתי המורה שלי כמעט בעט אותי מהאוטו).. :flowers:
אני מחכה עכשיו שיהיה לי 17 ואז אני יוכל לגשת... עד אז אני צובר שיעורים.. תגיד שלא סוס :jockey:

בן :):):):) אבל יקרר!! ואיך יש למורה זמן לשטויות האלה חחח אבל ב5000 אתה יכול לעשות 5 טסטים עדיף כבר לעשות רגיל ולחסוך

Danzig 18-10-07 20:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo
בן :):):):) אבל יקרר!! ואיך יש למורה זמן לשטויות האלה חחח אבל ב5000 אתה יכול לעשות 5 טסטים עדיף כבר לעשות רגיל ולחסוך

+1

וסלים, איזה קורס תאוריה לעזאזל? :ohmy:

r0y 18-10-07 20:35

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סלים קרעת אותי מצחוק...גמני עושה קבלנות..אני יום ראשון יתקשר למורה
חישבתי 5 אלף זה יוצא לך משתלם אם תעבור אחרי סטס שני כאילו שלישי ומעלה..אם עברת ראשון יצא לך לא משתלם..אבל בקטנה
יואוו אם הוא אומר לי סע לאילת...חחחחחחחחחחחחחחח בטוח אתה נהג טוב..בטח שמת איזה 140 ברחת מהשוטר שמתחבה מאחורי התחנת אוטובוס בכביש הערבה חחחח

slim shady 18-10-07 20:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סלים קרעת אותי מצחוק...גמני עושה קבלנות..אני יום ראשון יתקשר למורה
חישבתי 5 אלף זה יוצא לך משתלם אם תעבור אחרי סטס שני כאילו שלישי ומעלה..אם עברת ראשון יצא לך לא משתלם..אבל בקטנה
יואוו אם הוא אומר לי סע לאילת...חחחחחחחחחחחחחחח בטוח אתה נהג טוב..בטח שמת איזה 140 ברחת מהשוטר שמתחבה מאחורי התחנת אוטובוס בכביש הערבה :):):):)

הבאתי אותה ב-130 בכביש 6 אחי אחד הסוסים... זה לא רק המורה שלי זה כל הביצפר לנהיגה ירד לאילת.. זה קבלנות לילדי רפא"ל... ותאמינו לי עשיתי חישובים וזה יוצא אותו דבר... אל תשכח את הנסיעה לאילת כולל השהייה שם והכל... והנסיעה לבד אתה יודע אייזה ביטחון וניסיון זה מביא לך.. משו מטורף... :jockey:

Danielllo 18-10-07 20:39

ציטוט:

הבאתי אותה ב-130 בכביש 6 אחי אחד הסוסים... זה לא רק המורה שלי זה כל הביצפר לנהיגה ירד לאילת.. זה קבלנות לילדי רפא"ל... ותאמינו לי עשיתי חישובים וזה יוצא אותו דבר... אל תשכח את הנסיעה לאילת כולל השהייה שם והכל... והנסיעה לבד אתה יודע אייזה ביטחון וניסיון זה מביא לך.. משו מטורף... :jockey:

תצחקו תצחקו אבל אחרי כל זה סלים שיידי קודם כל בדוק עובר טסט ראשון ודבר שני יוצא מהבצפר אחד הנהגים!!

slim shady 18-10-07 20:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig
+1

וסלים, איזה קורס תאוריה לעזאזל? :ohmy:

אתה נוסע לרפא"ל בבוקר -בחופש הגדול עושה שיעור של אייזה חצי שעה שיעור במשך אייזה חודש...
מלמדים אותך כל מיני דברים כאלה חוץ מתיאוריה (לימדו אותנו לגנוב רכב או להרוס אותו- באמא שלי).. סתם זה לא משו רציני באתי רק בגלל הכוסיות למה אח"כ יורדים איתם לאילת... :jockey:

Danzig 18-10-07 20:41

בואנה יש לכם שםם ממש קייטנת לימודים לרשיון זה לא מצחיק.

slim shady 18-10-07 20:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig
בואנה יש לכם שםם ממש קייטנת לימודים לרשיון זה לא מצחיק.

זה קורס לא קייטנהה!!! :diractor: קייטנוע-ככה קוראים לזה, זה באמת קייטנה.. אבל אל תספר לאף אחד אה?
שמע מצידי שיקראו לזה צופים העיקר זה מביא לי ניסיון מה שא תקבל בשום מקום אחר...

bad boy 18-10-07 21:10

אח שלי המורה שלי אמר לי אתה לא עובר אמרתי לו תגיש אותי וזהוא הוא עושה לי בטסט הבא אני יחלית מתי אתה מוכן חחח עברתי ראשון הוא היתעצבן חחחחחחחחחח איך הוא שונע אותי כול פעם שחבר שלי בשיעור הוא עושה לו יו זה איך הוא עבר וכאלה חח שונע אותי שעברתי ראשון הבן זונה

Coleman 18-10-07 21:54

הלוואי עליייי כבר :(
סחטיין עליך אחוקי...מזלט

slim shady 18-10-07 22:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bad boy
אח שלי המורה שלי אמר לי אתה לא עובר אמרתי לו תגיש אותי וזהוא הוא עושה לי בטסט הבא אני יחלית מתי אתה מוכן חחח עברתי ראשון הוא היתעצבן חחחחחחחחחח איך הוא שונע אותי כול פעם שחבר שלי בשיעור הוא עושה לו יו זה איך הוא עבר וכאלה חח שונע אותי שעברתי ראשון הבן :):):):)

חחחחחחחחחחחחח אייזה זבל... רצה למשוך עוד 500 שקל מה אכפת למניאק?

r0y 18-10-07 22:45

איפה הביצפר הזה?
אצלנו שמעתי על איה ביצפר כזה באזור אבל אומרים הוא חרא...אני ילך לאיזה מורה פרטי כזה ויעשה אצלו קבלנות..נוותר על אילת חחחח

אליאב קרייסלר 18-10-07 22:49

:):):):) דבר ראשון מזל טוב אחי איך אני מקנא בך למה אני עכשיו לפני טסט שיעור 30 + - ואפילו תאוריה אין לי חחחחחחחחח לא נורא יום ראשון נעבור (פעם 3 שאני יגש , נפלתי פעמיים ב5 טעויות)

ושמע סלח לי אחי על החוצפה כי אין לי זכות דיבור פה אבל מי ניגש לטסט עם בעיות כמו שהיו לך בטסטים הראשונים לא נראהלך שעם הפשלות האלה היה לך מוקדם מדי לבקש טסט בכלל?

אני שואל לא מתוך חוצפה אלא מתוך התעניינות כי אני גם לא בטוח בעצמי כלכך בקטע של הבלימות חירום וכאלה וראיתי שבטסט רביעי קרה לך משהו מצער

אליאב קרייסלר 18-10-07 22:49

:):):):) דבר ראשון מזל טוב אחי איך אני מקנא בך למה אני עכשיו לפני טסט שיעור 30 + - ואפילו תאוריה אין לי חחחחחחחחח לא נורא יום ראשון נעבור (פעם 3 שאני יגש , נפלתי פעמיים ב5 טעויות)

ושמע סלח לי אחי על החוצפה כי אין לי זכות דיבור פה אבל מי ניגש לטסט עם בעיות כמו שהיו לך בטסטים הראשונים לא נראהלך שעם הפשלות האלה היה לך מוקדם מדי לבקש טסט בכלל?

אני שואל לא מתוך חוצפה אלא מתוך התעניינות כי אני גם לא בטוח בעצמי כלכך בקטע של הבלימות חירום וכאלה וראיתי שבטסט רביעי קרה לך משהו מצער

slim shady 18-10-07 22:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
איפה הביצפר הזה?
אצלנו שמעתי על איה ביצפר כזה באזור אבל אומרים הוא חרא...אני ילך לאיזה מורה פרטי כזה ויעשה אצלו קבלנות..נוותר על אילת :):):):)

לא ביצפר רגיל... הביצפר של הנהיגה... כמעט כל מורה לנהיגה שייך לביצפר כלשהו אז אצלנו כל הביצפר זה הקבלנות... מי שהוא בן של עובד רפא"ל אז יכול להשתתף בכל הקבלנות הזאת...

r0y 18-10-07 22:51

ידעתי שלא ביצפר רגיל חחח
אז בגלל שההורים שלי לא עובדים בזה אנלא יכול ללכת נכון?

slim shady 18-10-07 23:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
ידעתי שלא ביצפר רגיל חחח
אז בגלל שההורים שלי לא עובדים בזה אנלא יכול ללכת נכון?

בדיוק.. זה קבלנות מיוחדת לעובדי רפא"ל
וכל הילדים שנכנסו לקורס הזה ירדו לאילת (כל הילדים מתחלקים לשלשות 3 לכל מורה) ירדנו אייזה 10-15 מכוניות לאיללת.. תחשוב אתה נוסע בכביש הערבה פתאום אתה קולט ככה שיירה של ל'.. .. אנשים התחרפנו שם על הכביש...

tona_mAn 19-10-07 00:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
חחחח דבר ראשון מזל טוב אחי איך אני מקנא בך למה אני עכשיו לפני טסט שיעור 30 + - ואפילו תאוריה אין לי חחחחחחחחח לא נורא יום ראשון נעבור (פעם 3 שאני יגש , נפלתי פעמיים ב5 טעויות)

תודה אחי על המזל טוב.
ולשאלה שלך...נכשלתי בטסטים שלי משתי סיבות - 1. כי רוב הטסטים היו ב7 וחצי בבוקר ואני לא טיפוס של בוקררר.. ו2 זה כי אני גר במושבה כזאת בלי משרד רישוי ובגלל זה הייתי צריך ללמוד ולעשות טסטים בעיר אחת מזדיינת שהיא צפופה, דחוסה, בלי רמזור אחד אפילו עם מיליון ואחד כיכרות, ואנשיםשמחליטים לעבור ולחצות כביש, אז הם יחצו כביש ולא משנה אם יש אוטו מתקרב...
הטסט הזה הייתי מחוץ לעיר קרוב למושב שאני גר, פחות או יותר השתלטתי על העסק הכול עבר חלק.
בהצלחה!!
אני ניגשתי לטסט ראשון בערך בשיעור ה40.. ומשם הפסקתי לספור חח

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:45.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ